Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#441 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2012 - 9:35

Tak proti názoru žádná... on si to Luděk pak přebere. +1 k podrobnějšímu infu u waypointů
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#442 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2012 - 16:13

JO, k tomu infu u WP se taky primlouvam - dneska me to celkem stvalo :D Jinak dnesni test a:D dopad z myho pohledu dobre, jen si musim vzpomenout, co vsechno me vlastne stvalo krome mudlu u kesi :D
  • 0

#443 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2012 - 20:51

Ahoj. Dovolím si ještě jeden návrh. Po vyfiltrování keší si nějakou vyberu, ale pokud se chci vrátit zpět a použiji tlačítko zpět na telefonu, tak mě to vždy vrátí na začátek seznamu. Nešlo by přímo v popisu keše, jak je ikona "Navigovat ke keši" přidat "Zpět", aby se to vrátilo na právě vybranou kešku? Pokud je rozsáhlý seznam a chci si projít některé keše, tak je to otrava stále listovat doprostřed nebo na konec seznamu. Díky za zvážení a pkud zas něco vymyslím - já se vrátím :D
  • 0

#444 lusk665

lusk665

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 84 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2012 - 21:32

Info u WP by bylo urcite vyborne. A jeste by bylo vhodne stavajici textove pole rozsirit aspon o jeden radek, treba u kese http://coord.info/GC3AK2Z stage1se text nezobrazi cely.
  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet

#445 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2012 - 19:26

Tak pár poznatků z dnešního lovu: - když mám nastaveno otáčení displeje, tak se úvodní matice ikon neotáčí - asi by měla, ne? - vůbec otáčení displeje je divné - otáčí se, ikdyž ho zakážu globálně v Androidu - u většiny keší načtených přes GPX se mi nezobrazovalo jméno autora - po update z GC live to bylo OK. GPX bylo vytvořeno pluginem CacheList ve Chrome - vždycky předtím to fungovalo. - k mému překvapení jsou všechny logy, které jsem napsal a odeslal z terénu na internetu prázdné :( Jinak jsem z ICS zpět na GB, Xperia Ray, 2.0 beta3
  • 0

#446 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2012 - 21:11

Já jsem dnes dal 7 keší s betou, dvakrát nebo třikrát se aDrake položil, vždy v kompasu. Souvislosti si neuvědomuju. Zajímavé bylo, že po pádu hned zas běžel, byl v hlavním menu, takže jsem celkem rychle mohl pokračovat. Logy jsem taktéž rovnou odesílal z terénu a jak se tak dívám, tak jsou na gc.com asi všechny.
  • 0

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#447 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2012 - 21:14

Kompas v betě spolehlivě padá v režimu naležato, už to mám opravené - hlášeno 14.6. Pokud jde o logy (Adow) - máš v nastavení v šabloně pro logy někde značku [L]? Pokud snad ne, tak to je příčina, proč se text neodešle.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#448 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2012 - 21:37

Máš pravdu, šablonu jsem vyčistil... Tak už to mám opraveno :D
  • 0

#449 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2012 - 23:53

Ahoj. Stáhl jsem si další betu a u mně zatím spokojenost. Kompas i po přetočení obrazovky drží, waypointy - tak nějak jsem si to představoval a návrat zpět do seznamu keší, taky super. Ještě to vyzkoušet v terénu. Díky. ;)
  • 0

#450 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 6:43

Díky za info, taky jsem upgradoval na beta4 (trochu mě mate, že v About je stále version: 2.00c)
  • 0

#451 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 6:45

Jo, abych nezapomněl, na Google Code je další beta, jen jsem u ní opomněl povýšit písmenko v čísle verze, ale to na funkci nemá vliv ;)
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#452 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 7:23

U waypointů se teď skutečně zobrazuje rozšířené info (u mě vidím 5 řádek nepočítaje v to jméno wpt). Ale jsou extrémy, např. já jsem teď konkrétně zkusil GC2WGAH - tam se to do těchto pěti řádků nevejde. Což o to, nevadí, jedná se o výjimku. Tak jdu do Edit, tam je čtyřřádkové editační okno. No a tady mám problém rolovat v popisu, zkrátka dostat se do dolní části popisu. Posun se povede o půl řádky, pak dlouho nic, přestože prstem jezdím jak o život. :) Po chvíli třeba zase o půl řádky. No nejsem schopný si přečíst celý obsah waypointu. Může to být nějaký problém ICS? Nebo bety4? Zkuste to někdo - možná nejlépe na této keši, kterou zmiňuju. Owner tam má mezi větami vložené prázdné řádky, jestli třeba to není tím.
  • 0

#453 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 8:24

Předání souřadnic do Be On Road... nefunguje :( Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání. Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?
  • 0

#454 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 9:37

Pontiac_CZ napsal/a:
U waypointů se teď skutečně zobrazuje rozšířené info (u mě vidím 5 řádek nepočítaje v to jméno wpt). Ale jsou extrémy, např. já jsem teď konkrétně zkusil GC2WGAH - tam se to do těchto pěti řádků nevejde.

Což o to, nevadí, jedná se o výjimku. Tak jdu do Edit, tam je čtyřřádkové editační okno. No a tady mám problém rolovat v popisu, zkrátka dostat se do dolní části popisu.
Posun se povede o půl řádky, pak dlouho nic, přestože prstem jezdím jak o život. :) Po chvíli třeba zase o půl řádky. No nejsem schopný si přečíst celý obsah waypointu.

Může to být nějaký problém ICS? Nebo bety4? Zkuste to někdo - možná nejlépe na této keši, kterou zmiňuju. Owner tam má mezi větami vložené prázdné řádky, jestli třeba to není tím.

Ahoj.
Mohu potvrdit tento problém. Zkoušel jsem to na té samé keši. Delší popis u waypointu se opravdu nezobrazí a musí se jít opět do editace. Tady já problém nemám, protože používám navigační šipky na klávesnici a tam to funguje. Nicméně pokud se používá pohyb prstem, tak tam to už je tak jak popisuje Pontiac_CZ.

Pokud by to nebyl velký problém, poprosil bych o další "vylepšení". V případě vyfiltrování velkého počtu keší musím dlouho rolovat. Nešlo by nějak naprogramovat to boční rolovací tlačítko, aby se podobně jako v systému telefonu, zvětšilo a já mohl rychleji rolovat a ev. dle prvního písmena vybírat keš.
Děkuji.
  • 0

#455 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 15:03

Celkem dlouho jsem používal PocketDrake a oblíbil si filtrování podle tagů, hlavně jsem si tak z mapy odfiltrovával nevyluštěné mysterky a jiné "ignored" keše. Teď jsem pár dnů čerstvým majitelem androidího telefonu (ICS 4.0.4) a na mapě aDrake (verze 2.00 b4) mi pořád zůstávají zobrazené keše, které by tam být neměly (a ve výsledcích hledání nejsou, což je správně). Příklad - ve filtru Tags mám Search by tags: Does not have a tag with value Category: Status Value: Not Ready Přesto se mi na mapě zobrazují i keše s tagem Status: Not Ready. Na Windowsím PD mi to fungovalo. Taky m chybí možnost ukládání a načítání předdefinovaných filtrů, jako bylo na PD. Taky je možné, že mi něco uniká, hraju si s tím teprve druhý den.
  • 0

#456 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 15:42

K ukládání filtrů: on to Luděk z důvodu místa trochu schoval: Kontext. menu - More - Save.
  • 0

#457 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 17:13

Aha, jasně, to mi uniklo, díky. Narazil jsem ale na další chybku filtrování, kterou ve své době měl i PD. Pokud nastavím filtr tagů na Search by tags: Does not have a tag with value Category: Status Value: -- any value -- tak výsledkem jsou keše, které mají Satus s jakoukoliv hodnotou. Čekal bych, že by měly být nalezeny jen keše, které nemají tag s kategorií Status. Tohle se projevuje nejen v mapě, ale i ve výsledcích hledání.
  • 0

#458 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 19:37

Tak dnes jsem byl na dvou keších s betou 4. Jsem spokojen s otáčením (ikdyž na to stále nemá vliv globální systémový přepínač) a už loguju (byla to moje chyba ;).. Ale s logem se mi stala zajímavá věc.. Po odeslání jsem si u keše nechal aktualizovat logy a místo dnešního data se mi u logu ukázalo zítřejší. řekl jsem si, že jsem se při odesílání asi uklepnul - ale kontrolou na netu jsem zjistil, že log byl odeslán se správným datem.. :) Jinak je to zase o kousek dál, děkuju za bleskové reakce na hlášené chybky!
  • 0

#459 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2012 - 21:25

Aha, to bude ta záhadná záležitost s GCLive, kterou řeším s Halumou ve vlákně Geogetu. Taky jsem u jedné keše jeden den v budoucnosti :) (jako u tebe - na webu OK, v Geogetu po aktualizaci pomocí GCLive +1 den)
  • 0

#460 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2012 - 15:56

Dnes jsem zkoušel a:Drake v terénu a myslím si, že funguje korektně. Navigace bez problémů, logy jsem sice zkoušel odesílat až doma, ale odeslal se jak Field Notes (jedna možnost volby) tak i se rovnou log zobrazil na webu (druhá možnost volby. Jen bych asi doplnil podobně jako u waypointu rozšířit textové pole, aby se zobrazil celý log. Přidal bych i funkci editace logu pokud je již uložen. To jsem tam nikde nenalezl pouze funkci vymazat.
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama