Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#461 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2012 - 19:20

jirifno napsal/a:
Přidal bych i funkci editace logu pokud je již uložen. To jsem tam nikde nenalezl pouze funkci vymazat.

Podrž na logu prst...
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#462 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2012 - 19:40

Ó děkuji. Super díky. To jsem nějak nepostřehl. :) Bude možné zobrazit celý log najednou? A u těch waypointů bych se také přimlouval, aby se to dalo rozšířit na celý text.
  • 0

#463 haleot

haleot

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2012 - 13:57

Ahoj všem. Mám dotaz ohledně mapy v "a : drake". Jde někde v nastavení prg. nastavit, aby se mapa otáčela ve směru pohybu třeba jako v autonavigaci?
  • 0
Garmin Oregon 450t PRO Garmin GPSMAP 60 CSx Samsung i9100 Galaxy S II

#464 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 11:22

Včera jsem aD nasadil poprvé do ostrého provozu a přestože s tím nanečisto nebyl problém, přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě - viz screenshoty. aD verze 2.00 b4 na Samsung Galaxy S III s ICS 4.04.
  • 0

#465 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 11:23

Ještě screenshot mapy
  • 0

#466 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 11:38

RenierX napsal/a:
Včera jsem aD nastadil poprvé do ostrého provozu a přestože s tím nanečisto nebyl problém, přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě - viz screenshoty.
aD verze 2.00 b4 na Samsung Galaxy S III s ICS 4.04.

o tom jsem tu psal asi někdy před měsícem.....a náprava byla docela snadná :D
  • 0

#467 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 11:42

miki6 napsal/a:
náprava byla docela snadná :D

S tím si dovolím nesouhlasit, odinstalace aD by pro mne byl velmi bolestivý krok :-(
  • 0

#468 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 11:58

Taky nechapu, co je to za reseni. Kdyz ti prestane fungovat ovladac na televizi, tak taky hned nekupujes novou telku. Je proste potreba problem nahlasit a vyresit. Tim, ze se programu zbavis, nikomu a nicemu nepomuzes.
  • 0

#469 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 12:10

ale já to hlásil, dokonce jsem posílal catlog...a dodnes se to nevyřešilo. Tak jsem si našel jiné řešení a databázi geogetu vesele používám :)
  • 0

#470 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 13:38

sobikovi napsal/a:
Předání souřadnic do Be On Road... nefunguje :(

Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání.

Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?

Pokud "předání souřadnic" znamená volbu "Sdílet souřadnice", tak ta pouze vyvolá intent VIEW na URL geo:latitude,longitude. Systém následně nabídne aplikace, které toto umí zpracovat. Jak se k tomu zvolená aplikace postaví už ovlinit nemohu. Pokud jsi měl na mysli toto, bude to třeba řešit na straně BOR. Tuhle navigaci neznám, pokud má nějaký vlastní intent a dáš mi jeho popis, můžu se na to podívat podobně jako u Sygicu.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#471 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 13:41

K těm šipkám - zdá se, že je to po ikonkách další vtípek vývojářů, tentokrát od Samsungu. Pokud vím, na jiných zařízeních s tím problém není. Miki6 to hlásil, ale bohužel ani v catlogu nic zajímavého nebylo, proto to zatím nebylo opraveno.
  • 0

#472 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 13:50

Aspon nemuzes rict, ze by ses nudil nebo ze jsou vyvojari suchari :D
  • 0

#473 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 17:47

RenierX napsal/a:
přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě

Tak už jsem příčinu problémů objevil a odstranil. Byla samozřejmě ve mě. Nový telefon jsem samosebou musel důkladně prozkoumat a při tomto se mi pravděpodobně povedlo vyrobit zatržítko v Nastavení - Vývojářské možnosti - Vynutit vykreslování GPU. Takže pro správnou funkci tam to zatržítko nesmí být (což je myslím defaultní stav). Omlouvám se tedy za zbytečný poplach.

Momentálně mi ke štěstí chybí už jen dořešit 2 problémy s filtrováním dle tagu "Does not have a tag with value", které jsem popsal v příspěvcích 18.06.2012 v 16:03 a 18:13. Půjde s tím Luďku něco udělat?
  • 0

#474 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 19:23

RenierX napsal/a:

RenierX napsal/a:
přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě

Tak už jsem příčinu problémů objevil a odstranil. Byla samozřejmě ve mě. Nový telefon jsem samosebou musel důkladně prozkoumat a při tomto se mi pravděpodobně povedlo vyrobit zatržítko v Nastavení - Vývojářské možnosti - Vynutit vykreslování GPU. Takže pro správnou funkci tam to zatržítko nesmí být (což je myslím defaultní stav). Omlouvám se tedy za zbytečný poplach.

To jsi mě potěšil, ještě by mě zajímalo, zda to tak je i u miki6

Momentálně mi ke štěstí chybí už jen dořešit 2 problémy s filtrováním dle tagu "Does not have a tag with value", které jsem popsal v příspěvcích 18.06.2012 v 16:03 a 18:13. Půjde s tím Luďku něco udělat?

V poslední betě to je opravené, jediná potíž je, že filtrování s podmínkou nesmí mít tag docela znatelně zpomalí načítání keší.
Asi jsem to tam zapomněl napsat, v posledních dnech mě docela zaměstnaly nulté narozeniny dcerky ;)
  • 0

#475 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 19:41

LudekV napsal/a:
V poslední betě to je opravené

Já ale tu poslední betu 2.00b4 používám, pro jistotu jsem ji teď znovu stáhnul a nainstaloval, ale to filtrování v mapě, nebo "Nesmí mít tag s hodnotou" "-- jakákoli hodnota --" mi prostě nefunguje. Jen pro jistotu - ta beta se mi hlásí jako 2.00c - je to v pořádku?

v posledních dnech mě docela zaměstnaly nulté narozeniny dcerky ;)

Tak to moc gratuluju a samozřejmě chápu, že jsi z toho vykolejený :-)
  • 0

#476 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 19:46

RenierX napsal/a:

LudekV napsal/a:
V poslední betě to je opravené

Já ale tu poslední betu 2.00b4 používám, pro jistotu jsem ji teď znovu stáhnul a nainstaloval, ale to filtrování v mapě, nebo "Nesmí mít tag s hodnotou" "-- jakákoli hodnota --" mi prostě nefunguje. Jen pro jistotu - ta beta se mi hlásí jako 2.00c - je to v pořádku?

v posledních dnech mě docela zaměstnaly nulté narozeniny dcerky ;)

Tak to moc gratuluju a samozřejmě chápu, že jsi z toho vykolejený :-)

Omlouvám se, kecám, opravil jsem to až potom. Takže ještě chvilku vydrž :)
  • 0

#477 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 20:27

Luďku, velká gratulace ;). Vím o čem píšu, máme doma půlročního prcka a pořád se té euforie a radosti nemůžu zbavit :D.. Jinak jsme o víkendu docela polovili a mám pár poznatků/dotazů: - nefunguje mi radar při přiblížení - ať je to zatrženo nebo ne, je tam pořád kompas a zběsile a zmateně lítající šipka (byl jsem v lese a Xp. Ray se tam moc nechytal :()... Zkoušel jsem teda jen režim na výšku - na ten na šířku jsem zapomenul - většina programů v Androidu píše na začátku textu a po tečce/!/? velké písmeno. Šlo by to i tady zautomatizovat? Ono to moc nevadí, ale když se ostatní aplikace takto chovají a tato ne, tak ten začátek vždycky píšu nadvakrát :) Čeho jsem si ještě nestačil všimnout a oproti PocketDrake hodně potěšilo - abych pořád jen nepsal co mi nefunguje: - vypínání displeje - resp. nevypínání, pokud jsem v mapě nebo kompasu - boží :) - zobrazení WP v mapě - hledal jsem sérii 16-ti mysterek a to přepínání navigování rovnou na waypoint je super věc ;) - a: drake je prostě boží :D Tak doufám, že si vedle malé uděláš čas i na doladění programu - ale už teď je to prostě bomba B) PS: Abych nezapomenul - 2.0b4, Xperia Ray, GB
  • 0

#478 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2012 - 20:46

LudekV napsal/a:

To jsi mě potěšil, ještě by mě zajímalo, zda to tak je i u miki6

tak povrzuji funkční šipky s vypnutou "2D hardwarovou akcelerací grafiky" :), ale na druhou stranu když přece ICS konečně dokáže naplno využít grafického výkonu chipu PowerVR SGX540, nechce se mi ta akcelerace vypínat v nastavení, když budu chtít adrake použít. Je to nepohodlné. A proč to nejde jen v adrake, databazi geogetu umí i jiné aplikace a těm ta zapnutá akcelerace nevadí. :)
  • 0

#479 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 13:38

Ještě bych měl dotaz na takový kosmetický problém. Mapy.cz (základní) mi často vyrobí některé čtverce s jiným odstínem, jakoby s ditheringem, snad to bude na příloze dobře vidět. Dělá to někomu taky a dá se proti tomu něco dělat? Všechny čtverce ve výřezu jsou přitom už stažené, takže to není nějaký resize z jiného zoomu, to by na sebe nenavazovaly nápisy, atd. Dělalo mi to dříve i na PocketDrake.
  • 0

#480 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 14:27

Začínám se seznamovat s tímto božím programem. Mám dotaz - jde nějak hromadně odeslat "čekající logy" na net? (v případě, že se po odlovu dostanu k wifině), nebo je to možné jenom přes plugin z geogetu. Dále bych poprosil, zda by nešel někam do základního popisu keše udělat klikací odkaz (např. pomocí coord), abych se mohl podívat na net na listing keše, pokud mám v a:draku pouze základní info. Díkec!
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama