a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 25 June 2012 - 14:45
Publikováno 25 June 2012 - 15:42
mike_btk napsal/a:
Dále bych poprosil, zda by nešel někam do základního popisu keše udělat klikací odkaz (např. pomocí coord), abych se mohl podívat na net na listing keše, pokud mám v a:draku pouze základní info. Díkec!
To tam již je - kontextové menu (tři tečky) -> "Open on Web" (Otevřít na webu)
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 25 June 2012 - 15:51
V seznamu čekajících logu - menu - odeslat na webmike_btk napsal/a:
... jde nějak hromadně odeslat "čekající logy" na net? (v případě, že se po odlovu dostanu k wifině), nebo je to možné jenom přes plugin z geogetu.
Opět menu - otevřít na webuDále bych poprosil, zda by nešel někam do základního popisu keše udělat klikací odkaz
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 25 June 2012 - 16:43
Aha - díky za informace. Ale kde je to menu? V čekajících lozích mě funguje pouze dlouhý stisk a tam se zobrazí "upravit log" a "zobrazit keš" - to je vše. Kyž zobrazím keš, mám na výběr z: hlavní, listing, waypointy, kompas, mapa, ... atd.LudekV napsal/a:
...
Je na to nějaký speciální hmat? (mám dotykový display pár dní).
Ještě se hodí napsat, že mám a:drake 2.00c a mobil HTC One V.
Díky za radu.
Tři tečky nikde nevidím:-(Pontiac_CZ napsal/a:
Publikováno 25 June 2012 - 16:53
Publikováno 25 June 2012 - 16:55
Nene, to je seznam naposledy spuštěných aplikací. Teď mě napadá, že to menu, o kterém tady mluvíte bude možná nějaké hardwarové tlačítko, které tam nemám? Měl jsem předtím Nokiu, takže s těmito chytrými telefony nemám moc zkušeností...Lanc napsal/a:
jen hadam, ale nepujde to tema 2 obdelnickama vpravo dole na telefonu?
Publikováno 25 June 2012 - 16:59
Publikováno 25 June 2012 - 17:08
Funguje to - dlouhým stiskem. Na to bych teda sám nepřišel. Takže teď už je aplikace dokonalá.petulinka1 napsal/a:
ano, je to HW tlacitko, ktery tam podle toho co pises a vidim na fotce nemas :DFakt to tim cudlitkem jak pise Lanc nejde?
Díky všem za rady!
Publikováno 25 June 2012 - 19:34
RenierX napsal/a:
Ještě bych měl dotaz na takový kosmetický problém. Mapy.cz (základní) mi často vyrobí některé čtverce s jiným odstínem, jakoby s ditheringem, snad to bude na příloze dobře vidět. Dělá to někomu taky a dá se proti tomu něco dělat?
To mi dělá taky, je to stejné na všech mapách z mapy.cz, ale jen při mobilním připojení. Přes wi-fi je to v pořádku. Přijde mi, jako by mapy.cz detekovaly mobilní zařízení a posílaly mapy v nižší kvalitě a tím i datovém objemu. Řešení nemám.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 25 June 2012 - 20:08
http://code.google.c..._2_00_beta5.apk
Publikováno 25 June 2012 - 20:09
Publikováno 25 June 2012 - 20:16
LudekV napsal/a:
K těm šipkám v kompasu v ICS. Můžete vyzkoušet novou betu, udělal jsem tam úpravu a potřebuju ověřit, jak se to bude chovat.
http://code.google.c..._2_00_beta5.apk
šipky fungují - akcelerace 2D grafiky ve stavu zapnuto i ve stavu vypnuto...
Publikováno 25 June 2012 - 20:17
Publikováno 25 June 2012 - 20:18
Publikováno 25 June 2012 - 20:29
Publikováno 25 June 2012 - 20:30
Publikováno 25 June 2012 - 20:31
Já taky potvrzuji, že s i bez akcelerace šipky fungují. Funguje i filtrování "Nesmí mít tag s hodnotou" "-- jakákoli hodnota --" a funguje i filtrování "Nesmí mít tag s hodnotou" v mapě pro keše. Správně se nezobrazují ty, které nemají, jen se pořád zobrazují k těm nezobrazeným keším příslušné waypointy.LudekV napsal/a:
K těm šipkám v kompasu v ICS. Můžete vyzkoušet novou betu...
Každopádně už je to skoro dokonalé :-)
Díky!
Publikováno 25 June 2012 - 22:29
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 26 June 2012 - 22:43
Publikováno 26 June 2012 - 22:53
RenierX napsal/a:
Překročením FUPu to nebude, to se mi zatím nepovedlo. Zato se mi povedlo vyrobit třetí variantu čtverců - udělal jsem doma na WiFi refresh oblasti z předchozího screenshotu, který byl zřejmě nakombinován z jiné WiFi a mobilního připojení a kupodivu nové čtverce se zase jinak přebarvily. Nový screenshot přikládám - je trochu posunutý, aby byly vespod vidět i nerefreshnuté čtverce.
Jsem sice offtopic ale neda mi to - to jsou skoro me HC
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů