Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#501 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 7:35

Mám takový dotaz - teď jsem chtěl nainstalovat ofiko 2.0. GPlay mi nenabídnul aktualizaci, asi proto, že jsem používal 2.0 bety.. Tak jsem udělal odinstalaci a nainstaloval 2.0 z GPlay a ztratilo se mi nastavení (zas tak hrozný to není, za chvilku jsem měl nastaveno).. Jak bych to ale v takovém případě měl řešit, abych o to nastavení nepřišel? Při přeinstalaci z apk to šlo, ale takhle oficiálně nevím :D..
  • 0

#502 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2170 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 7:37

Co když tam dole vysadili řepku? Pak jsou ta pole logicky světlejší a my tu bádáme, kde je chyba v aDraku... ;)
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#503 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 7:39

LudekV napsal/a:
Na Google Play je oficiální verze 2.00

Oproti posledni betě jsem zaznamenal opravu chybky, kdyz se v mapě zobrazovaly waypointy keší, které se podle "Nesmí mít tak s hodnotou" zobrazovat neměly - perfektní.
Všiml jsem si ale, že se mi v mapě zobrazují i vlastní keše, i když mám ve filtru vybráno "Cizí".
  • 0

#504 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 7:46

RenierX napsal/a:
Všiml jsem si ale, že se mi v mapě zobrazují i vlastní keše, i když mám ve filtru vybráno "Cizí".

Máš v nastavení vyplněnou přezdívku?
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#505 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 7:51

LudekV napsal/a:

Aha, po odinstalaci bety a instalaci z Play už nemám - nastavení bylo zapomenuto a na tohle jsem zapomněl. Vše je tedy OK, díky.
  • 0

#506 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 7:52

RenierX napsal/a:

LudekV napsal/a:

Aha, po odinstalaci bety a instalaci z Play už nemám - nastavení bylo zapomenuto a na tohle jsem zapomněl. Vše je tedy OK, díky.

Mimochodem, pokud se podíváš na svůj stav přes Geocaching Live, nick se ti doplní automaticky.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#507 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 8:26

Dík za novou verzi.

Předem se omlouvám, ale nenašel jsem odpověď... jedná se mi o Corrected Coordinates. Dám vyhledat keše, vyberu si danou kešku, otevřu listing... dám načíst z webu - doplní se mi poznámky z webu (super), ale nevytvoří final z těch Corrected Coordinates. Nedalo by se s tím prosím něco udělat? Používám to hodně na předluštěné mysterky. Pokud takovou keš předtím importuji do GG, tak tam se ten bod vytvoří a je v databázi, ale u novinek z Live to bohužel není :(
  • 0

#508 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 18:20

Asi to není žádná novinka, ale v ofiko 2.0 mi funguje jak radar, tak otáčení obrazovky dle nastavení systému.. Super! Děkuji ;)
  • 0

#509 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 27 June 2012 - 18:56

nova verze super! i graficky tuze povedena:-) mam tu dotaz: udelam v mobacu mapu a nactu si ji v arake, to chapu a umim. ale jak to udelat aby to bezelo jak v locusu, udelam si tu mapu treba na 3 casti, hodim na sd do slozky locusu a locus mi ty casti nacte jako jednu mapu. v arake jelikiz zadavam cestu primo k mape toto asi neudelam ze?
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#510 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 28 June 2012 - 7:17

Když si vyfiltruju nalezené keše a dám je seřadit podle data nálezu, řazení dle dnů je v pořádku, ale v rámci jednoho dne je v tom úplný guláš. Přitom v GG databázi je i čas nálezu. Nešlo by ho taky zohlednit?
  • 0

#511 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2170 příspěvků(y)

Publikováno 28 June 2012 - 7:28

+1 Teď jsem si toho taky všiml. Za minulou neděli to bylo 14 keší v Chřibském okruhu a všechny samozřejmě logovány v aDrake i s časem, tak by to bylo fajn, kdyby jej sortování bralo v potaz. Teď je to (v rámci toho jednoho dne) nějak náhodně rozházené, zřejmě dle pořadí záznamu v db...
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#512 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 28 June 2012 - 8:58

LudekV napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Předání souřadnic do Be On Road... nefunguje :(

Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání.

Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?

Pokud "předání souřadnic" znamená volbu "Sdílet souřadnice", tak ta pouze vyvolá intent VIEW na URL geo:latitude,longitude. Systém následně nabídne aplikace, které toto umí zpracovat. Jak se k tomu zvolená aplikace postaví už ovlinit nemohu. Pokud jsi měl na mysli toto, bude to třeba řešit na straně BOR. Tuhle navigaci neznám, pokud má nějaký vlastní intent a dáš mi jeho popis, můžu se na to podívat podobně jako u Sygicu.

V jiném vlákně jsem našel něco o tom, že mají ty souřadnice nějak divně kodované... napišu jim o info.
  • 0

#513 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 28 June 2012 - 9:13

RenierX napsal/a:
Když si vyfiltruju nalezené keše a dám je seřadit podle data nálezu, řazení dle dnů je v pořádku, ale v rámci jednoho dne je v tom úplný guláš. Přitom v GG databázi je i čas nálezu. Nešlo by ho taky zohlednit?

http://code.google.c...9&ts=1340871054
  • 0

#514 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 29 June 2012 - 9:20

sobikovi napsal/a:

LudekV napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání.

Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?

Pokud "předání souřadnic" znamená volbu "Sdílet souřadnice", tak ta pouze vyvolá intent VIEW na URL geo:latitude,longitude. Systém následně nabídne aplikace, které toto umí zpracovat. Jak se k tomu zvolená aplikace postaví už ovlinit nemohu. Pokud jsi měl na mysli toto, bude to třeba řešit na straně BOR. Tuhle navigaci neznám, pokud má nějaký vlastní intent a dáš mi jeho popis, můžu se na to podívat podobně jako u Sygicu.

V jiném vlákně jsem našel něco o tom, že mají ty souřadnice nějak divně kodované... napišu jim o info.

Takže mají tam prý chybu, kterou pořeší v dalším releasu...
  • 0

#515 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 29 June 2012 - 9:39

sobikovi napsal/a:
...
Takže mají tam prý chybu, kterou pořeší v dalším releasu...

Dík za info, uvidíme, jak to dopadne, zatím to neřeším.
  • 0

#516 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2012 - 20:48

RenierX napsal/a:
Ještě bych měl dotaz na takový kosmetický problém. Mapy.cz (základní) mi často vyrobí některé čtverce s jiným odstínem, jakoby s ditheringem, snad to bude na příloze dobře vidět. Dělá to někomu taky a dá se proti tomu něco dělat? Všechny čtverce ve výřezu jsou přitom už stažené, takže to není nějaký resize z jiného zoomu, to by na sebe nenavazovaly nápisy, atd. Dělalo mi to dříve i na PocketDrake.

Popátral jsem po příčině problému, která není v mé aplikaci, nýbrž v operátorovi. To se dá lehce ověřit tím, že při připojení přes wi-fi se nic takového neděje. Jsem klientem T-Mobile, nevím, jak to je u ostatních.

Pro klienty T-Mobile, kterým se při mobilním připojení výrazně zhoršuje kvalita map a zřejmě i dalších obrázků.
Viníkem je služba operátora zvaná Internetový optimalizátor. Pokud se ho chcete zbavit, otevřete z mobilu připojeného přes GPRS/EDGE/3G (ne přes wi-fi) stránku www.speed.t-mobile.cz a optimalizátor vypněte.

Připsal jsem to do dokumentace, bez dovolení jsem použil obrázek od RenierX.
  • 0

#517 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 02 July 2012 - 7:41

Tak to je záslužné zjištění a potvrzuju, že po vypnutí "optimalizátoru" se už čtverce načítají v optimální kvalitě. Díky!
  • 0

#518 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2012 - 14:06

Měl bych tu zase po čase jednu připomínku :). Když ADrake spustím a jdu rovnou do mapy, tak je z toho aplikace strašně zmatená - mapu neukáže a nějak se zpomalí/zasekne.. Nešla by v tomto případě mapa spouštět buď na HC nebo lépe na přibližných souřadnicích z GSM? Nebo mám něco špatně nastaveno?
  • 0

#519 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1207 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2012 - 17:26

Doufam, ze nepisu duplicitni dotaz, ale kdyz odeslu cekajici logy na web, tak to probehne spravne, ale nezhasne displej a sviti a sviti. Nezhasne dokud ho nevypnu sam. Dela to jeste nekomu? Jedna se o Samsung Ace, 2.3.5, root, verze a:drake aktualni.
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#520 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2012 - 19:54

lukabike.com napsal/a:
Doufam, ze nepisu duplicitni dotaz, ale kdyz odeslu cekajici logy na web, tak to probehne spravne, ale nezhasne displej a sviti a sviti. Nezhasne dokud ho nevypnu sam. Dela to jeste nekomu? Jedna se o Samsung Ace, 2.3.5, root, verze a:drake aktualni.

Máš pravdu, asi jak jsem kopíroval layouty, zapomněl jsem v tomhle zákaz vypnutí obrazovky. Ten tady nedává smysl, takže vyhozeno. V příští verzi ti už zhasne.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama