a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 27 červen 2012 - 7:35
Publikováno 27 červen 2012 - 7:37
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 27 červen 2012 - 7:39
Oproti posledni betě jsem zaznamenal opravu chybky, kdyz se v mapě zobrazovaly waypointy keší, které se podle "Nesmí mít tak s hodnotou" zobrazovat neměly - perfektní.LudekV napsal/a:
Na Google Play je oficiální verze 2.00
Všiml jsem si ale, že se mi v mapě zobrazují i vlastní keše, i když mám ve filtru vybráno "Cizí".
Publikováno 27 červen 2012 - 7:46
RenierX napsal/a:
Všiml jsem si ale, že se mi v mapě zobrazují i vlastní keše, i když mám ve filtru vybráno "Cizí".
Máš v nastavení vyplněnou přezdívku?
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 27 červen 2012 - 7:51
Aha, po odinstalaci bety a instalaci z Play už nemám - nastavení bylo zapomenuto a na tohle jsem zapomněl. Vše je tedy OK, díky.LudekV napsal/a:
Publikováno 27 červen 2012 - 7:52
RenierX napsal/a:
Aha, po odinstalaci bety a instalaci z Play už nemám - nastavení bylo zapomenuto a na tohle jsem zapomněl. Vše je tedy OK, díky.LudekV napsal/a:
Mimochodem, pokud se podíváš na svůj stav přes Geocaching Live, nick se ti doplní automaticky.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 27 červen 2012 - 8:26
Předem se omlouvám, ale nenašel jsem odpověď... jedná se mi o Corrected Coordinates. Dám vyhledat keše, vyberu si danou kešku, otevřu listing... dám načíst z webu - doplní se mi poznámky z webu (super), ale nevytvoří final z těch Corrected Coordinates. Nedalo by se s tím prosím něco udělat? Používám to hodně na předluštěné mysterky. Pokud takovou keš předtím importuji do GG, tak tam se ten bod vytvoří a je v databázi, ale u novinek z Live to bohužel není
Publikováno 27 červen 2012 - 18:20
Publikováno 27 červen 2012 - 18:56
Publikováno 28 červen 2012 - 7:17
Publikováno 28 červen 2012 - 7:28
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 28 červen 2012 - 8:58
V jiném vlákně jsem našel něco o tom, že mají ty souřadnice nějak divně kodované... napišu jim o info.LudekV napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Předání souřadnic do Be On Road... nefunguje
Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání.
Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?
Pokud "předání souřadnic" znamená volbu "Sdílet souřadnice", tak ta pouze vyvolá intent VIEW na URL geo:latitude,longitude. Systém následně nabídne aplikace, které toto umí zpracovat. Jak se k tomu zvolená aplikace postaví už ovlinit nemohu. Pokud jsi měl na mysli toto, bude to třeba řešit na straně BOR. Tuhle navigaci neznám, pokud má nějaký vlastní intent a dáš mi jeho popis, můžu se na to podívat podobně jako u Sygicu.
Publikováno 28 červen 2012 - 9:13
RenierX napsal/a:
Když si vyfiltruju nalezené keše a dám je seřadit podle data nálezu, řazení dle dnů je v pořádku, ale v rámci jednoho dne je v tom úplný guláš. Přitom v GG databázi je i čas nálezu. Nešlo by ho taky zohlednit?
http://code.google.c...9&ts=1340871054
Publikováno 29 červen 2012 - 9:20
Takže mají tam prý chybu, kterou pořeší v dalším releasu...sobikovi napsal/a:
V jiném vlákně jsem našel něco o tom, že mají ty souřadnice nějak divně kodované... napišu jim o info.LudekV napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání.
Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?
Pokud "předání souřadnic" znamená volbu "Sdílet souřadnice", tak ta pouze vyvolá intent VIEW na URL geo:latitude,longitude. Systém následně nabídne aplikace, které toto umí zpracovat. Jak se k tomu zvolená aplikace postaví už ovlinit nemohu. Pokud jsi měl na mysli toto, bude to třeba řešit na straně BOR. Tuhle navigaci neznám, pokud má nějaký vlastní intent a dáš mi jeho popis, můžu se na to podívat podobně jako u Sygicu.
Publikováno 29 červen 2012 - 9:39
sobikovi napsal/a:
...
Takže mají tam prý chybu, kterou pořeší v dalším releasu...
Dík za info, uvidíme, jak to dopadne, zatím to neřeším.
Publikováno 01 červenec 2012 - 20:48
RenierX napsal/a:
Ještě bych měl dotaz na takový kosmetický problém. Mapy.cz (základní) mi často vyrobí některé čtverce s jiným odstínem, jakoby s ditheringem, snad to bude na příloze dobře vidět. Dělá to někomu taky a dá se proti tomu něco dělat? Všechny čtverce ve výřezu jsou přitom už stažené, takže to není nějaký resize z jiného zoomu, to by na sebe nenavazovaly nápisy, atd. Dělalo mi to dříve i na PocketDrake.
Popátral jsem po příčině problému, která není v mé aplikaci, nýbrž v operátorovi. To se dá lehce ověřit tím, že při připojení přes wi-fi se nic takového neděje. Jsem klientem T-Mobile, nevím, jak to je u ostatních.
Pro klienty T-Mobile, kterým se při mobilním připojení výrazně zhoršuje kvalita map a zřejmě i dalších obrázků.
Viníkem je služba operátora zvaná Internetový optimalizátor. Pokud se ho chcete zbavit, otevřete z mobilu připojeného přes GPRS/EDGE/3G (ne přes wi-fi) stránku www.speed.t-mobile.cz a optimalizátor vypněte.
Připsal jsem to do dokumentace, bez dovolení jsem použil obrázek od RenierX.
Publikováno 02 červenec 2012 - 7:41
Publikováno 03 červenec 2012 - 14:06
Publikováno 03 červenec 2012 - 17:26
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 03 červenec 2012 - 19:54
lukabike.com napsal/a:
Doufam, ze nepisu duplicitni dotaz, ale kdyz odeslu cekajici logy na web, tak to probehne spravne, ale nezhasne displej a sviti a sviti. Nezhasne dokud ho nevypnu sam. Dela to jeste nekomu? Jedna se o Samsung Ace, 2.3.5, root, verze a:drake aktualni.
Máš pravdu, asi jak jsem kopíroval layouty, zapomněl jsem v tomhle zákaz vypnutí obrazovky. Ten tady nedává smysl, takže vyhozeno. V příští verzi ti už zhasne.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů