a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 19 červenec 2012 - 8:20
Publikováno 19 červenec 2012 - 8:43
Závažný důvod mě nenapadá, nic podstatného v přístupech k databázi se neměnilo, snad jen v mapě při zobrazení všech waypointů, tam jsou teď o dost složitější podmínky kvůli respektování filtrů na typ keše a tagy i u wpt.Adow napsal/a:
Chci se jen zeptat - od verze 2 se mi zdá, že je program o poznání pomalejší. Hlavně co se týká přístupů do databáze nebo zobrazení mapy..
To tam je - nastavení - logyA pak - nešlo by někam do nastavení dát zatržítko, jestli logy rovnou odesílat na web? Dřív tam ten dotaz nebyl - teď mám při stisku uložit a odeslat na web ještě dotaz...
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 19 červenec 2012 - 8:51
Ten samý problém. Pokud dám mapu, trvá načtění keší a wpt o poznání déle a často se ani nenačtou (nezobrazí)petulinka1 napsal/a:
S tim pomalym nacitanim nejsi sam - taky to u me trva strasne dlouho (xperia Neo)...
Xperi Ray, ICS
Publikováno 19 červenec 2012 - 13:11
Díky, už jsem to našelLudekV napsal/a:
To tam je - nastavení - logy
Publikováno 23 červenec 2012 - 21:49
Publikováno 29 červenec 2012 - 15:58
Publikováno 30 červenec 2012 - 10:56
Publikováno 30 červenec 2012 - 22:15
Publikováno 31 červenec 2012 - 6:21
Publikováno 31 červenec 2012 - 6:24
Qnik napsal/a:
Jak efektivně taháte mapy do A:Drake? V tom tak nějak furt plavu :-/ Pojďme mluvit o zdroji mapy.cz
GeoKuk -> aDrakeSync -> telefon
nebo
GeoKuk -> pdmc -> telefon
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 31 červenec 2012 - 7:25
Publikováno 02 srpen 2012 - 0:34
Publikováno 02 srpen 2012 - 6:37
Publikováno 02 srpen 2012 - 21:35
Qnik napsal/a:
Já mám trošku jinej problém. Včera jsem z jistého důvodu přeinstaloval AD pak jsem tam kopnul pomocí ADS mapy, co jsem měl natahaný. Venku..přepnu se na mapu a černo. Si říkám co to jako je a když jsem začal pohybovat prstem po obrazovce tak mapy byly vidět. Když jsem ovšem pustil, zase zmizely. A prostě se jakože načítaly...
Nevíte někdo? Dyk tam kurnik "jsou"
Předpokládám, že se bavíme o mapy.cz. Máš zapnuté turistické nebo cyklotrasy? Pokud ano, může být problém v tom, že jsou poškozené a nefunguje u nich průhlednost. Při tažení se nekreslí (aby zbytečně nezdržovaly) takže vidíš podklad, po puštění se vykreslí vše, takže pozadí zmizí. Zkus je vypnout.
Publikováno 02 srpen 2012 - 21:58
Publikováno 03 srpen 2012 - 5:59
DEXTER25 napsal/a:
Ahoj všem, nikde nemůžu najít manuál k tomuto programu a vůbec nevím co s ním mám dělat a GeoGet je něco podobného... prosím poradí mi někdo nebo mi sem aspoň šoupne odkaz na nějaký smysluplný návod v češtině? Díky mnohokrát...
Co třeba odkaz v mém podpisu (jeden je hned nad tvým příspěvkem) nebo v Google Play odkaz Navštívit web vývojáře nemluvě o prvním odkazu, který vrátí Google
http://www.adrake.cz
Ano, dokumentace je strohá, ale každý má možnost ji vylepšit...
Publikováno 06 srpen 2012 - 9:13
Publikováno 06 srpen 2012 - 10:44
Neberu to jako zásadní vlastnost, tudíž jsem použit jen základní intent na vyvolání foťáku, který dělá obrázky po jednom. Obávám se, že na nějaké zdokonalení nebude energie.sobikovi napsal/a:
a\ nešlo by někde nastavit možnost fotografovat klasicky bez toho uložit obrázek a zase znovu aktivovat fotoaparát?
Vzhledem k orientaci na GeoGet se fotky ukládají jako přílohy ke keši, pokud si sesynchronizuješ složku attach, objeví se ti fotka v GG přímo u keše.b\ problém nastal ve chvíli, kdy jsem ty fotky chtěl z draka dostat do počítače...
Publikováno 09 srpen 2012 - 23:16
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů