Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#601 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2012 - 11:08

Betaverze nainstalována. Proběhl jsem to zatím jen v rychlosti. Jediného "problému" jsem se zatím všiml u TB. Naimportoval jsem vlastní trackovatelné předměty a na výpisu všech předmětů se mi čeština (písmena s háčky, ..) v popisu ukazuje znaky, ale pokud TB (GC) rozkliknu, je vše v pořádku. A mapy.cz mi tam nějak zůstali ;) Ještě tam dohraju ty vektorový, ale nevím kam. Ideální by bylo nastavit cestu, ... předpokládám, že lze využít vektorové mapy, co jdou i do Locusu?
  • 0

#602 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2012 - 14:26

Tak jsem dnes vyrazil s novu verzi a:drakeu. Chvalim nove vektorove mapy, i kdyz me prijde, ze jsou straaasne pomale. Kazdopadne jsem mel zapnutou normalni mapu ve formatu sqlitedb. Najednou "program adrake prestal pracovat", z gigoveho mapoveho souboru se stal sestikilovy a mapa samozrejme prestala fungovat... No nic uz jsem ji doma nahral znovu, ale kdybych nemel v zaloze vektorovou, tak me to v terenu pekne vypeklo...
  • 0

#603 L@Troj

L@Troj

L@Troj

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 14:17

Stáhl a nainstaloval jsem si novou betaverzi a: Drake 3.00.

Hned jsem zkusil práci s Trackovatelnými předměty. Nejdříve jsem přidal 5 mých předmětů podle referenčního čísla nebo podle trackovacího čísla. Při zadání referenčního nestáhl trackovací číslo. Při zadání trackovacího čísla stáhl vše. Líbilo se mi, že předměty co mám v inventáři přiřadil i do této záložky.
Potom jsem našel funkci Importovat vlastní předměty. Nechal jsem je tedy stáhnout. Nechtělo se mi to dělat postupně. Naimportoval je, ale ty co už jsem předtím zadával ručně byly nyní v seznamech 2x.
Po restartu a: Drake jsou v seznamu již jen jednou, ale neměl jsem je všechny. Přidal jen jeden z pěti. ???
Zvolil jsem funkci Importovat vlastní předměty znovu. Naimportoval vše, zase byly některé v seznamech 2x. Vylezl jsem do hlavního menu a ikonkou se vrátil z5 do seznamů předmětů. Čtyři nově naimportované o5 zmizely. ???
Zvolil jsem funkci Importovat inventář předmětů.
Naimportoval vše, zase byly některé v seznamech 2x. Vylezl jsem do hlavního menu a ikonkou se vrátil z5 do seznamů předmětů. Čtyři nově naimportované o5 zmizely. ???
Zvolil jsem po zase funkci Importovat inventář předmětů.
Naimportoval vše, zase byly některé v seznamech 2x. Otevřel jsem všechny přidané. Ke dvěma jsem přidal trackovací číslo. Vylezl jsem do hlavního menu a ikonkou se vrátil z5 do seznamů předmětů. Všechny nově naimportované bez trackovacího čísla o5 zmizely.
Je divné, že jeden z předmětů poprvé v seznamu zůstal i bez trackovacího čísla. Proč pak zase zmizel?

Asi to nebude správné chování že? Šlo by to opravit?
Trackovatelné předměty zůstaly v seznamech jen s doplněnými trackovacími čísly!

Hodně mě potěšilo přidání Vektorových map. Použil jsem tu co mám nadefinovanou pro Locus. (Na ten jsem si zatím nezvykl a možná ho i později smažu, když a: Drake již zvládne i vektorové mapy.)
Díky.
  • 0

#604 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 17:13

Trackovací číslo Groundspeak nikdy neposílá, ani u vlastních, takže to tam je, jen pokud ho zadáš ručně. Ostatní postupně prověřím, popisované problémy jsem sice nepozoroval, ale proto je ta beta, aby se vychytaly. Díky za reakci.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#605 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 17:45

Mi nová beta vždy spadne tak vteřinu potom, co se přepnu na mapu, je jedno jestli vektorovou, nebo některou z rastrových. Mapa se vykreslí, modrá šipka se natočí do směru, pak to všechno zatuhne, pak chvíli tma a aplikace se ukončí. Je to na Samsungu Galaxy S III s originálním ICS (4.0.4)
  • 0

#606 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 18:55

Hlásím stejný problém. Po přepnutí do mapy aDrake spadne. Xperia Ray, ICS
  • 0

#607 HOSIF

HOSIF

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 19:18

V nové verzi 3.00 mi nefunguje přihlášení na GC live.
Při autorizaci mě to přesměruje na https://staging.geocaching.com/ který je testovacím webem. Autorizaci dokončím, ale GC live není funkční.
Dělá vám to také?
  • 0

#608 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 20:26

HOSIF napsal/a:
V nové verzi 3.00 mi nefunguje přihlášení na GC live.
Při autorizaci mě to přesměruje na https://staging.geocaching.com/ který je testovacím webem. Autorizaci dokončím, ale GC live není funkční.
Dělá vám to také?

Stáhni si betu2
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#609 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 20:30

Pokud vám něco spadne, pěkně prosím o dvě věci:
zápis do issue listu
přiložení logu podle popisu
Děkuji

• 0

#610 hajass

hajass

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2012 - 13:42

Ahoj Luďku, ahoj geopřátelé. Mám dotaz - existuje nějaké udělátko na převod kachlí z Geokuku do databáze sqlitedb? Zkoušel jsem PDMapCreator, ale ať jsem dělal co jsem dělal, mapa v Adrake nefungovala, i když jsem přejmenoval příponu. Existuje vůbec něco pro Adrake? Děkuji všem za ochotu mi poradit.
  • 0

#611 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2012 - 17:08

Nepouzivam aDrake nijak casto, mozna prave proto narazim na problem - jak zjistit, proc mi filtr nenalezne zadnou kesku (nebo ted z posledniho pokusu: jak to, ze mam nejblizsi kes 148 km daleko, to mi trvalo skoro 15 minut)? Tezko si pamatovat, co bylo nastaveno pri poslednim filtrovani nekdy pred tremi tydny a proklikat tech 8 obrazovak, pripadne s dalsimi volbami, to je fakt ocistec. Hodne by se mi libila jedna stranka, kde by bylo souhrnne vypsano, co je konkretne nastaveno ve foiltru. Pak bych si jednoduse zjistil pricinu a skocil na tu spravnou stranku filtru, kde bych to zmenil.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#612 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2012 - 19:05

gord napsal/a:
Nepouzivam aDrake nijak casto, mozna prave proto narazim na problem - jak zjistit, proc mi filtr nenalezne zadnou kesku...

Já se s tím v takovém případě netrápím, prostě filtr vymažu (na to je v menu funkce) a nastavím znova, co potřebuju.
  • 0

#613 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2012 - 19:11

Diky, te funkce jsem si nevsiml. Schizofrennost ovladani tohoto programu me obcas privadi k silenstvi ;) Nicmene prehled o tom, co je vlastne filtrovano, mi pripada uzetecny.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#614 Irwing_W

Irwing_W

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 19:05

Ahoj, můžete mě někdo prosím nasměrovat, jak v a:drake (v. 2.00) vložím a zobrazím u kešky poznámku? Díky.
  • 0

#615 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 19:14

V záložce listing je dole taková záložka se šipečkou, když ji vytáhneš, zobrazí se okénko s poznámkou.
  • 0

#616 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 21:00

Tak jsem se prozatím vrátil k verzi 2. Zajímavý je, že po nové instalaci, mi aplikace běhá rychleji a také na mapě se mi keše a WPT načtou rychleji. Po čase se zpomalí a než se načtou keše do mapy to je někdy na dlouho a nebo se nenačtou vůbec.
  • 0

#617 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2012 - 21:26

Je k dispozici beta3 - opravuje problém s importem TB (L@troj), neřeší pády mapy.

code.google.com/p/a-drake/downloads/detail?name=aDrake_3_00_beta3.apk
  • 0

#618 Poacher

Poacher

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2012 - 18:35

Tak jsem si zkusil nainstalovat novou Betu. Všechno celkem v pohodě, jen jakmile přepnu na mapu, program spadne. Pokud nespadne hned, spadne při načítání keší, nebo při jakékoliv jiné práci s mapou. Pokaždé jindy a klidně i několikrát za sebou. Vracím se k původní verzi.:(
  • 0

#619 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2012 - 7:20

Poacher napsal/a:
Tak jsem si zkusil nainstalovat novou Betu. Všechno celkem v pohodě, jen jakmile přepnu na mapu, program spadne. Pokud nespadne hned, spadne při načítání keší, nebo při jakékoliv jiné práci s mapou. Pokaždé jindy a klidně i několikrát za sebou. Vracím se k původní verzi.:(

Tak to jsi třetí, mě to "bohužel" nepadlo nikdy a zatím se mi nepodařilo zjistit, kde je zakopaný pes. Pokud bys mi chtěl pomoci, mrkni sem
http://code.google.c...s/detail?id=189
a sem
http://adrake.cz/doku.php?id=dev
  • 0

#620 Poacher

Poacher

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2012 - 12:53

Bohužel log poslat nemohu, smazal jsem je i se složkou, mohu jen popsat hardware a kdy k pádům docházelo. Aplikaci používám na telefonu Huawei Ideos X1 s 8 GB paměťovou kartou. Původně jsem si nainstaloval aDrake ve verzi z Google Play. Ta mi občas také spadla, ale podstatně vzácněji, Zajímavé je, že prakticky ve stejné situaci jako beta3. Nejčastěji při přepnutí na navigaci ke keši (v mapě). Beta mi padá při přepnutí do mapy, nebo při vyhledávaní keší a nejčastěji při přepnutí do mapy na navigaci ke keši. Jako zdroj dat boužívám databázi připravenou v GeoGetu, zdroj map jsou Mapy.cz. V databázi mám necelých 7000 keší. Lépe to posat nedokážu. Jo Android je verze 2.2.2
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama