Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#661 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 7:37

Problem mozna nebude mit Drak jako primo Android -- ten soubory nad 2GB nema moc rad
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#662 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2012 - 12:15

Jen informativně. Co seznamu vadí na A Drake. Geokuk mu neva?
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#663 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2012 - 12:55

Qnik napsal/a:
Jen informativně. Co seznamu vadí na A Drake. Geokuk mu neva?

Raději bych do toho nerýpal...
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#664 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 580 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2012 - 13:34

mike_btk napsal/a:

petulinka1 napsal/a:
ano, je to HW tlacitko, ktery tam podle toho co pises a vidim na fotce nemas :DFakt to tim cudlitkem jak pise Lanc nejde?

Funguje to - dlouhým stiskem. Na to bych teda sám nepřišel. Takže teď už je aplikace dokonalá.
Díky všem za rady!

ten istý problém, chýbajúce HW tlačítko. Dlhým stiskom sa mi vyvolá menu upraviť log a zobrziť keš.
Ako teda odoslať čakajúce logy na web?
  • 0

#665 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 580 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 7:07

Balin50 napsal/a:

mike_btk napsal/a:

petulinka1 napsal/a:
ano, je to HW tlacitko, ktery tam podle toho co pises a vidim na fotce nemas :DFakt to tim cudlitkem jak pise Lanc nejde?

Funguje to - dlouhým stiskem. Na to bych teda sám nepřišel. Takže teď už je aplikace dokonalá.
Díky všem za rady!

ten istý problém, chýbajúce HW tlačítko. Dlhým stiskom sa mi vyvolá menu upraviť log a zobrziť keš.
Ako teda odoslať čakajúce logy na web?

som lama
pravé HW tlačítko treba dlho držať. Len ťuknúť nestačí
  • 0

#666 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 18:54

Čau není nějakej návod jak nasypat data přes adrake sync do mobilu?Nemůžu to vůbec rozchodit:( Píše mi že přenos selhal...tak nvm no- Díky
  • 0

#667 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 20:07

B-a-r-t napsal/a:
Čau není nějakej návod jak nasypat data přes adrake sync do mobilu?Nemůžu to vůbec rozchodit:( Píše mi že přenos selhal...tak nvm no- Díky

Málo informací, věštba nemožná.
Přečti si Jak se správně ptát http://wiki.geocachi...y_na_fóru_gc.cz
  • 0

#668 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 20:41

dr.vota napsal/a:

B-a-r-t napsal/a:

v GG přes adrake sync bych chtěl natáhnout nějaké keše do telefonu (Xperia mini) bo standartně můžu stáhnout jen 3 za den, akorád mi to prostě nejde. pořád mi to píše přenos souboru selhal! nvm jak ho nastavit :(
  • 0

#669 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 20:44

B-a-r-t napsal/a:

dr.vota napsal/a:

B-a-r-t napsal/a:

v GG přes adrake sync bych chtěl natáhnout nějaké keše do telefonu (Xperia mini) bo standartně můžu stáhnout jen 3 za den, akorád mi to prostě nejde. pořád mi to píše přenos souboru selhal! nvm jak ho nastavit :(

To jsi moc nevylepšil ;)
Předně, předpokládám, že jsi četl dokumentaci http://geoget.ararat...ript:adrakesync
Dál by bylo dobré napsat, jak máš telefon připojený a co jsi kde nastavil.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#670 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 20:50

B-a-r-t napsal/a:

dr.vota napsal/a:

B-a-r-t napsal/a:

návod nepomáhá? http://lmgtfy.com/?q=adrakesync
  • 0

#671 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 21:09

LudekV napsal/a:

B-a-r-t napsal/a:

dr.vota napsal/a:

B-a-r-t napsal/a:

To jsi moc nevylepšil ;)
Předně, předpokládám, že jsi četl dokumentaci http://geoget.ararat...ript:adrakesync
Dál by bylo dobré napsat, jak máš telefon připojený a co jsi kde nastavil.

četl sem ho, ale nějak moc nvm ani hlavu ani patu:( telefon mám připojený klasicky přes USB (zkoušel sem to i přes režim "přenos souborů (MTP)" i přes "velkokapacitní uložiště (MSC)")
u pocketdrake sem nic nenastavoval, připojil sem, přetáhl databázi a vše bylo ok takže fakt nvm jak na to :(
  • 0

#672 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 7:39

Tak po víkendovém keškování musím bohužel konstatovat, že aplikace (3.00c) je pomalá a zasekává se/padá. Stále to stejné dokola... Pomalé v mapě - ikdyž tady je to pokrok oproti 2.0 a využíval jsem vektorovou mapu. Sem-tam po posunu v mapě mě to jen točí kolečkem a android se zeptá, jestli počkat nebo ukončit.. Stejně mi pořád přetrvává problém pomalého zápisu do DB. Stahování věcí z GC-Live je většinou rychlejší než uložení do DB. Na zápis jedné keše do DB (bez nějakých obrázků atd.) potřebuje program cca 10-15s, což mi přijde hodně. Oba problémy vymizí vymazáním DB keší a map (hlavně DB map dělá ty problémy). Nemám tam nic velkého, 1715 keší a natahané turistické mapy z map.cz pro blízké okolí Brna. A ještě mám dotaz - nevím jak se chovaly první verze, ale nenačítali náhodou při importu z GC Live i listing a další podrobnosti ke keši? Takhle si na wifi natáhnu keše v okolí nějakých souřadnic - domácí příprava - a pak zjistím, že sice mám souřadnice, ale už nemám nápovědu, listing, logy... To se natahuje až při rozkliknutí keše (a opět dlouho čekám). Nešlo by udělat v nastavení zatržítko, aby se při stahování z GC Live rovnou stahovaly kompletní podklady pro keše? Dííííky ;) XPERIA RAY, GB 2.3, program na SD kartě class 10
  • 0

#673 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2012 - 18:16

Ahoj, tak jsem si nainstaloval novou betu5. Nemile mě překvapilo nastavení map... Vlastně kromě vektorových se tam objevili už jen 2 OSM... Pokusil jsem se úpravou konfiguračního souboru tam vrátit google a mapy.cz, ale to se mi nepovedlo... Po úpravě zůstalo zatržítko zašedlé. Mám tomu rozumět, že tento program už nebude schopný využívat mapy.cz nebo google? Nešlo by to třeba zařídit obdobně, jak to má geoget s geojarry? Tedy oficiálně ho nemá a nepoužívá, ale uživatel si ho může na vlastní riziko dodat??? Nebo třeba zkusit to s mapy.cz nějak vyjednat?
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#674 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2012 - 17:05

Luďku, co umí/bude umět nového aDrake Plus?
  • 0

#675 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2012 - 17:37

VasaM napsal/a:
Ahoj, tak jsem si nainstaloval novou betu5. Nemile mě překvapilo nastavení map... Vlastně kromě vektorových se tam objevili už jen 2 OSM... Pokusil jsem se úpravou konfiguračního souboru tam vrátit google a mapy.cz, ale to se mi nepovedlo... Po úpravě zůstalo zatržítko zašedlé. Mám tomu rozumět, že tento program už nebude schopný využívat mapy.cz nebo google? Nešlo by to třeba zařídit obdobně, jak to má geoget s geojarry? Tedy oficiálně ho nemá a nepoužívá, ale uživatel si ho může na vlastní riziko dodat??? Nebo třeba zkusit to s mapy.cz nějak vyjednat?

Však je to na té stránce ke stažení bety 5 napsané:
POZOR - tato verze na nátlak Seznamu odstraňuje nastavení pro mapy.cz
  • 0

#676 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2012 - 20:32

Petman02 napsal/a:
Však je to na té stránce ke stažení bety 5 napsané:
POZOR - tato verze na nátlak Seznamu odstraňuje nastavení pro mapy.cz

Hmm, tak to docela hodně ztrácí pro mě na využitelnosti. Hlavní, co se mi na ADrake líbilo byly právě ty mapy ze seznamu :-(

Daly by se zpřístupnit tyto mapy alespoň off-line stažené pomocí jiných programů? Např. z GeoKuku atp., šlo by pak zpřístupnit tyto mapy? Případně jak? Bohužel přenos z GeoKuku mi moc nefungoval :-(
  • 0

#677 vlastis

vlastis

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2012 - 10:25

Ahoj, jsem novym uzivatelem a:drake - zvolil jsem jej diky spoluparci s geogetem a vektorovym mapam. behem mesicniho pouzivani jsem zatim nenarazil na problem, chvili jsem me matla experimentalni funkce promitani smeru do obrazu pri drzeni mobilu ve svisle poloze, po vzajemnem otukani doporucuji tuto funkci uchovat - skvele to usnadnuje planovani cesty mel bych dva dotazy: 1) prvni spise kosmeticky - je mozne docilit toho aby se nazvy kesi zobrazovaly ve tvaru TypVelikostTerenObtiznost-Nazev (napriklad TR12-U Velblouda) - neni to nic paliveho - tyto udaje jsou videt v seznamu kesi, ale primo na mape by to usnadnilo planovani primo v mobilu 2) je mozne ve verzi 3 prepinat mezi vektorovou mapou a mapou vygenerovanuo v MOBAC ? bud to nejde nebo mam blbe xml soubor a a:drake mi pada soubor map-config.xml vypada takto: <aDrake> <MapSource> <type>Google</type> <name>Open Street Map</name> <storage>database</storage> <MapType mode="basic"> <name>Mapnik</name> <file>osm\mapnik</file> <url>http://a.tile.openst...}/{y}.png</url> <defaultZoom>14</defaultZoom> <minZoom>1</minZoom> <maxZoom>18</maxZoom> </MapType> <MapType mode="basic"> <name>Public Transport</name> <file>osm\public</file> <url>http://tile.xn--pnvk...}/{y}.png</url> <defaultZoom>14</defaultZoom> <minZoom>2</minZoom> <maxZoom>16</maxZoom> </MapType> <MapType mode="basic"> <name language="en">Google-orto</name> <file>/mnt/sdcard/external_sd/maPIcka.sqlitedb</file> <url></url> <defaultZoom>14</defaultZoom> <minZoom>7</minZoom> <maxZoom>15</maxZoom> </MapType> </MapSource> </aDrake>
  • 0

#678 staska

staska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 20:04

Vyměnil jsem firemní telefon a získal Androida. Ale a:drake není na Android Marketu. Odkazy ukazují na neexistující dokument, ... Ach jo PocketDrake s dB Geogetu byl super, ted jsem chtel zkusit novejsi verzi a nikde nic :(
  • 0

eTrex Legend, evolve touchTraxx, GPSmap 60CSx + 8GB microSDHC, Oregon 450

#679 vlastis

vlastis

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 20:49

instaloval jsem pres google play bez problemu
  • 0

#680 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 8:34

Vzhledem k tomu, že po mě na jedné straně chtějí mapy.cz publikovat aktualizaci a na druhé straně Groundspeak ještě neodsouhlasil novinky, dostal jsem se to poněkud zapeklité situace. Proto jsem dočasně a:Drake odpublikoval a doufám, že se američtí soudruzi už brzy vyjádří. Zájemci mohou zkusit betaverzi.
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama