Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#681 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 27 October 2012 - 22:37

Můžu se zeptat, jestli bude případně dále k dispozici i starší verze, která by podporovala spolupráci s mapy.cz? Pro mě je a:Drake zajímavý právě tou spoluprací s těmito mapami pro plánování tras... Konkrétně co tak hodně vadí seznamu na těch pár uživatelích???
  • 0

#682 Petr.P

Petr.P

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 30 October 2012 - 9:20

V poslední beta verzi mi zmizely i google mapy. Taky nějaké licenční problémy? Nastavení map.source mi podle návodu na webu moc nejde. Aplikace pokaždé spadne. EDIT: Neměl by někdo funční map-config s google mapama? Ať vidím, kde dělám botu
  • 0

#683 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 30 October 2012 - 12:58

Původní map-config.xml máš uložený v telefonu ve složce adrake pod jménem map-config.xml.bak
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#684 Petr.P

Petr.P

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 30 October 2012 - 14:37

Díky, tam jsou i mapy od googlu :)
  • 0

#685 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 7:54

Tak po dlouhodobějším spokojeném používání aDrake se objevil problém. Včera jsem odlovil pár keší, večer poslal FN na net, aDrake ukončil a dnes jej již nerozjedu. Ihned po spuštění aplikace se objeví, že aplikace byla bohužel ukončena. Přeinstaloval jsem program, měnil adresář (kdyby byla třeba poškozená databáze) a stále nic. Nefunguje :( Hauuuu Xperia Ray, ICS 4.0.4, aDrake 3beta4
  • 0

#686 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 8:06

Petman02 napsal/a:
Tak po dlouhodobějším spokojeném používání aDrake se objevil problém. Včera jsem odlovil pár keší, večer poslal FN na net, aDrake ukončil a dnes jej již nerozjedu. Ihned po spuštění aplikace se objeví, že aplikace byla bohužel ukončena. Přeinstaloval jsem program, měnil adresář (kdyby byla třeba poškozená databáze) a stále nic. Nefunguje :( Hauuuu
Xperia Ray, ICS 4.0.4, aDrake 3beta4

http://adrake.cz/doku.php?id=dev
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#687 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 8:26

LudekV napsal/a:

Petman02 napsal/a:
Tak po dlouhodobějším spokojeném používání aDrake se objevil problém. Včera jsem odlovil pár keší, večer poslal FN na net, aDrake ukončil a dnes jej již nerozjedu. Ihned po spuštění aplikace se objeví, že aplikace byla bohužel ukončena. Přeinstaloval jsem program, měnil adresář (kdyby byla třeba poškozená databáze) a stále nic. Nefunguje :( Hauuuu
Xperia Ray, ICS 4.0.4, aDrake 3beta4

http://adrake.cz/doku.php?id=dev

Na to jsem se chystal odpoledne. Jen mě prostě překvapilo, když to takovou dobu fungovalo a najednou aDrake nejde ani spustit :-( Nejsem si vědom žádného problému, nic se včera neaktualizovalo, atd.
  • 0

#688 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 8:34

Zkus vymazat nastavení aD: Nastavení - Správce aplikací - Vše - aDrake - Vymazat Data
  • 0

#689 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 8:44

RenierX napsal/a:
Zkus vymazat nastavení aD: Nastavení - Správce aplikací - Vše - aDrake - Vymazat Data

Provedeno, nezabralo to. aDrake nadále okamžitě po startu "spadne"
  • 0

#690 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 9:25

Tak já aDraka (3.0b5) dneska taky nerozjedu, ale stihnul jsem si všimnout i hlášky, že platnost beta verze vypršela. Luděk na to i upozorňoval:

LudekV napsal/a:
Tato betaverze bude funkční do konce října 2012.

Takže zřejmě musíme nainstalovat zpět 2.x verzi, anebo nás Luděk záchrání novou verzí?
  • 0

#691 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 9:30

No vidíš, na to jsem úplně zapomněl :) Trochu jsem podcenil dobu na schválení od Groundspeaku. Něco s tím zkusím provést.
  • 0

#692 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 11:08

Po tom, co jsem si přečetl tohle jsem zkusil spustit aplikaci na svém PC a taktéž mi a: Drake spadl :-( Tedy, nejdříve najel rovnou do nastavení - po stisku tlačítka zpět se vypnul. A pak už nejde spustit... Zkoušeno několikrát. Na logu dle návodu pracuji. Mimochodem - několikrát se mi předtím v beta-verzi č. b3 stalo, že po nakopírování databáze na kartu se mi soubor s databází zcela vymazal a nevím proč, dost mě to štvalo...
  • 0

#693 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 11:51

Tak jsem poslal ty soubory s logy na issue list. Jen si teď nejsem jistý, jestli to je tedy tím omezením životnosti do konce října. I když ještě je říjen, takže by teoreticky měl a:drake pracovat, ne?
  • 0

#694 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 13:34

Taky jsem byl dnes ráno nemile překvapen, nikdy ani nejmenší problém s dnes nejde... Bohužel není na Marketu a poslední verzi co jsem si schoval instalacku mám 1.10. Ta funguje, ale kdybyste někdo měl uloženou nějakou novější, budu vděčen, alespoň do doby, než Luděk hodí novou verzi na Market.
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#695 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1262 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 13:54

Za chvilku ti pristanou verze v mejlu
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#696 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 14:43

Qnik napsal/a:

Já bych taky prosil. Díky. :D
  • 0

#697 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 15:51

Qnik napsal/a:

S dovolením, já bych si také vzal. Díky
  • 0

#698 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 18:03

Tak než se Groundspeak rozhoupe, je tu ještě beta6 platná do konce listopadu.

http://code.google.c..._3_00_beta6.apk
  • 0

#699 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 20:23

aDrake zase funguje :-) Beta 6 zabrala. Jen škoda těch map z mapy.cz
  • 0

#700 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 31 October 2012 - 20:43

Díky, aspoň to ty mapy.cz bude číst... Jinak jaké jsou ty jiné způsoby na stahování??? Doteď jsem to nepotřeboval (měl jsem a : Drake :))??? Jinak nešlo by to nějak dohodnout s mapy.cz, aby tam zase mohli být? Každopádně díky za super aplikaci. Poslední bety běhají bez problému. Jinak napadlo mě několik vylepšení: # Upravení funkce tlačítka pro změnu zdroje v mapě. U online tlačítko měnilo vrstvy, u offline nedělá nic. Mohlo by například měnit soubory (zdroje) podle nastavení (šlo by to třeba napasovat do map-config, nebo by bral všechny soubory v daném adresáři). Nebo by možná bylo ještě lepší kdyby tlačítko po kliknutí otevřelo nabídku se všemi zdroji map (vektor, google, osm) a po kliknutí na daný zdroj by se ukázali jednotlivé vrstvy (foto mapa, turistická mapa, u vektorových jednotlivé soubory). Položky z nastavení by pak šli využít jako výchozí, tedy by se mapa obnovila po každém vypnutí aplikace... Snad jsem to napsal dost jasně ;) # Rozšířená realita vypadá zajímavě, ale chce dodělat. Zobrazoval bych více informací než jen šipku. Třeba stupně jako má 4D kompas (na marketu). # Spíše drobnost. Možnost z detailu keše (záložka hlavní) roz-kliknout autora a zobrazit všechny jeho keše v databázi.
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama