a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 28 listopad 2012 - 18:25
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 listopad 2012 - 21:43
gord napsal/a:
Na druhou stranu neni problem zjistit, zda nacteny soubor nebyl aktualizovan a nacist je jen pokud ano. Pravda, temer 100 % testu vyjde "neni aktualizovan", ale na druhou stranu zase uzivatel nebude mit problemy s (ne)ukoncenim aplikace.
To máš samozřejmě pravdu, jen jsem se tím zatím nezabýval.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 30 listopad 2012 - 9:27
Publikováno 11 prosinec 2012 - 7:47
Publikováno 11 prosinec 2012 - 21:12
hanes03 napsal/a:
Mohl bych poprosit o vystavení nové verze 3.01 ...
Doufám, že už to nebude potřeba. Vypadá to, že celý problém byl v tom, že jsem přihodil permission na foťák (který nakonec nepotřebuju, byl to pozůstatek z experimentování) a tím si Android automaticky vynutil foťák s autofokusem. Telefony, které ho nemají tak vypadly ze seznamu kompatibilních zařízení.
Před chvílí jsem na Play dal verzi 3.02, která to opravuje.
PS: pořízení fotky ke keši přes galerii s tím nemá nic společného, to bude fungovat i nadále.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 12 prosinec 2012 - 18:32
Publikováno 12 prosinec 2012 - 18:34
Měl jsem stejný problém. Odinstaloval jsem program a zase nainstaloval a zase to funguje.Sedek napsal/a:
Tak mi dnes mobil zahlásil novou aktualizaci na a:Drake, takze problém s kompatibilitou je opravdu vyřešen. V nové verzi 3.02 mi však aplikace po pokusu o zobrazení vektorové mapy vždy spadne. Myslel jsem, že je to novými mapami, které jsem, dnes také stáhnul, ale po návratu k a:Drake verze 3.00 je vše v pořádku a funguje to. Pokud se mi podaří nějak prokousat CatLogem, zkusím poslat výpis na mail.
Publikováno 12 prosinec 2012 - 19:04
Měl jsem stejný problém. Odinstaloval jsem program a zase nainstaloval a zase to funguje.
Nojo, opravdu to funguje! Nestačilo jen pouze aktualizovat, ale fakt bylo potřeba to celé odinstalovat a nainstalovat, teď už to jede tak, jak má. Díky za radu!
Publikováno 13 prosinec 2012 - 18:41
LudekV napsal/a:
Doufám, že už to nebude potřeba. Vypadá to, že celý problém byl v tom, že jsem přihodil permission na foťák (který nakonec nepotřebuju, byl to pozůstatek z experimentování) a tím si Android automaticky vynutil foťák s autofokusem. Telefony, které ho nemají tak vypadly ze seznamu kompatibilních zařízení.
Před chvílí jsem na Play dal verzi 3.02, která to opravuje.
PS: pořízení fotky ke keši přes galerii s tím nemá nic společného, to bude fungovat i nadále.
Vše funguje moc děkuji.
Publikováno 14 prosinec 2012 - 7:16
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 14 prosinec 2012 - 7:25
Publikováno 18 prosinec 2012 - 23:37
62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet
Publikováno 19 prosinec 2012 - 8:37
Nastavení - Správce aplikací - Vše - Dropbox - Vymazat výchozí nastavenílusk665 napsal/a:
Priloha se mi otvira pomoci pomoci Dropboxu a je necitelna. Kde a jak se da zmenit vychozi prohlizec? Rtf normalne prohlizim pres Polaris office.
Pak by se tě při prvním otevření měl zeptat, čím to .rtf chceš otevírat.
Publikováno 19 prosinec 2012 - 9:59
RenierX napsal/a:
Nastavení - Správce aplikací - Vše - Dropbox - Vymazat výchozí nastavení
Pak by se tě při prvním otevření měl zeptat, čím to .rtf chceš otevírat.
Polozku Vymazat výchozí nastavení nemam dostupnou a Drobox nejde v ve Sprave aplikaci odinstalovat.
62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet
Publikováno 27 prosinec 2012 - 21:57
Publikováno 27 prosinec 2012 - 22:43
wert69 napsal/a:
Dobrý den,měl bych prosbu.Nedá se někde jinde než na marketu a drake stáhnout?Omylem jsem asi v aplikaci něco domrvil a nejde spustit..Na verzi mi ani tak nezáleží,z marketu mi ale nejde stáhnout.Díky
třeba na http://code.google.c...ake/issues/list
Publikováno 29 prosinec 2012 - 22:18
Publikováno 29 prosinec 2012 - 22:35
Publikováno 30 prosinec 2012 - 15:28
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů