Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#761 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 18:25

Na druhou stranu neni problem zjistit, zda nacteny soubor nebyl aktualizovan a nacist je jen pokud ano. Pravda, temer 100 % testu vyjde "neni aktualizovan", ale na druhou stranu zase uzivatel nebude mit problemy s (ne)ukoncenim aplikace.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#762 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 21:43

gord napsal/a:
Na druhou stranu neni problem zjistit, zda nacteny soubor nebyl aktualizovan a nacist je jen pokud ano. Pravda, temer 100 % testu vyjde "neni aktualizovan", ale na druhou stranu zase uzivatel nebude mit problemy s (ne)ukoncenim aplikace.

To máš samozřejmě pravdu, jen jsem se tím zatím nezabýval.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#763 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2012 - 9:27

Předem se omlouvám, že zase otravuji s dotazem, ale fakt už nevím co dál... Při uploadování map stažených z GK z PC pomocí A: Drake Sync mám několik problémů: 1) Při vybírání mapových vrstev se mi nedaří stáhnout více vrstev (podaří se mi označit pouze jednu položku - buď "Hiking", "Bike Trails" nebo Hiking trails". Nejde mi zvolit ani přes SHIFT či CTRL více záložek, takže se mi do mobilu nepřenesou turistické a cyklotrasy... I když jsem tam zkusil nahrát všechny 3 mapy postupně po sobě, zobrazila se v mobilu jen základní mapa... 2) POZOR!!! Po dokončení přenosu se smažou veškeré mapy z GK z adresáře, odkud se mapy kopírovali (třeba to jiným nedělá, ale naštěstí jsem si 3,5 GB map po upozornění, že něco podobného dělá, zálohoval - trvalo mi to 3 hodiny). 3) Dříve jsem si v Sync mohl vybrat tlačítkem Upravit a zde zvolit podle vybraných oblastí jen některé mapy, teď mi to nejde... Je to normální? Zobrazí se mi sice okno, ale když třeba vyberu Rozdělit dle: CZ Kraje, kliknu na tlačítko Obnovit, tak se nic nestane... 4) Stejně tak se mi ani nezobrazují informace o mapě při zakliknutém tlačítku Počet kachlí a celková velikost - obě kolonky zůstávají prázdné...
  • 0

#764 hanes03

hanes03

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2012 - 7:47

Mohl bych poprosit o vystavení nové verze 3.01 na stránku projektu, protože z nepochopitelných důvodů nová verze není kompatibilní s mým zařízením, i když stará byla.
  • 0

#765 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2012 - 21:12

hanes03 napsal/a:
Mohl bych poprosit o vystavení nové verze 3.01 ...

Doufám, že už to nebude potřeba. Vypadá to, že celý problém byl v tom, že jsem přihodil permission na foťák (který nakonec nepotřebuju, byl to pozůstatek z experimentování) a tím si Android automaticky vynutil foťák s autofokusem. Telefony, které ho nemají tak vypadly ze seznamu kompatibilních zařízení.

Před chvílí jsem na Play dal verzi 3.02, která to opravuje.

PS: pořízení fotky ke keši přes galerii s tím nemá nic společného, to bude fungovat i nadále.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#766 Sedek

Sedek

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 18:32

Tak mi dnes mobil zahlásil novou aktualizaci na a:Drake, takze problém s kompatibilitou je opravdu vyřešen. V nové verzi 3.02 mi však aplikace po pokusu o zobrazení vektorové mapy vždy spadne. Myslel jsem, že je to novými mapami, které jsem, dnes také stáhnul, ale po návratu k a:Drake verze 3.00 je vše v pořádku a funguje to. Pokud se mi podaří nějak prokousat CatLogem, zkusím poslat výpis na mail.
  • 0

#767 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 18:34

Sedek napsal/a:
Tak mi dnes mobil zahlásil novou aktualizaci na a:Drake, takze problém s kompatibilitou je opravdu vyřešen. V nové verzi 3.02 mi však aplikace po pokusu o zobrazení vektorové mapy vždy spadne. Myslel jsem, že je to novými mapami, které jsem, dnes také stáhnul, ale po návratu k a:Drake verze 3.00 je vše v pořádku a funguje to. Pokud se mi podaří nějak prokousat CatLogem, zkusím poslat výpis na mail.

Měl jsem stejný problém. Odinstaloval jsem program a zase nainstaloval a zase to funguje.
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#768 Sedek

Sedek

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2012 - 19:04

Měl jsem stejný problém. Odinstaloval jsem program a zase nainstaloval a zase to funguje.

Nojo, opravdu to funguje! Nestačilo jen pouze aktualizovat, ale fakt bylo potřeba to celé odinstalovat a nainstalovat, teď už to jede tak, jak má. Díky za radu!
  • 0

#769 hanes03

hanes03

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2012 - 18:41

LudekV napsal/a:

Doufám, že už to nebude potřeba. Vypadá to, že celý problém byl v tom, že jsem přihodil permission na foťák (který nakonec nepotřebuju, byl to pozůstatek z experimentování) a tím si Android automaticky vynutil foťák s autofokusem. Telefony, které ho nemají tak vypadly ze seznamu kompatibilních zařízení.

Před chvílí jsem na Play dal verzi 3.02, která to opravuje.

PS: pořízení fotky ke keši přes galerii s tím nemá nic společného, to bude fungovat i nadále.

Vše funguje moc děkuji.
  • 0

#770 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2012 - 7:16

Dneska jsem chtel z a:drake zalogovat vlozeni TB do me kese a nejak jsem neprisel na to jak k logu "prilepit" to vlozeni tbcka. Jde to nejak a jen jsem nepochopil jak, nebo se to takhle zalogovat neda? p.s. - a:drake plus mam :)
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#771 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2012 - 7:25

Musíš to TB mít ve svém inventáři, pak dáš při psaní logu Trackovatelné předměty, to TB se ti objeví pod titulkem "Vložené a protažené" a je u něj výběr, co s ním provést. Odesláním logu přes GC Live se to provede, při exportu do fieldnotes se jen napíše poznámka a vložení musíš udělat ručně.
  • 0

#772 lusk665

lusk665

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 84 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2012 - 23:37

Nevim od ktere verze je pridana moznost otevreni prilohy z geogetu u jednotlivych kesi. Toto velmi vitam a dik za vylepseni. Nicmene mam problem s otevreni pilohy dokumentu *.rtf. Priloha se mi otvira pomoci pomoci Dropboxu a je necitelna. Kde a jak se da zmenit vychozi prohlizec? Rtf normalne prohlizim pres Polaris office.
  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet

#773 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2012 - 8:37

lusk665 napsal/a:
Priloha se mi otvira pomoci pomoci Dropboxu a je necitelna. Kde a jak se da zmenit vychozi prohlizec? Rtf normalne prohlizim pres Polaris office.

Nastavení - Správce aplikací - Vše - Dropbox - Vymazat výchozí nastavení

Pak by se tě při prvním otevření měl zeptat, čím to .rtf chceš otevírat.
  • 0

#774 lusk665

lusk665

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 84 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2012 - 9:59

RenierX napsal/a:

Nastavení - Správce aplikací - Vše - Dropbox - Vymazat výchozí nastavení

Pak by se tě při prvním otevření měl zeptat, čím to .rtf chceš otevírat.

Polozku Vymazat výchozí nastavení nemam dostupnou a Drobox nejde v ve Sprave aplikaci odinstalovat.
  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet

#775 wert69

wert69

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2012 - 21:57

Dobrý den,měl bych prosbu.Nedá se někde jinde než na marketu a drake stáhnout?Omylem jsem asi v aplikaci něco domrvil a nejde spustit..Na verzi mi ani tak nezáleží,z marketu mi ale nejde stáhnout.Díky
  • 0

#776 Malej_viktor

Malej_viktor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2012 - 22:43

wert69 napsal/a:
Dobrý den,měl bych prosbu.Nedá se někde jinde než na marketu a drake stáhnout?Omylem jsem asi v aplikaci něco domrvil a nejde spustit..Na verzi mi ani tak nezáleží,z marketu mi ale nejde stáhnout.Díky

třeba na http://code.google.c...ake/issues/list
  • 0

#777 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2012 - 22:18

Napadla mě taková blbost pro lenochy, jak rychle dostat listing, který čtu v PC do a:Drake
  • 0

#778 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2012 - 22:35

Jen pro doplnění pro chrome. Lze použít doplněk Chrome to phone (https://play.google....metophone&hl=cs). A funguje to nejen na keše :)
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#779 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2012 - 22:38

Vtipne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#780 Sindy_a_Lenas

Sindy_a_Lenas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2012 - 15:28

Zdravim, na svém PDA jsem používal Pocket drake, nyní na mobilu (Galaxy S2, PM) jsem přešel na A: drake (poslední verze), mam tyto dotazy: 1. signál GPS je OK ale kompas se nechytá, respektive je tam třeba 32.4 metru a poskakuje pouze číslo za desetinnou čárkou, mám zažkrtlé nevypínat GPS v aplikaci, když se pak podívám na GPS, tak satelity mám aktivní a když se pak přepnu na kompas, tak se to chytne a skočí to na příslušné metry a odečítá se normálně.... 2. Je možno přes geocaching live dostat do načtené databáze v pocket drake jen určité keše např. přes prohlížeč (kdy je tam možnost import do pocket drake) nebo přes GC kod? Zkoušel jsem to, ale začalo mi to tam rvát přes live asi moje odlovený keše.... na webu jsem viděl jen stažení keší dle bodu http://adrake.cz/dok...id=user:faq:web 3.výhody placeného Adrake plus jsou zatím jen ty trackovatelné předměty? Kdyby šlo např vychytat výše zmíněné mouchy (ta 1 je možná nastavením, ale tu 2 bych uvítal), tak bych do pluska šel, je to super počin, který tu nemá obdoby :-) Díky
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama