a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 16 únor 2012 - 11:08
Publikováno 16 únor 2012 - 19:23
Publikováno 16 únor 2012 - 19:26
t.prochazka napsal/a:
...
aDrake online funkce má (bohužel pro BM omezené podmínkami GS, to se měnit nebude), intent filtr je časem v plánu, vektorové mapy moc pravděpodobně nevidím.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 16 únor 2012 - 21:09
Publikováno 16 únor 2012 - 21:20
sobikovi napsal/a:
Dneska odlov první keše s tímhle prográmkem a hned problém.... Vyluštěná mysterka, uložená final přes a:drake. V terénu pak update z webu kvůli čerstvým logům na keši a ejhle, final byla smazána :@
Vím o tom, v další verzi už je to opravené. Uvědom si, že pracuješ s testovací verzí, nikoli s finálním produktem.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 16 únor 2012 - 22:41
Publikováno 17 únor 2012 - 18:26
Publikováno 17 únor 2012 - 19:40
Publikováno 17 únor 2012 - 19:53
Publikováno 17 únor 2012 - 20:51
petulinka1 napsal/a:
ty vektorovy mapy by uvitalo asi hodne lidi. maj totiz jednu ohromnou vyhodu - ac jsou hodne maly (datove) tak jsou sakra podrobny... taky bych je celkem uvitala )
Vektorové mapy fungují (mám osobně vyzkoušeno) v LocusPRO dokonale. Stačí stánout zde: http://vectormaps4locus.eu/, nakopírovat do správného adresáře a jede se.
Nevím, zdali budou fungovat i v Drake...
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 17 únor 2012 - 23:04
Petman02 napsal/a:
Studoval jsem a v datovém adresáři adrake v MT soubor ini je, ale nevím proč ho ten plugin teda nenajde.
Je potřeba přepnout v Androidu USB mód, aby pc viděl kartu v telefonu jako externí disk. Pak jde v pluginu přímo tlačítkem vybrat ini soubor a pak načíst konfiguraci. A pak už to jede krásně. Taky jsem s tím včera "bojoval".
Publikováno 17 únor 2012 - 23:06
Publikováno 17 únor 2012 - 23:47
Roman_Jaromer napsal/a:
Zkusil jsem nainstalovat novou verzi, ovšem přestalo mi na mapě fungovat kliknutí na ikonky kešek na mapě - při kliknutí na mapě se mi nic nestane (takže nemám jak otevřít informace o kešce). Nevím, co dělám špatně :-( Zkusil jsem restartovat mobil, pak mi chvíli dokonce nezobrazoval program ani kešky, musel jsem znovu v nastavení nastavit cesty, už se na mapě znovu ukazují, ale opět se mi neotevřou, jako v první verzi. Máte někdo podobný problém?
Tipnul bych si, že chyba není u Tebe, ale u GS... c:geo od nového upgrade GS taky blbne
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 18 únor 2012 - 9:10
Roman_Jaromer napsal/a:
Zkusil jsem nainstalovat novou verzi, ovšem přestalo mi na mapě fungovat kliknutí na ikonky kešek na mapě - při kliknutí na mapě se mi nic nestane
Meníčko na otevření keše z mapy se zobrazuje podržením.
zemekoulani napsal/a:
Tipnul bych si, že chyba není u Tebe, ale u GS... c:geo od nového upgrade GS taky blbne
To nemá naprosto nic společného, aDrake není na změnách na webu nijak závislý. Nejsem masochista
Publikováno 18 únor 2012 - 9:21
ZajdaTeam napsal/a:
Je potřeba přepnout v Androidu USB mód, aby pc viděl kartu v telefonu jako externí disk. Pak jde v pluginu přímo tlačítkem vybrat ini soubor a pak načíst konfiguraci. A pak už to jede krásně. Taky jsem s tím včera "bojoval".
Díky, pomohlo to! Už to maká.
Jen na přenos musím přepnout kartu v MT jako "externí disk", ale pak ji musím přepnout zpět, protože Adrake jinak nevidí databázi.
Publikováno 18 únor 2012 - 9:24
Petman02 napsal/a:
Díky, pomohlo to! Už to maká.
Jen na přenos musím přepnout kartu v MT jako "externí disk", ale pak ji musím přepnout zpět, protože Adrake jinak nevidí databázi.
Ano, to musíš. Jinak se na data v telefonu dostat neumíme. Nějaká cesta zřejmě existuje, ale zatím je třeba postupovat, jak píšeš. Druhá možnost je dát do telefonu FTP server a komunikovat přes FTP, ale USB je obvykle výrazně rychlejší než wi-fi.
Publikováno 18 únor 2012 - 10:02
LudekV napsal/a:
To nemá naprosto nic společného, aDrake není na změnách na webu nijak závislý. Nejsem masochista
A neplánuješ náhodou podobnou funkci, jakou má c:geo, že si načítá online keše do online mapy? Víš co myslím?
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 18 únor 2012 - 10:08
LudekV napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
Zkusil jsem nainstalovat novou verzi, ovšem přestalo mi na mapě fungovat kliknutí na ikonky kešek na mapě - při kliknutí na mapě se mi nic nestane
Meníčko na otevření keše z mapy se zobrazuje podržením.
Po naistalování nové verze mám stejný problém. Menu s nabídkou keší se neotevře ani podržením.
Publikováno 18 únor 2012 - 10:26
Petman02 napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
...
Po naistalování nové verze mám stejný problém. Menu s nabídkou keší se neotevře ani podržením.
Nojo, máte pravdu oba. Upravoval jsem to a testoval jen v emulátoru a jak koukám, nedomyslel jsem to, takže na telefonu, který reaguje i na sílu doteku to blbne. Opraveno v příští verzi, díky.
PS: nalezené chyby pište raději do issue listu, tady mohou lehce zapadnout.
Publikováno 18 únor 2012 - 10:51
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů