Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#781 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2013 - 2:26

Ahoj,
znáte tenhle zdroj podrobných map: http://uloz.to/xXc7tXG/linklist2-zip ? Je to myslím desetitisícovka celé ČR.
Akorát nevím, který ze tří formátů vybrat a jak ho zkonvertovat do sqlite pro adrake (ten sqlite pro orux to nežere).
Nějaký tip? Předem dík.
  • 0

#782 Danyera

Danyera

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 12:53

Zdravím, mám problém se kterým si nevím rady. Nevím jestli dělám něco špatně já, nebo je chyba v programu, ale a:drake mi nechce hledat jiné keše než klasické. Nenačte mi multiny, mysterky, eventové... nic... Ve filtru mám nastaveno všechno. Zkoušela sem to přeinstalovat a stále nic. Nevíte v čem může být chyba prosím?
  • 0

#783 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 12:55

Danyera napsal/a:
Zdravím,
mám problém se kterým si nevím rady.
Nevím jestli dělám něco špatně já, nebo je chyba v programu, ale a:drake mi nechce hledat jiné keše než klasické. Nenačte mi multiny, mysterky, eventové... nic...
Ve filtru mám nastaveno všechno. Zkoušela sem to přeinstalovat a stále nic. Nevíte v čem může být chyba prosím?

Co třeba:
http://www.adrake.cz...id=user:faq:web
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#784 Danyera

Danyera

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2013 - 14:39

LudekV: aha, to mě nenapadlo. Děkuji za objasnění záhady.
  • 0

#785 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2013 - 16:58

Poslusne hlasim, ze vcerejsi nova verze a:drake dramaticky zrychlila praci s vektorovyma mapama na mem pomalem Desire C. Z nepouzitelnych mnoha desitek sekund se prekresleni mapy srazilo na pouhych par vterinek (doslova). Hura!
  • 0

#786 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 6:37

1) Čím to, že adrake mapu sqlitedb větší, než 2GB nesežere a při pokusu o její otevření hodí chybu a zavře se, ale TrekBuddy mi mapu tar 2,5GB sežere a funguje s ní? Obchází TrekBuddy to omezení FAT32 na velikost souboru 2GB tím, že pro adresování používá ten vedle ležící *.tmi soubor? 2) aDrake se mi líbí rád bych přispěl koupí pro verze, ale nechci kvůli tomu dávat googlu číslo svojé karty - jde to provést i jinak?
  • 0

#787 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 7:07

RoKro napsal/a:
1)
Čím to, že adrake mapu sqlitedb větší, než 2GB nesežere a při pokusu o její otevření hodí chybu a zavře se, ale TrekBuddy mi mapu tar 2,5GB sežere a funguje s ní? Obchází TrekBuddy to omezení FAT32 na velikost souboru 2GB tím, že pro adresování používá ten vedle ležící *.tmi soubor?
2)
aDrake se mi líbí rád bych přispěl koupí pro verze, ale nechci kvůli tomu dávat googlu číslo svojí karty - jde to provést i jinak?

1) Nevím, jak funguje TrekBuddy, nicméně omezení SQLite na 2GB platí.
2) Google se bát nemusíš, jinak můžeš použít PayPal nebo mi napsat soukromě.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#788 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 7:51

LudekV napsal/a:
1) ...nicméně omezení SQLite na 2GB platí.

Opravdu? Bez problémů v aDrake používám Cykloatlas mapy v .sqlitedb souboru velkém přes 6 GB (na exFAT zformátované externí SD).
  • 0

#789 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 8:03

Jasně, něco jiného, než FAT32 asi OK, zkusím s tím polaborovat. Ale už se mi doma buildí CR rozdelena, tak jeste uvidim
  • 0

#790 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 8:07

RenierX napsal/a:

LudekV napsal/a:
1) ...nicméně omezení SQLite na 2GB platí.

Opravdu? Bez problémů v aDrake používám Cykloatlas mapy v .sqlitedb souboru velkém přes 6 GB (na exFAT zformátované externí SD).

No vidíš, jak jsi šikovnej. Já to nezkoumal, zatím mi bohatě stačilo pár set MB ;)
  • 0

#791 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 8:13

Na většinu roku stačí samozřejmě nějaká domácí oblast, ale když pak člověk někam vyráží třeba na dovču, vzpomene si na poslední chvíli, že ještě musí stahovat mapy a generovat atlasy ... takhle je to v klídku. Dokud se nevyráží do zahraničí :-)
  • 0

#792 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 8:18

A co vektorové mapy? Ty jsou relativně malé a tudíž se ti vejde, s trochou nadsázky, celý svět.
  • 0

#793 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 8:38

No pokud si pamatuju tak ve sve dobe mel problem s vice nez 2GB rovnou anrdoid -- minimalne tusim ta verze 2.2 co mam v telefonu proste vetsi soubor nesezere
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#794 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 8:48

LudekV napsal/a:
A co vektorové mapy? Ty jsou relativně malé a tudíž se ti vejde, s trochou nadsázky, celý svět.

Taky nějaké zkouším, ale nemají vrstevnice, turistické značky, cyklotrasy, ...
  • 0

#795 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2013 - 7:50

Má-li někdo zájem, tak jsem si vybuildil a zveřejnil atlasík (mapy jako na Cykloserveru): Verze pro Locus (a a:Drake), tzn. formát sqlitedb RMaps: EDIT: Sorry,ale mažu odkazy, na cykloserveru už se to dá za přijatelnou cenu koupit a stáhnout.
  • 0

#796 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2013 - 8:08

Ahoj, asi jsem blbej, ale nepřišel jsem na to, na wiki jsem to nenašel, tak se zeptám: Když se naviguju na mapě na kešku, ukazuje se mi spojnice od mého místa ke kešce. Pak kešku najdu a chci pokračovat v cestě a už se k žádnému dalšímu bodu, a logicky ani k této kešce, nenavigovat. Zkrátka jen jít nebo jet a občas mrknout na mapu a nemít tam tu teď už prudící čáru :-) Jak mohu zrušit to zobrazování té spojnice? Nikde nevidím žádnou volbu typu "Ukončit navigaci" (z TrekBuddyho jsem na tenhle postup zvyklý, možná se to tu dělá jinak). Předem dík za radu.
  • 0

#797 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2013 - 8:12

RoKro napsal/a:
Ahoj, asi jsem blbej, ale nepřišel jsem na to, na wiki jsem to nenašel, tak se zeptám:
Když se naviguju na mapě na kešku, ukazuje se mi spojnice od mého místa ke kešce. Pak kešku najdu a chci pokračovat v cestě a už se k žádnému dalšímu bodu, a logicky ani k této kešce, nenavigovat. Zkrátka jen jít nebo jet a občas mrknout na mapu a nemít tam tu teď už prudící čáru :-) Jak mohu zrušit to zobrazování té spojnice? Nikde nevidím žádnou volbu typu "Ukončit navigaci" (z TrekBuddyho jsem na tenhle postup zvyklý, možná se to tu dělá jinak).
Předem dík za radu.

V mapě menu (prostřední tlačítko) -> Zrušit navigaci
  • 0

#798 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2013 - 8:45

Dík!!! Ja su ale kokot! Je to opravdu na tom nejbližším a nejpraktičtějším místě, jenom jsem to hledal jinde, u kešky, u waipointu, u kompasu...
  • 0

#799 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2013 - 9:36

A kdyby měl někdo zájem o ZM10 mapy (originál 1:10 000) v zoomu 16 a 17, tak oblast znázorněná na obrázku v příloze (okolí Berouna a Brdy) je dostupná zde: http://www.uloz.to/x...rounBrdy.7z.001 http://www.uloz.to/x...rounBrdy.7z.002 http://www.uloz.to/x...rounBrdy.7z.003 Rozsekáno na tři kousky po cca 650MB, formát 7-zip, bez hesla.
  • 0

#800 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2013 - 9:45

RoKro napsal/a:
oblast znázorněná na obrázku v příloze (okolí Berouna a Brdy)

Hm, nějak to přílohu nepřiložilo, přestože formát i limit splňuje. Tak jinak, tak tady:http://www.rokro.cz/...tBerounBrdy.JPG
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama