Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#841 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 11:19

Malej-viktor napsal/a:
Mám subjektivní pocit, že po dnešní aktualizaci se vektorový mapa načítá o dost pomaleji.

Taky mam ten pocit... Navic mi pada...
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#842 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 11:25

O jaké mapě se bavíte?
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#843 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 11:44

O vektorove. Pouivam tu a tur. znackami, co bse tu resi. Z hlavy nevim jeji stranky... Ale mozna to bude tim, ze jsem se ted hrabal v tematech... Pripadne se muzu vecer pokusit o log.
  • 0

#844 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 11:45

Potvrzuji, vektorová mapa je pomalejší a hlavně mi po pár vteřinách vždy totálně zatuhne. Verze 3.06 šlapala bez problému.
  • 0

#845 Jiri.crane

Jiri.crane

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 11:47

Jiri.crane napsal/a:
Zdravím mam takový problém mohl by ně někdo poradit prosím.
Protože muj mobil na googleplay nebyl vidět jsem A:drake stahl z netu a poté dal na sd kartu a nainstaloval ale když ten program otevřu napíše mě to že "Nelze otervřít databázi" chybí tam soubor cachedb.db3 pomuže třeba když Adrake spistím někde kde je wifi?

Jiri.crane napsal/a:

LudekV napsal/a:
Tak máš nasměrovanou datovou složku nebo cestu k databázi na neexistující místo.

v tim to asi nebude, když jsem se dival na kartu tak tam ten soubor vubec není. A:drake ho vuvec nevytvořil automaticky jak měl

nikdo neví čím by to mohlo být?
  • 0

#846 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 12:41

Aktualizoval jsem a přešel na verzi PRO. Načítání vektorové mapy je o něco pomalejší, aDrake se mi zatím neseká. Krátce jsem mrknul na trackovatelné předměty a mám v tom nějaký "guláš". Jedno mé TB se mi vícenásobně načetlo (asi 40x) a nebo mám v ostatních jen discovernutý TB. Ostaní předměty jsou OK. Jde hromadně vymazat to vícenásobně načtené TB? A ještě maličkost, na výpisu předmětů se mi místo českých znaků ukazují jiné znaky. Pokud se dívám na podrobnosti, tam je již vše OK. Jo a zobrazní HTML kodu bez problémů.
  • 0

#847 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 13:17

U vektorové mapy záleží na tom, jakou mapu použijete. Čím víc je v ní informací, tím je pomalejší. Poslední verze z http://osm.paws.cz/ mi taky padá, přijde mi to, že tam autor přidal něco, s čím si knihovna mapsforge neporadí. Bohužel nemám dost času to zkoumat. Starší verze mapy z téhož zdroje chodí v pohodě.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#848 VasaM

VasaM

VasaM

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 13:45

To by vysvetlovalo muj problem, bohuzel jsem starsi mapu vymazal, i kdyz ji mozna najdu jeste v kosi... Kazdopadne nema ji tu nekdo, ze by ji hodil na net?
  • 0

#849 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 14:14

Tady je verze z ledna
http://dl.dropbox.co...public_gccz.map
  • 0

#850 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2013 - 17:00

Problém s vícenásobným načtením trackables do inventáře zatím přetrvává. Už se zdálo, že se to srovnalo a vše bylo OK. Ale zase najednou mám spousty záznamů jednoho TB (pokaždé jiného) a zmizí mi část již předtím načteného Inventáře i záložky Moje. Ostatní mám stále prázdné. K čemu slouží? Předpokládám, že by tam měly být vyzvednuté trackables? Dále zkouším práci s TB a GC, přiložit při logování do logu a nějak mi to nejde. U keše dám Můj log, pak Trackovat. předměty a můžu sice "ručně" zapsat vyzvednuté předměty, ale v okénku pod tím, kde by měl být výpis cestovatelů které mám v inventáři, není nic a tak nemůžu nic vložit (zapsat). Inventář mám samozřejmně naimportovaný a předměty souhlasí. edit: Tak jsem přišel na to, že trackovací předmět se mi v inventáři znásobí po prohlédnutí podrobností předmětu. A zároveň se mi většinou vymažou importované TB, GC. edit2: Pokud zadám trackables ručně (po zadání/ doplnění trackovacího čísla), objeví se mi již v nabídce pro vložení/ zapsání do logu keše.
  • 0

#851 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2013 - 13:50

LudekV napsal/a:
Tady je verze z ledna
http://dl.dropbox.co...public_gccz.map

Diky, u mne byl stejny problem s novou mapou (padani) a se starsi mapou je to ok.
  • 0

#852 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2013 - 22:20

Problém s trackovacími předměty vyřešen díky LudekV. Dnes jsem jej již využil i v terénu. Vše funguje jak má.
  • 0

#853 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2013 - 21:02

Jj, byla tam trapná chyba, oficiálně bude opravená ve verzi 3.08, která vyjde během pár dní.

Mezitím jsem se pokusil ještě sepsat manuálek k práci s trackables, pokud má někdo připomínky a zejména chuť ho doplnit, je vítán.

• 0

#854 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2013 - 21:34

LudekV napsal/a:
Jj, byla tam trapná chyba, oficiálně bude opravená ve verzi 3.08, která vyjde během pár dní.

Mezitím jsem se pokusil ještě sepsat manuálek k práci s trackables, pokud má někdo připomínky a zejména chuť ho doplnit, je vítán.

Včera jsem si práci vyzkoušel a pohoda. Teď si jen zvyknout na to abych to používal :-) Usnadní to práci, máš hned přehled, atd.
Jen doplním, že pro plnou práci s Trackables je třeba u hromadně naimportovaných předmětů doplnit trackovací číslo, jinak pak předmět není "vidět" pro další práci (přidání do keše, ...)
  • 0

#855 Pitrisek66

Pitrisek66

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 18:56

Dobrý večer , chtěl bych se zeptat jestli lze do a:Draku stahovat data z GG Live přímo v plném listingu , abych nemusel každou keš otevírat zvlášť , aby se mi stáhl zbytek dat . Díky za odpověď
  • 0

#856 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2013 - 21:41

Pitrisek66 napsal/a:
Dobrý večer , chtěl bych se zeptat jestli lze do a:Draku stahovat data z GG Live přímo v plném listingu , abych nemusel každou keš otevírat zvlášť , aby se mi stáhl zbytek dat .
Díky za odpověď

Ne, nejde.
  • 0

#857 Pitrisek66

Pitrisek66

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2013 - 16:02

To je škoda , v PocketDrake to myslím šlo ....:(
  • 0

#858 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2013 - 20:52

Na wiki jsem dal téma z http://osm.paws.cz/ upravené na verzi 2 tak, aby mu a:Drake rozuměl.
Zdá se, že aktuální mapa je v pořádku a nepadá.
  • 0

#859 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2013 - 21:55

Dík, zdá se, že se mapa načítá mnohem rychleji.
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#860 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2013 - 12:11

Pitrisek66 napsal/a:
Dobrý večer , chtěl bych se zeptat jestli lze do a:Draku stahovat data z GG Live přímo v plném listingu , abych nemusel každou keš otevírat zvlášť , aby se mi stáhl zbytek dat .
Díky za odpověď

Za toto bych se taky přimlouval ;)
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka