a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 28 únor 2013 - 12:19
Zde je postup pro 500 keší, ale pokud vím, tak soubor může obsahovat keší 1 000.
http://wiki.geocachi...ki/Pocket_Query
Díky.
P.S. Pokud to zde někde padlo, tak se omlouvám.....
Publikováno 28 únor 2013 - 12:36
Rozic napsal/a:
Poradí mi někdo, jak nejjednodušeji nastavit PQ tak, abych si do adrake narval celou ČR?
Zde je postup pro 500 keší, ale pokud vím, tak soubor může obsahovat keší 1 000.
V tomto případě důrazně doporučuji použít GeoGet, protože tahat tolik keší přes GPX do telefonu je šílenství.
Pokud jde o intervaly, pamatuj, že se můžou měnit. Jinak nevidím problém v tom, spojit vždy dva následující za sebou. Pokud se něco nezměnilo, takové PQ ti nepřijdou na mail, ale musíš si je stahovat, což třeba GeoGet umí udělat přímo.
Až budeš mít vše v GeoGetu, jen překopíruješ databázi geoget.db3 do telefonu.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 28 únor 2013 - 14:46
LudekV napsal/a:
Rozic napsal/a:
Poradí mi někdo, jak nejjednodušeji nastavit PQ tak, abych si do adrake narval celou ČR?
V tomto případě důrazně doporučuji použít GeoGet, protože tahat tolik keší přes GPX do telefonu je šílenství.
Pokud jde o intervaly, pamatuj, že se můžou měnit. Jinak nevidím problém v tom, spojit vždy dva následující za sebou. Pokud se něco nezměnilo, takové PQ ti nepřijdou na mail, ale musíš si je stahovat, což třeba GeoGet umí udělat přímo.
PQ s 500 kešemi ti přijde na mail. S vice už ne...
Publikováno 28 únor 2013 - 14:56
Roman_Jaromer napsal/a:
LudekV napsal/a:
Rozic napsal/a:
PQ s 500 kešemi ti přijde na mail. S vice už ne...
1 000 si stáhneš v zipu. Ale stejně jsou tam jen intervaly do r. 2010. No a přes GeoGet se toto dělá přes GeocachingLive, kde si nastavím kružnici od bodu?
Publikováno 28 únor 2013 - 15:04
Publikováno 28 únor 2013 - 15:24
Rozic napsal/a:
... Ale stejně jsou tam jen intervaly do r. 2010.
Ono stačí odrolovat dolů a tam najdeš odkaz na http://www.geocaching.cz/pq.php, kde se to aktualizuje automaticky.
Rozic napsal/a:
No a přes GeoGet se toto dělá přes GeocachingLive, kde si nastavím kružnici od bodu?
Jak píše HaLuMa - na webu nastavíš PQ, počkáš, až se ti vygeneruje a pak ho GeoGetem stáhneš a naimportuješ. Pro jistotu: menu Databáze - Import - Stáhnout a importovat PQ
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 28 únor 2013 - 19:07
Publikováno 16 březen 2013 - 15:12
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 16 březen 2013 - 15:22
Publikováno 17 březen 2013 - 22:30
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 18 březen 2013 - 14:12
Publikováno 19 březen 2013 - 13:29
Publikováno 19 březen 2013 - 21:47
Funguje, dík.RenierX napsal/a:
Nedavno jsem adresu aktualizoval na
<url>http://khm0.google.c...{y}&z={z}</url>
a funguje.
Terénní mapa ale taky nefunguje. Přesně řečeno, pozadí je černé, nad tím bílé silnice. Nevíte, co tam změnit?
Z wiki a : drake jsem si přidal Cykloatlas a MTB, ale nic se nezobrazuje. Je to taky změněné?
Publikováno 19 březen 2013 - 22:11
MTB a Google je aktualizovaný.
Mimochodem, je to na wiki, kde to může upravit jakýkoli registrovaný uživatel (registrace je zdarma).
Publikováno 21 březen 2013 - 9:10
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 březen 2013 - 9:33
ZPĚT přece aplikaci ukončí, to že ji ve skutečnosti Android nechá v paměti je záležitost OS, nikoli aplikacefremen.cz napsal/a:
- při stisku ZPĚT v hlavním menu mít možnost ukončení aplikace
Tady vůbec nechápu, jak to myslíš. Pokud mášn a mysli databázi keší, tak ta je aktivní vždycky jen jedna. Nevidím důvod, proč by to nemělo stačit.- možnost načítat celou složku s DTB, nikoli jen jeden soubor
Tam se žádný soubor nevytváří, dokud nedáš export. Pokud se zakáže ukládání stopy, tak se prostě neukládá (ale do databáze). Já to tedy mám povolené, ale funguje to tak. Pro jistotu to cestou na oběd ověřím, jestli na to nezapomenu- úplné vypnutí záznamu trasy (nevím proč, ale ikdyž toto mám vyplé, tak se vytváří soubor s trasou)
Publikováno 21 březen 2013 - 9:49
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 březen 2013 - 11:17
fremen.cz napsal/a:
Mno abych na to nemusel myslet a přepínat mezi DTB, protože to mám rozděleno na oblasti, kde se vyskytuji (nemám celou ČR).
.
Já si přes Combine generuji cestovní databázi toho co mne bude aktuálně zajímat - většinou jedu podle krajů nebo jejich ekvivalentů. Mně to stačí na ruční pohon - podle toho co je zobrazené. Ale nebyl by problém to pro konstantní oblasti zautomatizovat.
Publikováno 25 březen 2013 - 9:06
Publikováno 25 březen 2013 - 9:21
Stačí si v GG přes GC live stáhnout své nálezy a je to. Otázka jednoho kliknutí.fremen.cz napsal/a:
Tak jsem zjistil, že a:Drake nezaznamenává nález do databáze, ale jen generuje FN, což je nemilé
Kdyby to dělalo nález přímo do DTB, tak nemusím pak v GG ten nález logovat znovu
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů