vejvar napsal/a:
Ahoj, je nějaká šance že bude adrake schopny pouzivat elektromagneticky kompas a barometr?
Kompas používá, barometr jsem neřešil.
Publikováno 18 únor 2012 - 10:56
vejvar napsal/a:
Ahoj, je nějaká šance že bude adrake schopny pouzivat elektromagneticky kompas a barometr?
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 18 únor 2012 - 11:14
zemekoulani napsal/a:
A neplánuješ náhodou podobnou funkci, jakou má c:geo, že si načítá online keše do online mapy? Víš co myslím?
Publikováno 18 únor 2012 - 11:29
Qnik napsal/a:
Myslel jsem si ze pri prepnuti si to taha kompletne data z webu. To bych take uvital, a nebo mozna jeste vic, kombinaci techto dvou moznosti. Tedy natahnout do mapy kese z databaze a porovnat jestli neni pobliz neco novyho co v databazi neni. Nacist jen zakladni udaje a pak, pri zobrazeni listingu teprve dotahnout zbytekk + mit moznost na kliknuti aktualizovat listing kesi z databaze (jak tomu je ted pri pouzivani dat z dtb). Momentalne totiz moc nechapu proc je v nastaveni zdroj dat GCLive, trosku mi to postrada smysl.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 18 únor 2012 - 11:33
Publikováno 18 únor 2012 - 16:38
Hlásím, testuji 0.13, menu v mapě funguje. DíkyLudekV napsal/a:
Petman02 napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
...
Po naistalování nové verze mám stejný problém. Menu s nabídkou keší se neotevře ani podržením.
Nojo, máte pravdu oba. Upravoval jsem to a testoval jen v emulátoru a jak koukám, nedomyslel jsem to, takže na telefonu, který reaguje i na sílu doteku to blbne. Opraveno v příští verzi, díky.
Publikováno 18 únor 2012 - 17:11
Publikováno 18 únor 2012 - 17:29
Vyzkoušel jsem a u mne aktualizace z webu bez problémů.pappp napsal/a:
013 hlásí chybu autorizace při aktualizaci keše z webu. I přes potvrzenou autorizaci se hlásí jako neautorizovaná aplikace.
Publikováno 18 únor 2012 - 22:57
Publikováno 18 únor 2012 - 23:23
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 19 únor 2012 - 8:09
Publikováno 19 únor 2012 - 8:37
Publikováno 19 únor 2012 - 8:41
Publikováno 19 únor 2012 - 8:45
Díky, už koukám že je to tam upravenopetulinka1 napsal/a:
sobik: kdyz kliknes na adrake "wiki" na tu verzi 11, hodi te to na googlacky stranky projektu, tam staci trosku poiklikat abys videl vsechny verze a je tam i 13
Publikováno 19 únor 2012 - 9:34
Vin - Lin Team
Publikováno 19 únor 2012 - 9:39
vin-lin napsal/a:
Zdravím,
právě jsem si nainstaloval do GG plugin a:drakesync a nechce mi to běžet.
HTC mám připojené jako externí disk. Když zadám přenos aktuální databáze do PDA, tak mi naskočí hláška - viz příloha.
Kde dělám chybu?
Publikováno 19 únor 2012 - 9:44
Publikováno 19 únor 2012 - 9:51
LudekV napsal/a:
vin-lin napsal/a:
Zdravím,
právě jsem si nainstaloval do GG plugin a:drakesync a nechce mi to běžet.
HTC mám připojené jako externí disk. Když zadám přenos aktuální databáze do PDA, tak mi naskočí hláška - viz příloha.
Kde dělám chybu?
Nikde. To je jen varování, aby sis omylem nepřepsal změny v telefonu. Pokud víš, že nejaktuálnější verze databáze je v GeoGetu, dej prostě ANO.
Vin - Lin Team
Publikováno 19 únor 2012 - 9:55
Publikováno 19 únor 2012 - 10:34
Publikováno 19 únor 2012 - 10:40
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů