a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 04 červen 2013 - 8:22
Publikováno 04 červen 2013 - 8:38
zuzastan napsal/a:
Mozna jsem jenom slepy, ale jak zkopiruji v ADrake vychozi souradnice kese do schranky? V PocketDrake to tusim slo tapnutim na souradnice na hlavni strance kese. Diky.
Taková funkce tam není a pokud se pamatuju, nebyla ani v PocketDrake. Kopírování souřadnic je jen u waypointů.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 04 červen 2013 - 8:59
Publikováno 04 červen 2013 - 9:05
RenierX napsal/a:
Bylo v této verzi už přidáno rychlé hledání keše podle názvu (Issue 43)? Nějak to nemůžu najit... Díky.
Vždyť ti to píšu v seznamu změn:
new: rychlé hledání na hw tlačítko lupy nebo dlouhý stisk hledání v menu
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 04 červen 2013 - 9:18
Publikováno 04 červen 2013 - 11:28
Super, vyzkoušel jsem.LudekV napsal/a:
RenierX napsal/a:
Bylo v této verzi už přidáno rychlé hledání keše podle názvu (Issue 43)? Nějak to nemůžu najit... Díky.
Vždyť ti to píšu v seznamu změn:
new: rychlé hledání na hw tlačítko lupy nebo dlouhý stisk hledání v menu
Publikováno 04 červen 2013 - 17:52
LudekV napsal/a:
zuzastan napsal/a:
Mozna jsem jenom slepy, ale jak zkopiruji v ADrake vychozi souradnice kese do schranky? V PocketDrake to tusim slo tapnutim na souradnice na hlavni strance kese. Diky.
Taková funkce tam není a pokud se pamatuju, nebyla ani v PocketDrake. Kopírování souřadnic je jen u waypointů.
Tak jsi me malem presvedcil, ze si to pletu s GCzII, ale ted jsem nazhavil WM6 a PocketDrake verze 1.6.0.98 ma na hlavni obrazovce kese pod souradnicemi krasne tlacitko pro kopirovani souradnic do schranky.
Slo by tuto vybornou vec dostat i do ADrake? Napr. u multin je to dost nepohodlne prepisovat vychozi souradnice rucne jako novy waypoint a delat treba projekci nebo vypocty typu pricti xx k N a yy k E. Klidne by to mohlo byt schovany az v podmenu kese Dalsi nekde na urovni "Prilohy Geoget" a "Zobrazit HTML kod".
Publikováno 04 červen 2013 - 19:17
zuzastan napsal/a:
Tak jsi me malem presvedcil, ze si to pletu s GCzII, ale ted jsem nazhavil WM6 a PocketDrake verze 1.6.0.98 ma na hlavni obrazovce kese pod souradnicemi krasne tlacitko pro kopirovani souradnic do schranky.
No vidíš, rok a půl to člověk nepoužívá a už si nic nepamatuje :-)
Zamyslím se nad tím.
Publikováno 04 červen 2013 - 19:20
zuzastan napsal/a:
Slo by tuto vybornou vec dostat i do ADrake? Napr. u multin je to dost nepohodlne prepisovat vychozi souradnice rucne jako novy waypoint a delat treba projekci nebo vypocty typu pricti xx k N a yy k E.
Tak zrovna tohle bych resil spise tak, ze kdyz ke kesi delam novy waypoint, tak tam rovnou predvyplnim ty vychozi souradnice kese. Bud si to prepisu necim uplne novym, nebo to vyuziju, a jen si to poupravim. (Popravde, pridavani waypointu do adrake nepouzivam, takze nevim, jestli to tak nahodou uz nedela...)
Publikováno 04 červen 2013 - 19:25
Publikováno 04 červen 2013 - 19:30
Možná by stačilo k tomu přidat tlačítečko, které by aktuální polohu přepsalo úvodními souřadnicemi, případně tyto hodnoty přepínalo.LudekV napsal/a:
Nedělá, předvyplní se aktuální poloha, což je výhodné zase v jiných případech.
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 04 červen 2013 - 20:22
Publikováno 04 červen 2013 - 20:24
Publikováno 04 červen 2013 - 20:32
Publikováno 04 červen 2013 - 20:32
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 09 červen 2013 - 22:22
Publikováno 10 červen 2013 - 21:15
Podle náhledů obrazovek vypadá a:Drake velice dobře, ale ten GeoGet nepobírám. Baví mně chodit na kešky a nebaví mně trávit dlouhé hodiny studováním něčeho, v čem se ani po třech hodinách nejsem schopná orientovat, natož to pochopit. Blond sice úplně nejsem, ale to je fuk. Věřím, že GeoGet je úžasná záležitost, ale já z něj mám pocit, že to na mě mluví marťansky. Takže pokud bude mít někdo potřebu mě označovat blbkou, může si posloužit, pokud mu to zvedne sebevědomí...
Publikováno 10 červen 2013 - 21:18
Publikováno 10 červen 2013 - 21:42
Publikováno 10 červen 2013 - 21:49
http://adrake.cz/dok...ser:ziskani_dat
Nebo taky
http://adrake.cz/dok...id=user:tips:qr
Asi nepřekvapí, že a:Drake umí zpracovat i rozkliknutí odkazu z notifikačního mailu.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů