a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 09 červenec 2013 - 21:44
Zkus trochu napovedet jak na to ...Jinak dik, ze jsi se do toho skriptu pustil.
62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet
Publikováno 10 červenec 2013 - 5:48
HaLuMa napsal/a:
Nicmene nepouzivam to, takze nezarucuji, ze to bude fungovat. Takze potrebuji, abyste to vyzkouseli. Proto je to zatim ke stahnuti jen tady: http://geoget.ararat...sync-1.0.10.gip
Tak jsem stahla tento vony ads na vyzkouseni a hned na zacatku, kdyz davam vyhledat aDrake.ini na telefonu uz to vyhodi chybu.
Mam dDrake na SD karte a sam ADrake ma nastavenou cestu /mnt/sdcard/adrake (/geoget.db3)
coz je pro datovou slozku a databazi.
dam tedy vyhledat aDrake.ini v tom adresari adrake a vyhodi mi to prilozenou chybu. Takze co dal?
Publikováno 10 červenec 2013 - 7:17
Publikováno 10 červenec 2013 - 7:33
HaLuMa napsal/a:
Zkus znovu nalistovat to aDrake.ini pomoci tlacitka, co je hned vlevo vedle "Download".
To nalistování mi nefunguje - procházím složkama v telefonu, ale aDrake.ini se mi neabídne (nezobrazí), i když jsem ve složce, kde je.
Publikováno 10 červenec 2013 - 7:39
Publikováno 10 červenec 2013 - 8:41
Publikováno 10 červenec 2013 - 11:36
HaLuMa napsal/a:
Tu tvoji uvedenou cestu tam fakt nevidim, v pluginu je jen "aDrake"! Zkus znovu nalistovat to aDrake.ini pomoci tlacitka, co je hned vlevo vedle "Download".
To tlacitko je modre oznacene na tom obrazku a tuhle hlasku to vyhodi pokazde, kdyz pomoci nej vyberu soubor adrake.ini
Publikováno 11 červenec 2013 - 20:55
Upravil jsem adrake.ini podle zmíněného příspěvku a synchronizace zase funguje.zz-som napsal/a:
na SD kartě mám v adresáři adrake datový soubor atd. konfigurační INI vypadá takto:
[Options]
DbFile=\adrake\geoget.db3
CardFolder=/storage/sdcard0DataFolder=\adrake
MapFolder=\adrake\maps\
TrackFolder=\adrake\tracks\
FNFile=\adrake\fieldnotes\fieldnotes.txt
FNTemplate=[T] #[N]\x0d\x0a[L]
Nickname=zz-som
Language=cs
[CurrentVersion]
Version=4.00
[Status]
Running=No
V adrake na PC mám nastaveno jako externí disk (nastavil jsem ho ve Win na A:
a to tak, že v tom malém okýnku vlevo je A:\ a v tom delším je adrake\adrake.ini
No a v nastavení (tlačítko dole mezi Log a Zavčít) mám v SD cestě napsáno jen A:
Funguje OK všechny synchra.
Vyzkoušel jsem i nový adrake sync, ale bohužel, potvrzuji stejný problém, jako předchozí. Nefunguje, bez výše zmíněné úpravy adrake.ini
Publikováno 12 červenec 2013 - 5:28
Petman02 napsal/a:
Upravil jsem adrake.ini podle zmíněného příspěvku a synchronizace zase funguje.zz-som napsal/a:
na SD kartě mám v adresáři adrake datový soubor atd. konfigurační INI vypadá takto:
[Options]
DbFile=\adrake\geoget.db3
CardFolder=/storage/sdcard0DataFolder=\adrake
MapFolder=\adrake\maps\
TrackFolder=\adrake\tracks\
FNFile=\adrake\fieldnotes\fieldnotes.txt
FNTemplate=[T] #[N]\x0d\x0a[L]
Nickname=zz-som
Language=cs
[CurrentVersion]
Version=4.00
[Status]
Running=No
V adrake na PC mám nastaveno jako externí disk (nastavil jsem ho ve Win na A:
a to tak, že v tom malém okýnku vlevo je A:\ a v tom delším je adrake\adrake.ini
No a v nastavení (tlačítko dole mezi Log a Zavčít) mám v SD cestě napsáno jen A:
Funguje OK všechny synchra.
Vyzkoušel jsem i nový adrake sync, ale bohužel, potvrzuji stejný problém, jako předchozí. Nefunguje, bez výše zmíněné úpravy adrake.ini
takze mi rikate, ze staci zmenit tohle lomitko / za tohle \ a bude to fungovat?
Edit: Tak jsem to upravila dle navodu a nefunguje mi to porad.
Publikováno 12 červenec 2013 - 9:43
Publikováno 12 červenec 2013 - 9:46
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 12 červenec 2013 - 13:12
Tak to jsem nevyzkoušel zopakovat při dalším připojením.LudekV napsal/a:
To je zajímavá myšlenka vzhledem k tomu, že a:Drake při každém spuštění a ukončení ten ini přepíše.
Vrátil jsem se z dovolené, aDrake plný získaných indicií a finálovek. A než o ně přijít, tak jsem zkusil synchronizaci. Ani upravený synchro plugin do GG nefungoval, tak jsem vyzkoušel překopírovat obsah ini dle zmíněného a mám všechny data v GG. Pokud to příště zase nepůjde, upravím ini znova.
Publikováno 16 červenec 2013 - 16:50
Publikováno 16 červenec 2013 - 17:50
kde je toto:
OpenDlg(_('Select aDrake.ini on a mass storage'), CardPath + IniFile, 'ofFileMustExist,ofHideReadOnly', 'aDrake Stettings File (aDrake.ini)|aDrake.ini', Script); if script <> '' then begin CardPath := RegexExtract('^\w:\\', script); //vykousne pouze pismeno disku [j:\] IniFile := Trim(ReplaceString(Script, CardPath, '')); //zbytek cesty k ini souboru AD, bez pismenka disku
bohuzel nemam Delphi, nebo v cem to je psane,takze to nemuzu nejak odladit co vraci ten OpenDlg.
Jinak podle toho to vypada, ze komunikace pomoci MTP jde pres WPD API http://msdn.microsof...rdware/gg463548
Jinak nabizim sve kapacity na testovani a pokud by nekdo vysvetlil co je potreba na instalaci, tak bych se pokusil to opravit(bez zaruky). Zatim primarni telefon pro geoget je muj s PocketDrakem, takze si vystacim jen s rucnim kopirovanim na kartu.
------
Off topic. foldry offline listingu z PocketDrake po exportu jsou v a:Drake 1:1 nebo se zmenila jejich struktura? Zebych si delal zatim proces:
Geoget->PocketDrake -> A:drake. Kdy z PocektDraku sdkarky by to slo rucne pres windows do androidu.
Publikováno 16 červenec 2013 - 20:10
Více v dokumentaci http://geoget.ararat...hp/user:skripty
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 16 červenec 2013 - 20:31
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 17 červenec 2013 - 8:13
Publikováno 17 červenec 2013 - 8:20
Publikováno 18 červenec 2013 - 13:53
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů