Rozumim, ale stejně bych potřeboval pár věcí vyjasnit. Používám GeoGet, mám v něm uložený nějaký keše, ale listing musim stáhnout do každý zvlášť ručně (oprav mě jestli se to dá dělat nějak hromadně) a z toho co jsem pochopil, bych si pak tenhle seznam přetáhnul z PC do mobilu přes a:drake sync, což se mi za boha nemůže povíst (asi bych potřeboval někoho, kdo se v tom vyzná a popsal mi, jak se to v mém případě udělá). No a tak by mě zajímalo jestli se to tam nedá přetáhnout nějak manuálně
a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:51
Smele muzes zkopirovat celou databazi geoget.db3 (pripadne i imc) z PC do telefonu a aDrake s tim bez problemu pracuje.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 prosinec 2013 - 21:04
Smele muzes zkopirovat celou databazi geoget.db3 (pripadne i imc) z PC do telefonu a aDrake s tim bez problemu pracuje.
Tak teď už snad poslední dotaz jak dostanu z geogetu soubor .db3? našel jsem plugin http://geoget.ararat...kript:kesovadlo, kterej by to měl umět ale nejde nainstalovat
Publikováno 22 prosinec 2013 - 21:31
Soubor "geoget.db3" (případně si za "geoget" doplň jméno databáze, které používáš v GG) najdeš v datovém adresáři geogetu (u přenosné verze v adresáři, kde je nainstalovaný GG v podadresáři "data"
Já tím pádem mám cestu k databázovému souboru "c:\programy\geoget\data\geoget.db3" - ovšem mám nainstalovaný GG jako přenosnou verzi...
Přinejhorším můžeš zkusit dát hledat název "geoget.db3" na disku :-). Ovšem musíš si zkontrolovat, že opravdu používáš v GG databázi nazvanou "geoget". Pokud používáš jinou, tak místo "geoget" samozřejmě hledáš to tebou používané jméno ;-) "geoget" je výchozí jméno databáze.
Publikováno 22 prosinec 2013 - 21:57
Ach jo, vždyť je to všechno popsané na webu, i to, co píše Gord a Roman
http://adrake.cz/dok...ser:ziskani_dat
Ještě jsem tam doplnil obrázek, aby to bylo jasnější. Snad si to tazatel přečte.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 25 prosinec 2013 - 21:44
Pri reseni problemu se synchronizaci priloh jsem si vsimnul, ze se v adresari adrake/attach/... vytvareji prazdne adresare pro prilohy k jednotlivym kesim. Identifikator prilohy respektive prazdna slozka se vytvori na nekterych kesich na vysledku hledani pri rolovani okna tam a zpet. Teda aspon se to tak jevi na mojem telefonu.
62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet
Publikováno 27 prosinec 2013 - 23:09
Takovej mensi dotazek nevim jestli to tu nahodou nezaznelo jestli ano tak se omlouvam. Je moznost nejak hromadne si stahnout obrazky u kesky myslim tim hlavne spoilery zrovna sem se vratil z dovoleny dlouhy dovolene v asii a kolikrat by se mi to hodila moznost stazeni kompletne vsech obrazku kdyz ma clovek pristup k netu a ne jenom kdyz otevru jednotlivou kesku. Je to podle me sikovna vec zejmena v cizine kde je clovek rad aspon za stazeni listingu a na nejakou pripravu neni cas. Kolikrat sem stal nekde v jungli nebo takovem podobnem terenu a byl tam spoiler ktery by to vsechno urychlil ale bohuzel nebyl pristup k netu. Dik
Publikováno 28 prosinec 2013 - 7:57
Jelikoz byl jezisek hodny, tak jsem premigroval na a:Drake a Pocket Drake tak jde do zaslouzeneho duchodu. Bude uz jen slouzit jako zalozni reseni. Ted uz k dotazku. Vsiml jsem si, ze se u Volby Muj log vyskytuje moznost si poznacit TB. Da se to nekde najit po aktualizaci zpet do Geogetu, nebo to zustava jen v telefonu. A kdybys prozradil, i kde v db je to schovane;)
Publikováno 28 prosinec 2013 - 9:22
...Je moznost nejak hromadne si stahnout obrazky u kesky myslim tim hlavne spoilery...
Hromadné stažení obrázků a:Drake neumí, jde to jedině předem v PC pomocí GeoGetu. Osobně jsem to nidky nepotřeboval a tedy ani nezkoušel.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 28 prosinec 2013 - 9:27
Vsiml jsem si, ze se u Volby Muj log vyskytuje moznost si poznacit TB. Da se to nekde najit po aktualizaci zpet do Geogetu, nebo to zustava jen v telefonu. A kdybys prozradil, i kde v db je to schovane;)
GeoGet TB vůbec nezná, takže si je a:Drake do své databáze _adrake.db3.
Informace o vložení TB lze použít při online logování a zapisují se do FieldNotes - viz dokumentace
Pri reseni problemu se synchronizaci priloh jsem si vsimnul, ze se v adresari adrake/attach/... vytvareji prazdne adresare pro prilohy k jednotlivym kesim...
Jo, je tam chybka, bude opraveno.
Publikováno 30 prosinec 2013 - 12:41
Dotaz:
jak si nastavím filtr tak, aby mi zobrazoval vyluštěné (s FI waypointem) Mysterky a přitom se mi zobrazovaly i Multi bez FW?
Bud mi to dělá jedno (Myst + FW a neukáže Multi) nebo druhé (ukazuje Multi bez FW a neukáže FW u Myst).
Díky,
fremen.cz
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 30 prosinec 2013 - 14:42
Než se vyjádří Luděk - ale podle mého to nejde. Zas tolik parametrů v tom filtru není, a jestliže mám zaškrtnuto "Must have final waypoint" (resp. českou variantu), tak to prostě vyhodí jen kešky, které ten finální wp mají.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 30 prosinec 2013 - 18:00
Když se pohybuju a koukám na mapu, tak tam modrá šipečka má roztodivně náhodné natočení vzhledem ke směru pohybu. To mi na PocketDrake nikdy nedělá.
A někdy i šipky v kompasu - někdy k cíli ukazuje modrá, někdy červená (proč vůbec nestačí jedna?).
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 30 prosinec 2013 - 20:41
Ahoj,
na LG Nexus 4, Android 4.4.2 se na některých obrazovkách (detail keše, filtr, GPS, nastavení) nezobrazuje korektně posuvná spodní řada ikonek. Je zobrazena jen horní polovina ikonek, spodní je useknutá a špatně se proto na ikonky kliká. Problém je stejný u displeje na výšku i na šířku.
Publikováno 30 prosinec 2013 - 21:05
Když se pohybuju a koukám na mapu, tak tam modrá šipečka má roztodivně náhodné natočení vzhledem ke směru pohybu. To mi na PocketDrake nikdy nedělá.
A někdy i šipky v kompasu - někdy k cíli ukazuje modrá, někdy červená (proč vůbec nestačí jedna?).
V podlední době mám pocit, že sem píšu jen odkazy na web. Zkuste se tam občas podívat, prosím.
http://adrake.cz/dok...e_detail#kompas
Pokud se kompas točí "divně", nejspíš dostává zmatené informace od senzoru.
Publikováno 31 prosinec 2013 - 12:06
Chtel bych se zeptat zda-li delam neco spatne nebo a:Drake opravdu neumi promenne s desetinnym mistem?
Zkousel jsem desetinnou carku i tecku ale napr. A=2.4 nebo A=2,4 neslo a neslo.
Pokud to opravdu neumi, neslo by s tim Ludku neco udelat? Parkrat jsem uz narazil na podobnou promennou.
Publikováno 31 prosinec 2013 - 14:01
V popisu jsem to zapomněl výslovně uvést, ale je to tak. Lze použít jen celá čísla, do budoucna se uvidí...
Publikováno 31 prosinec 2013 - 15:56
Chtel bych se zeptat zda-li delam neco spatne nebo a:Drake opravdu neumi promenne s desetinnym mistem?
Zkousel jsem desetinnou carku i tecku ale napr. A=2.4 nebo A=2,4 neslo a neslo.
Pokud to opravdu neumi, neslo by s tim Ludku neco udelat? Parkrat jsem uz narazil na podobnou promennou.
on někdo z ownerů takovou věc používá při výpočtu multiny v terénu?
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 31 prosinec 2013 - 16:31
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů