Publikováno 22 February 2012 - 8:05
Tak, po včerejším venkovním testu (dost bylo osáhávání doma) přicházím s pár .. nejspíš osobními požadavky. Schválně to nedávám do isuue, aby se i jiní mohli vyjádřit, dál můžu jen doufat, že to nezapadne, případně do issue zduplikovat. Bude se to asi hodně týkat nastavení app. Některé věci již byly řečeny, a chci shrnout celkový dojem z nočního výjezdu.
- za prase nejsem schopnej vyhledat keš podle ownera a nebo názvu keše, nejsem si vědom špatného nastavení filtru, může někdo otestovat, třeba jsem fakt blbej;-)
- jak jsem již psal dříve, bylo by fajn mít možnost zapsat FN přímo na seznamu nad mapou (issue 46)
- dle mého názoru vyluštěná mysterka (následně případné jiné keše) by mohly být na mapě zobrazené na Final wpt. Když je finálka 10km od výchozích souřadnic, při jetmém průjezdu si toho člověk nemusí všimnout.
- zaokrouhlování času v logu je fajn věc, ale chtěl bych mít volbu času FN v době kdy FN dělám (někdy záleží i na minutách)
- v "Čekajících logách" mi chybí počítadlo
- logy bych chtěl psát v app. v tom je dobré, že a:drake přímo zaloguje bez nutnosti přehrabávat se ve FN, nicméně pak mi tu chybí možnost z "Čekajících logu" se kouknout na listing. Jindy naopak může být potřeba logy nepřímo zalogovat ale připravené si je poslat jako FN na web, ať si čekaj tam. (obzvlášť, když se FN soubor při generování přepisuje)
- taky už jsem psal, hromadné obnovení více keší najednou (ať už nad mapou, nebo nad seznamem) Ideálně 2 druhy - A )obnovení dat z GC live B ) načtení pouze obrázků
- někdy se chovají obrazovky trošku zmateně. např.(vypozorováno) Pustím mapu, otevřu z mapy listing keše. Vypnu a:drake, protože potřebuju do telefonu, zapnu a:drake je na hlavní obrazovnce, chci skočit do mapy, ale otevře se místo toho listing předtím otevřené keše. Podle mě by měl a:drake po znovu zapnutí buď skákat rovnou do obrazovky otevřené keše a nebo mapu otvírat korektně. Stalo se mi to i v jiných situacích, ale ty přesně nevím. Tohle mám ozkoušené.
Jinak mi app sem tam spadne, ale bohužel nedokážu odhadnout kdy. Jsem s tím zatím smířen.
Psát si to tak večer, jistě bych vysíral víc. No a teď po prvním terénovém testu by chtělo podpořit autora v relaxaci u piva;) Hurá na to. Jsem zvědavej na ohlasy a další vývoj:)
A málem bych zapoměl na A:DrakeSync, který mi taky prostě nejde přinutit fungovat. A to bych po včerejšku rád aktualizoval pár finálek.
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo