a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 29 únor 2012 - 12:54
Publikováno 29 únor 2012 - 13:00
stixpunk napsal/a:
pak sem si vzpomel jeste na jednu vec co me zmatla, nevim jestli je to umysl, bug nebo chyba u me zacli se mi objevovat v mape tradicky s XX misto GC a bez informaci, kdyz sem se na to podival lip tak sem zjistil ze sou to finalky vylustenych mysterek. toto je naschval nebo se mi to z nejakyho duvodu rozdelilo v db?
Nerozumím. Jaké XX místo GC? Finálka má praporek a žádné XX tam není. Co znamená "bez informací"? Neměl bys screenshot?
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 29 únor 2012 - 13:50
a detail kese, kod je misto gc tak xx, souradnice sou mimo, terr/dif je spatne atd, jen ten nazev je stejnej jako u vylustene mysterky
a takhle mi to dela u vsech mysterek kde mam final wp
Publikováno 29 únor 2012 - 14:19
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 29 únor 2012 - 14:43
Publikováno 29 únor 2012 - 14:56
Publikováno 29 únor 2012 - 15:30
Publikováno 29 únor 2012 - 15:31
Publikováno 29 únor 2012 - 15:58
Publikováno 02 březen 2012 - 17:53
Publikováno 02 březen 2012 - 18:37
Dauthi napsal/a:
Mel bych par navrhu na opravu a vylepseni ...
1 - Pri aktualizece kese z internetu s ulozenym waypointem se waypoint vymaze
2 - Vlastni kese maji ikonky jako nenalezene krabicky
Co máš za verzi?
Mě se založená keška a založené WM zobrazují správně.
Verze 1.04. by měla řešit i ty waypointy (zatím jsem nezkoušel).
Publikováno 02 březen 2012 - 18:50
L@Troj napsal/a:
Dauthi napsal/a:
Mel bych par navrhu na opravu a vylepseni ...
2 - Vlastni kese maji ikonky jako nenalezene krabicky
Co máš za verzi?
Mě se založená keška a založené WM zobrazují správně.
Verze 1.04. by měla řešit i ty waypointy (zatím jsem nezkoušel).
mam verzi 1,04 a zlobi me to stale. ted me tak napadlo jestli nebude problem v samotne databazi, pouzivam tu samou co jsem mel v PD.
Publikováno 02 březen 2012 - 20:01
Databáze je stejná jako v PD, jen a:Drake navíc rozumí nejnovější geogetí verzi. To ale na waypointy nemá vliv. Pokud máš waypoint označený jako chráněný proti vymazání při importu, nevymaže se ti. Pokud to zaškrtávátko není označené, import ti ten waypoint zruší.Dauthi napsal/a:
Máš v nastavení zadanou přezdívku? Jsou ty keše opravdu na tvoje jméno nebo na jiné?2 - Vlastni kese maji ikonky jako nenalezene krabicky
Publikováno 02 březen 2012 - 21:54
Hledám dobrovolníky
Uvítal bych malou pomoc s překladem případně revizí textů pro a:Drake. Aktuálně jsou zajímavé jazyky:
* čeština ( s tou si poradím sám)
* angličtina (zvládám sám, uvítám korekci)
* němčina (už uxistuje, ale klidně může být i další pomocník)
* slovenština (nechci ji prznit)
Soubory s texty jsou na výše uvedených odkazech, případné spolupracovníky prosím o kontakt přes SZ nebo mailem.
Předem díky
Publikováno 03 březen 2012 - 0:47
LudekV napsal/a:
Databáze je stejná jako v PD, jen a:Drake navíc rozumí nejnovější geogetí verzi. To ale na waypointy nemá vliv. Pokud máš waypoint označený jako chráněný proti vymazání při importu, nevymaže se ti. Pokud to zaškrtávátko není označené, import ti ten waypoint zruší.Dauthi napsal/a:
Máš v nastavení zadanou přezdívku? Jsou ty keše opravdu na tvoje jméno nebo na jiné?2 - Vlastni kese maji ikonky jako nenalezene krabicky
Problemy vyreseny. Jmeno bylo nastaveno spravne, ale s mezerou na konci a waypointy ze stare databaze pocketdrake nemaji zaskrtnute prepisovani. Diky
Publikováno 03 březen 2012 - 13:14
Publikováno 03 březen 2012 - 18:01
To je vlastnost, na pozadí se stále zaznamenává trasa a hlídají se nastavená upozornění při přiblížení.t.prochazka napsal/a:
- stále běží GPS i když je aplikace na pozadí
Tohle slyším prvně a nenapadá mě, proč by to měla dělat. Tedy pokud "vypnu" znamená "Použiju tlačítko Back na hlavní obrazovce (ikonkové menu)"- aplikace se neustále sama od sebe spouští, i když ji vpynu za chvíli se zase zapne a bohužel i tu GPS
Co je bez souřadnic? Dej mi nějaký příklad. Wpt s nulovými souřadnicemi se neberou v úvahu.- jako vyřešená mysterka (zelenou barvou) se zobrazuje i ta, která sice má finální waypoint přímo od autora keše, ale bez souřadnic.
Jedu na 2.3, takže to trochu rozveď, kde?- na androidu 4.x (Galaxy Nexus) se zobrazuje ikona pro kontextové menu i když tam žádné menu není, což je matoucí (chce to vracet false v onCreateOptionsMenu)
Publikováno 06 březen 2012 - 12:55
Publikováno 06 březen 2012 - 13:15
Petman02 napsal/a:
Tak jsem konečně vyrazil i do terénu. Vše fajn, jen bych při dohledávání přivítal šipku místo radaru. Také musím konstatovat, že hledat z mobilem v lese je o zábavu postaráno. Zlatej Garmin 60CSx.
Mně se líbí radar, ale od příští verze budeš mít volbu.
V sobotu jsem hledal v lese ve skalách s HTD Desire S a finálku mi to ukázalo na metr
Publikováno 06 březen 2012 - 17:28
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů