Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#281 lenca.l

lenca.l

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 14:14

HaLuMa napsal/a:
Cas je v tuto chvili mozne zobrazit jen pomoci vizualizacniho skriptu, ktery si precte ten datum a cas aktualizace z TGeo a zobrazi jej. Mam to ale v planu dodelat do normalniho sloupecku s datem aktualizace, jen jsem se k tomu jeste nedostal.

• 0

#282 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 14:28

Kdyz se to tu nakouslo, tak v pracovni verzi Geogetu se uz v tom sloupecku 'Aktualizovano' ukazuje i cas.
  • 0

#283 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 17:44

Vcera jsem poprvem pouzil a:drake k navigaci a mam jednu otazecku. Naviguji k tradicce a cestou se chci podivat na listing nedaleke multinky, jestli ma smysl se s ni zabyvat. Nema, takze se chci podivat jak daleko to mam k tradicce. A ejhle, koukam ze naviguji k te prohlizene multine. Zda se mi to ponekud nestastne, neslo by to nejak osetrit? :)
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#284 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 20:16

Obávám se, že si budeš muset zvyknout. Pokud by to fungovalo jinak, budeš (nebo někdo jiný) si stěžovat, že si vybereš novou keš, ale pořád naviguješ na tu starou. Takže jsem si musel vybrat a zvolil jsem variantu automatického nastavení cíle navigace. Pokud se chceš vrátit k té předchozí, máš ji po ruce v seznamu posledních prohlížených keší, to se dá přežít.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#285 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 9:30

Ahoj. Tak jsem pri prolezani diskusi objevil,maji uz "Oregoni" a spol moznost pouzivat spoilery. Nedalo by se to taky prisupacit do a: drake? Pro zahranicni lov by to byla naprosta bomba. A to nemluvim o tom,ze na spouste zajimavych keskomist proste neni signal ani v CR. PS: je zajimavy,ze kdyz napisu a:drake bez mezery udela to z dvojtecy a decka xichtik.
  • 0
Medvidek

#286 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 9:42

kulicka napsal/a:
Ahoj.
Tak jsem pri prolezani diskusi objevil,maji uz "Oregoni" a spol moznost pouzivat spoilery. Nedalo by se to taky prisupacit do a: drake?

a:Drake 1.11 to umí, jen ho zatím mám jen já
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#287 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 9:58

jupiiiiii videl jsi Wayneuv svet? Jak oba hrdinove kleci pred Alice Cooperem,biji hlavou o zem a krici:"Nejsme hodni,nejsme hodni" Tak neco podobneho jsem zrovna virtualne udelal tvym smerem :) Diky a cest tve praci.
  • 0
Medvidek

#288 novotnj

novotnj

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 9:58

děkuji za tuhle aplikaci. Před nějakou dobou jsem používal pocketDrake v HTC a nejlepší co pro mne bylo, že jsou tam offline listingy s fotkama a offline mapy. V a:drke mi to moc schází, protože ho používám na služebním telefonu, kde nemám žádný datový tarif. Za jak dlouho je plánováno opět aplikaci sprovoznit na full offline ? Moc by mi to pomohlo v terenu.
  • 0

#289 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 10:02

Verze 1.11, která to umí, se už testuje.
  • 0

#290 novotnj

novotnj

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 10:19

tak teď jsem tam dal tu testovací verzi a moc spokojenosti, už to jede, tak jak potřebuju velké díky
  • 0

#291 Petr.P

Petr.P

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 25 duben 2012 - 12:46

Vyjde nový update pro ADrake nějak do týdne? Příští pátek jedu do zahraničí a bylo by super mít sebou i spoiler-obrázky B) Jinak super program. Nejdřív jsem ho měl jako "nouzovku" při výpadku c:geo, ale už jsem úplně přešel jenom k němu.
  • 0

#292 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2012 - 16:35

LudekV napsal/a:

Neaktualizoval jsi náhodou v poslední době systém s 3.0 na 3.2? Prozkoumal jsem to a zlom je právě mezi těmito dvěma verzemi Androidu.

Jsem přehlédl dotaz, ano aktualizoval jsem z 3.1 na 3.2.
  • 0

#293 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2012 - 16:55

LudekV napsal/a:Pokud chceš, zkus pracovní verzi http://code.google.c...ake_1_11_NG.apk

V té pracovní verzi 1.11 (filesystém issue 114) to funguje viz. obrázky:
  • 0

#294 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2012 - 9:57

Občas se před synchronizací GG -> aDrake objeví tato chyba:
aDrake is probably running in PDA!
Terminate it and continue. Otherwise its databases might be damaged!

Přitom aDrake neběžel. Ověřil jsem si to v Apps v záložce "Running".
Poznámka: byl v "Cached processes", ale tam spadne pokaždé, když ho opustím, protože aDrake nemá tlačítko na vypnutí (jako ostatní aplikace, až na výjimky). To je myslím na Androidu normální.

GG 2.6.4.671, aDrakeSync 1.0.7
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#295 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 6:03

To je hlavně pro jistotu, aby nedošlo ke změně databáze ze strany a:Drake během synchronizace. Pokud víš, že aD neběží, klidně to ignoruj a pokračuj.

Pro úplnost - jak "vypínáš" aD?
* domeček minimalizuje aplikaci, ale nechá ji živou, tj. pamatuje si stav a pokud je povolené ukládání stopy a GPS na pozadí, zůstává GPS zapnutá a služba ukládání stopy stále běží => ADS ji detekuje jako běžící
* šipka zpět z hlavní obrazovky ukončí všechny procesy, aplikace sice zůstává v paměti, ale spí => pro ADS neběží
  • 0

#296 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 12:52

Různě - jednou tak, jednou tak. Ale máš pravdu a teď jsem si to ověřil - po domečku sync hodí chybu a po šipce ne. Budu to respektovat. Jinak mi na ICS přijde, že jak domeček tak šipka mají na aDrake stejné dopady: 1) v obou případech se vypne GPS 2) v obou případech je aDrake v "cached processes" a nikoliv v "running services". EDIT: ohledně bodu 1) moje chybka - měl jsem zaškrtnuto "Turn off GPS while minimized". Takže Luděk nekecá :) - domeček opravdu aplikaci minimalizuje, zatímco šipkou se z ní dá vyskákat a ukončit ji (ale někdy je to porod, než ze všeho jeden vyskáče, proč soudruzi od androidu zavrhli button na okamžité vypnutí aplikace jako je křížek ve Win?)
  • 0

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#297 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 17:18

Narazil jsem na problém s počítáním nálezů - já to teď vyzkoušel poprvé na své keši jako Write Note (rovnou jsem dal "Save and send to web", abych otestoval i to). Výsledný log byl: 17:45 # test wn DB je z Geogetu, synchronizuju pomocí aDrakeSync tam i zpět bez problémů. V Geogetu všech 634 nalezených označeno jako nalezené (Filtr "Found" jich 634 vypíše). Template pro logy v aDrake mám výchozí (nic na obrazovečce "Logs" jsem neměnil) [T] #[N] [L] aDrake 1.10
  • 0

#298 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 18:20

Pontiac_CZ napsal/a:
Narazil jsem na problém s počítáním nálezů - já to teď vyzkoušel poprvé na své keši jako Write Note (rovnou jsem dal "Save and send to web", abych otestoval i to). Výsledný log byl:

17:45 #
test wn

Předpokládám, že nechceš, aby se ti WN započítavalo jako Found it, ne?
  • 0

#299 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 18:47

To ne, s tím souhlasím. Nečekal jsem vlastně zvýšení počitadla nálezů, pouze jeho zobrazení + 1. To je zvyk z GC little helper. Takže... hmm... šlo by tedy v pro účely logů jiných než Found it, aby se do logu nezapisovala ani ta mřížka? Neříkám, že jako výchozí, ale skrz volbu v nastavení?
  • 0

#300 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:17

Mám malý problém. :) Koukal jsem na foru, hledal ale nenašel jsem proč mi v Adrake nefungují field notes.Nemám v adresáři složku fieldnotes a samosebou při použití async hlásí chybu stahování.Co s tím?Předem díky.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama