Přejít na obsah

Fotka
* * * * - 2 Hlasů

a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1303 odpovědí na toto téma

#301 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:20

Už jsi nějaké FN z a:Drake uložil? Bez toho to nepůjde.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#302 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:41

No uložil jsem pět nálezů jako FN a nic.Ještě je mi divné že adrake spadne když zvolím čekající logy náčítá a pak bác.
  • 0

#303 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:45

Padat by to nemělo, pokud ano, zkus z toho získat log podle návodu.

Když zapíšeš log ke keši, uloží se ti do databáze a teprve pak se můžeš rozhodnout, co s ním. Pokud chceš FN do souboru, pak je to přes čekjící logy -> export field notes. Já je ale raději posíám rovnou na web.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#304 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:47

Tak to bude tím že ty čekající logy zkrátka neotevřu.Nemůžu mít něco špatně nastavené? Používám verzi 1.10 a LG P500.
  • 0

#305 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 10:54

Ještě mě napadlo jestli na to nemají vliv logy z ostatních keší mám jich v adrake aktuálně 2500.Ze začátku to chodilo,ale jak jsem přidal tak se to kouslo.
  • 0

#306 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 11:07

B-LeV team napsal/a:
Ještě mě napadlo jestli na to nemají vliv logy z ostatních keší mám jich v adrake aktuálně 2500.Ze začátku to chodilo,ale jak jsem přidal tak se to kouslo.

Neřekl bych, že by tohle mohlo mít vliv... Mám v mobilu komplet databázi ČR s 10-ti logy od každé keše a v pohodě vše šlape jak má.

PS.: Díky moc za aplikaci, začal jsem používat vzorce a nemůžu si vynachválit... Na tohle jsem čekal :-)
To je něco úžasného ;-). Zkopírovat vzorec z listingu, vložit do WP, normalizovat, vložit do poznámky indície dát vypočítat a mám to! Luďku, máš můj obdiv :-).
Jen stále občas padá a pracuje s mapami asi pomaleji než třeba Locus, ale s tím množstvím dat z databáze, které musí zpracovat se ani moc nedivím...
  • 0

#307 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 11:36

Dám Čekající logy a neustále "Načítám data.Prosím čekejte" teď zrovna to běží už půl hodiny dokola.Pak už pomůže jedině restart.Jdu zkusit odeslat ten datlog.
  • 0

#308 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 11:36

Také využívám řešení vzorců, ale již jsem dvakrát narazil na zadání, s kterým si aDrake nevěděl rady. Mám někam poslat ty vzorečky? Jedno zadání jsem dával nedávno na Gogle code.
  • 0

#309 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 11:43

V adresari zadnou slozku FN mit nebudes, je tam databaze _adrake.db3 ve které je tabulka geolog. V samotné aplikaci jsou FN popsány jako "Čekající logy" tedy, pokud náhodou neodesíláš logy rovnou na web. -edit- Dobře, mlčím..málo čtu:-D
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#310 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 11:45

Petman02 napsal/a:
Také využívám řešení vzorců, ale již jsem dvakrát narazil na zadání, s kterým si aDrake nevěděl rady. Mám někam poslat ty vzorečky? Jedno zadání jsem dával nedávno na Gogle code.

Už jsem ti psal, že software není všemocný. Pokud jde o drobnost, např. jiný znak pro násobení, který lze automaticky nahradit, upravím to. Ale v tom přikladu, co jsi tehdy poslal, jsem měl sám problém zorientovat se, natož, aby to zvládl stroj ;)
Každopádně máš možnost ručně vzorec upravit tak, aby ho program dokázal pochopit. Obvykle stačí doplnit závorky a odmazat nesmysly.
  • 0

#311 haleot

haleot

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 14:30

Ahoj všem Prosím o informaci, zda-li umí "a: drake" uchovat načtené mapy a keše v paměti telefonu (Samsung Galaxy S2) pro off-line režim, nebo pokud není pokrytí operátorem. Popřípadě prosím o radu, jak toho docílit. Bohužel jsem na to nikde tady na fóru nenarazil, nebo snad přehlédl. Všem předem moc dík za jakoukoliv radu.
  • 0
Garmin Oregon 450t PRO Garmin GPSMAP 60 CSx Samsung i9100 Galaxy S II

#312 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 14:41

Mapy se ukládají automaticky, jak se jednou načtou, jsou připravené pro offline použití. Domácí příprava je také možná:
http://www.adrake.cz...php?id=user:doc
http://geoget.ararat...ript:adrakesync - kapitola Správce map
  • 0

#313 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 19:37

Tak jsem ty Fieldnotes rozchodil, ale mám jich teď v souboru 8000 :o:D asi mám špatně nastavenou databázi, prostě tam mám hlavně cizí logy.Ach jo .
  • 0

#314 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 20:06

Tak to by mě zajímalo, jak jsi to dokázal. Čekající logy jsou v jiné tabulce a jiné databázi než ty u keše.
  • 0

#315 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 20:12

To taky nevím prostě jsem to přeinstaloval nahrál databázi, zkusil pár FN a pak Čekajícím logy. Výsledek 8000 logů :|
  • 0

#316 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 20:17

Jakou jsi nahrál databázi?
  • 0

#317 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 20:23

Udělal jsem export přes async z GeoGetu a v ní PQ po krajích co mi chodí z netu od známého.
  • 0

#318 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 20:35

LudekV napsal/a:

Petman02 napsal/a:

Už jsem ti psal, že software není všemocný. Pokud jde o drobnost, např. jiný znak pro násobení, který lze automaticky nahradit, upravím to. Ale v tom přikladu, co jsi tehdy poslal, jsem měl sám problém zorientovat se, natož, aby to zvládl stroj ;)
Každopádně máš možnost ručně vzorec upravit tak, aby ho program dokázal pochopit. Obvykle stačí doplnit závorky a odmazat nesmysly.

Tak to mi žádná odpověď nepřišla. A samozřejmě jsem si nějak poradil :-) Jen jsem podal hlášení.
  • 0

#319 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2012 - 20:39

Petman02 napsal/a:

LudekV napsal/a:
Už jsem ti psal, že software není všemocný...

Tak to mi žádná odpověď nepřišla. A samozřejmě jsem si nějak poradil :-) Jen jsem podal hlášení.

http://code.google.c...s/detail?id=129
  • 0

#320 MiBji

MiBji

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 21:24

Zdravim vsechny, da se nějak zaridit, aby se neprepisovaly rucne zadane souradnice u WP u kese (typicky zadane stage u multiny nebo final u mystery) pri aktualizaci z GC Live? U WP mam zaskrtnuto Neprepisovat pri importu ale presto se souradnice prepisi = vynuluji, kdyz pouzuju Hledat. Pri odskoku do seznamu Posledni kese a potom zpet na vybranou kes souradnice WP zustavaji. Stejne tak se po Hledat shodi rucne nastaveny priznak Nenalezeno. Coz sice ma logiku (dochazi prece k aktualizaci daty z GC ale...) Neda se prodlouzit seznam Posledni kese? Adrake 1.11
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama