Podrž na logu prst...jirifno napsal/a:
Přidal bych i funkci editace logu pokud je již uložen. To jsem tam nikde nenalezl pouze funkci vymazat.
a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 20 červen 2012 - 19:20
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 20 červen 2012 - 19:40
Publikováno 21 červen 2012 - 13:57
Publikováno 24 červen 2012 - 11:22
Publikováno 24 červen 2012 - 11:38
o tom jsem tu psal asi někdy před měsícem.....a náprava byla docela snadnáRenierX napsal/a:
Včera jsem aD nastadil poprvé do ostrého provozu a přestože s tím nanečisto nebyl problém, přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě - viz screenshoty.
aD verze 2.00 b4 na Samsung Galaxy S III s ICS 4.04.
Publikováno 24 červen 2012 - 11:42
miki6 napsal/a:
náprava byla docela snadná
S tím si dovolím nesouhlasit, odinstalace aD by pro mne byl velmi bolestivý krok :-(
Publikováno 24 červen 2012 - 11:58
Publikováno 24 červen 2012 - 12:10
Publikováno 24 červen 2012 - 13:38
sobikovi napsal/a:
Předání souřadnic do Be On Road... nefunguje
Dám předat souřadnice, spustí se BOR, vyskočí hláška "Stahuji" a pak chyba "Bez připojení" i když frčí data. Vše na obrazovce výsledky vyhledávání.
Měl jsem za to, že není co vyhledávat, jde se prostě "Navigovat na souřadnice" a hotovo. Dá se s tím něco dělat?
Pokud "předání souřadnic" znamená volbu "Sdílet souřadnice", tak ta pouze vyvolá intent VIEW na URL geo:latitude,longitude. Systém následně nabídne aplikace, které toto umí zpracovat. Jak se k tomu zvolená aplikace postaví už ovlinit nemohu. Pokud jsi měl na mysli toto, bude to třeba řešit na straně BOR. Tuhle navigaci neznám, pokud má nějaký vlastní intent a dáš mi jeho popis, můžu se na to podívat podobně jako u Sygicu.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 24 červen 2012 - 13:41
Publikováno 24 červen 2012 - 13:50
Publikováno 24 červen 2012 - 17:47
RenierX napsal/a:
přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě
Tak už jsem příčinu problémů objevil a odstranil. Byla samozřejmě ve mě. Nový telefon jsem samosebou musel důkladně prozkoumat a při tomto se mi pravděpodobně povedlo vyrobit zatržítko v Nastavení - Vývojářské možnosti - Vynutit vykreslování GPU. Takže pro správnou funkci tam to zatržítko nesmí být (což je myslím defaultní stav). Omlouvám se tedy za zbytečný poplach.
Momentálně mi ke štěstí chybí už jen dořešit 2 problémy s filtrováním dle tagu "Does not have a tag with value", které jsem popsal v příspěvcích 18.06.2012 v 16:03 a 18:13. Půjde s tím Luďku něco udělat?
Publikováno 24 červen 2012 - 19:23
To jsi mě potěšil, ještě by mě zajímalo, zda to tak je i u miki6RenierX napsal/a:
RenierX napsal/a:
přestaly se mi zobrazovat navigační šipky v kompasu i na mapě
Tak už jsem příčinu problémů objevil a odstranil. Byla samozřejmě ve mě. Nový telefon jsem samosebou musel důkladně prozkoumat a při tomto se mi pravděpodobně povedlo vyrobit zatržítko v Nastavení - Vývojářské možnosti - Vynutit vykreslování GPU. Takže pro správnou funkci tam to zatržítko nesmí být (což je myslím defaultní stav). Omlouvám se tedy za zbytečný poplach.
Momentálně mi ke štěstí chybí už jen dořešit 2 problémy s filtrováním dle tagu "Does not have a tag with value", které jsem popsal v příspěvcích 18.06.2012 v 16:03 a 18:13. Půjde s tím Luďku něco udělat?
V poslední betě to je opravené, jediná potíž je, že filtrování s podmínkou nesmí mít tag docela znatelně zpomalí načítání keší.
Asi jsem to tam zapomněl napsat, v posledních dnech mě docela zaměstnaly nulté narozeniny dcerky
Publikováno 24 červen 2012 - 19:41
Já ale tu poslední betu 2.00b4 používám, pro jistotu jsem ji teď znovu stáhnul a nainstaloval, ale to filtrování v mapě, nebo "Nesmí mít tag s hodnotou" "-- jakákoli hodnota --" mi prostě nefunguje. Jen pro jistotu - ta beta se mi hlásí jako 2.00c - je to v pořádku?LudekV napsal/a:
V poslední betě to je opravené
Tak to moc gratuluju a samozřejmě chápu, že jsi z toho vykolejený :-)v posledních dnech mě docela zaměstnaly nulté narozeniny dcerky
Publikováno 24 červen 2012 - 19:46
RenierX napsal/a:
Já ale tu poslední betu 2.00b4 používám, pro jistotu jsem ji teď znovu stáhnul a nainstaloval, ale to filtrování v mapě, nebo "Nesmí mít tag s hodnotou" "-- jakákoli hodnota --" mi prostě nefunguje. Jen pro jistotu - ta beta se mi hlásí jako 2.00c - je to v pořádku?LudekV napsal/a:
V poslední betě to je opravené
Tak to moc gratuluju a samozřejmě chápu, že jsi z toho vykolejený :-)v posledních dnech mě docela zaměstnaly nulté narozeniny dcerky
Omlouvám se, kecám, opravil jsem to až potom. Takže ještě chvilku vydrž
Publikováno 24 červen 2012 - 20:27
Publikováno 24 červen 2012 - 20:46
tak povrzuji funkční šipky s vypnutou "2D hardwarovou akcelerací grafiky" , ale na druhou stranu když přece ICS konečně dokáže naplno využít grafického výkonu chipu PowerVR SGX540, nechce se mi ta akcelerace vypínat v nastavení, když budu chtít adrake použít. Je to nepohodlné. A proč to nejde jen v adrake, databazi geogetu umí i jiné aplikace a těm ta zapnutá akcelerace nevadí.LudekV napsal/a:
To jsi mě potěšil, ještě by mě zajímalo, zda to tak je i u miki6
Publikováno 25 červen 2012 - 13:38
Publikováno 25 červen 2012 - 14:27
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů