a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 15 září 2012 - 11:08
Publikováno 15 září 2012 - 14:26
Publikováno 16 září 2012 - 14:17
Hned jsem zkusil práci s Trackovatelnými předměty. Nejdříve jsem přidal 5 mých předmětů podle referenčního čísla nebo podle trackovacího čísla. Při zadání referenčního nestáhl trackovací číslo. Při zadání trackovacího čísla stáhl vše. Líbilo se mi, že předměty co mám v inventáři přiřadil i do této záložky.
Potom jsem našel funkci Importovat vlastní předměty. Nechal jsem je tedy stáhnout. Nechtělo se mi to dělat postupně. Naimportoval je, ale ty co už jsem předtím zadával ručně byly nyní v seznamech 2x.
Po restartu a: Drake jsou v seznamu již jen jednou, ale neměl jsem je všechny. Přidal jen jeden z pěti. ???
Zvolil jsem funkci Importovat vlastní předměty znovu. Naimportoval vše, zase byly některé v seznamech 2x. Vylezl jsem do hlavního menu a ikonkou se vrátil z5 do seznamů předmětů. Čtyři nově naimportované o5 zmizely. ???
Zvolil jsem funkci Importovat inventář předmětů.
Naimportoval vše, zase byly některé v seznamech 2x. Vylezl jsem do hlavního menu a ikonkou se vrátil z5 do seznamů předmětů. Čtyři nově naimportované o5 zmizely. ???
Zvolil jsem po zase funkci Importovat inventář předmětů.
Naimportoval vše, zase byly některé v seznamech 2x. Otevřel jsem všechny přidané. Ke dvěma jsem přidal trackovací číslo. Vylezl jsem do hlavního menu a ikonkou se vrátil z5 do seznamů předmětů. Všechny nově naimportované bez trackovacího čísla o5 zmizely.
Je divné, že jeden z předmětů poprvé v seznamu zůstal i bez trackovacího čísla. Proč pak zase zmizel?
Asi to nebude správné chování že? Šlo by to opravit?
Trackovatelné předměty zůstaly v seznamech jen s doplněnými trackovacími čísly!
Hodně mě potěšilo přidání Vektorových map. Použil jsem tu co mám nadefinovanou pro Locus. (Na ten jsem si zatím nezvykl a možná ho i později smažu, když a: Drake již zvládne i vektorové mapy.)
Díky.
Publikováno 16 září 2012 - 17:13
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 16 září 2012 - 17:45
Publikováno 16 září 2012 - 18:55
Publikováno 16 září 2012 - 19:18
Při autorizaci mě to přesměruje na https://staging.geocaching.com/ který je testovacím webem. Autorizaci dokončím, ale GC live není funkční.
Dělá vám to také?
Publikováno 16 září 2012 - 20:26
HOSIF napsal/a:
V nové verzi 3.00 mi nefunguje přihlášení na GC live.
Při autorizaci mě to přesměruje na https://staging.geocaching.com/ který je testovacím webem. Autorizaci dokončím, ale GC live není funkční.
Dělá vám to také?
Stáhni si betu2
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 16 září 2012 - 20:30
zápis do issue listu
přiložení logu podle popisu
Děkuji
Publikováno 17 září 2012 - 13:42
Publikováno 17 září 2012 - 17:08
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 17 září 2012 - 19:05
gord napsal/a:
Nepouzivam aDrake nijak casto, mozna prave proto narazim na problem - jak zjistit, proc mi filtr nenalezne zadnou kesku...
Já se s tím v takovém případě netrápím, prostě filtr vymažu (na to je v menu funkce) a nastavím znova, co potřebuju.
Publikováno 17 září 2012 - 19:11
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 18 září 2012 - 19:05
Publikováno 18 září 2012 - 19:14
Publikováno 18 září 2012 - 21:00
Publikováno 19 září 2012 - 21:26
code.google.com/p/a-drake/downloads/detail?name=aDrake_3_00_beta3.apk
Publikováno 29 září 2012 - 18:35
Publikováno 30 září 2012 - 7:20
Poacher napsal/a:
Tak jsem si zkusil nainstalovat novou Betu. Všechno celkem v pohodě, jen jakmile přepnu na mapu, program spadne. Pokud nespadne hned, spadne při načítání keší, nebo při jakékoliv jiné práci s mapou. Pokaždé jindy a klidně i několikrát za sebou. Vracím se k původní verzi.
Tak to jsi třetí, mě to "bohužel" nepadlo nikdy a zatím se mi nepodařilo zjistit, kde je zakopaný pes. Pokud bys mi chtěl pomoci, mrkni sem
http://code.google.c...s/detail?id=189
a sem
http://adrake.cz/doku.php?id=dev
Publikováno 30 září 2012 - 12:53
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů