VasaM napsal/a:
Jinak jaké jsou ty jiné způsoby na stahování???
Hledej šmudlo, tady vlevo
Publikováno 31 říjen 2012 - 21:02
VasaM napsal/a:
Jinak jaké jsou ty jiné způsoby na stahování???
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 31 říjen 2012 - 21:06
Publikováno 31 říjen 2012 - 22:29
Publikováno 31 říjen 2012 - 22:33
VasaM napsal/a:
Myslis geokuk? Neni neco jineho vic automatickyho? At nemusim projizdet mapu postupne... Teda pokud to geokuk neumi. Kazdopadne zitra to vyzkousim.
Publikováno 31 říjen 2012 - 22:33
Také jsem chtěl v nové betě zprovoznit Google mapy, ale jakmile dokopíruji konfigurační soubor google map do stávajícího souboru map-config.xml v nastavení aDrake mi zašedne možnost zvolení map a nemůžu nabídku rozkliknout. Kde dělám chybu?LudekV napsal/a:
Původní map-config.xml máš uložený v telefonu ve složce adrake pod jménem map-config.xml.bak
Publikováno 03 listopad 2012 - 15:42
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 04 listopad 2012 - 18:56
Publikováno 04 listopad 2012 - 19:07
Publikováno 04 listopad 2012 - 19:31
Pontiac_CZ napsal/a:
Luďku, bude 3. verze aDrake umět mezivýpočty?
...
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 04 listopad 2012 - 19:33
Raduzk napsal/a:
Zdravím, možná nemám jediný tuto otázku, ale potřebuji poradit.
Mám a:drake a mám vše dobře nastavené. V seznamu mi stále ukazuje jen tradičky, nic jiného. Nechce mi ukazovat ostatní sortiment. Dík
Publikováno 04 listopad 2012 - 19:35
skodnaa napsal/a:
Ahoj! Používal jsem na WM telefonu PocketDrake a byl jsem s ním naprosto spokojen. Teď jsem přešel na Androidí telefon a tak jsem si nainstaloval a:Drake a moc se mi líbil. Ale něco jsem zmrvil a přestalo to fungovat, začalo to po spuštění psát: "Aplikace a:Drake bohužel přestala pracovat." Poslendí co jsem s tím vyváděl byla editace map_config-xml. Ale mám pocit, že jsem to uvedl do původního stavu a že to zase fungovalo. Zkusil jsem odinstalovat, smazat adresář adrake a znova nainstalovat a pořád to hlásí, že adrake přestal pracovat.
Poradil by mi někdo?
Publikováno 04 listopad 2012 - 19:46
LudekV napsal/a:
Co přesně jsi nainstaloval? Ma Google Play a:Drake dočasně není, protože starou verzi nemůžu nabízet a novou Groundspeak ještě neschválil. Beta5 z Google Code už vypršela, momentálně je jediná dostupná funkční verze Beta6
Publikováno 04 listopad 2012 - 20:57
Publikováno 07 listopad 2012 - 10:30
Publikováno 07 listopad 2012 - 10:41
Qnik napsal/a:
Hledám řešení:
Naimportuju čisté GPX (to je důležité, TO je vstup do A:DRAKE) do databáze a rád bych tenhle import vyfiltroval abych viděl jen ten. Idea byla importu přiřadit TAG, ale to evidentně AD neumí.
Nějaký nápad?
Podotýkám, že importuju GPX poskytnutý od GS - to je holý fakt, prostě si ho nemůžu otagovat předtím.
Publikováno 07 listopad 2012 - 10:46
Poradí mi někdo, jak rozchodit alespoň google mapy, když mapy.cz již nejdou? Zkoušel jsem použít původní zazálohovaný map-config, ale nefunguje mi to. viz. předchozí příspěvek. DíkyPetman02 napsal/a:
Také jsem chtěl v nové betě zprovoznit Google mapy, ale jakmile dokopíruji konfigurační soubor google map do stávajícího souboru map-config.xml v nastavení aDrake mi zašedne možnost zvolení map a nemůžu nabídku rozkliknout. Kde dělám chybu?LudekV napsal/a:
Původní map-config.xml máš uložený v telefonu ve složce adrake pod jménem map-config.xml.bak
Publikováno 07 listopad 2012 - 10:56
Publikováno 07 listopad 2012 - 11:46
Publikováno 07 listopad 2012 - 12:33
Publikováno 07 listopad 2012 - 12:47
Vyzkoušel jsem použít zazálohovaný soubor a nebo do nového nakopírovat konfiguraci dle dokumentace. Vždy mi zmizela možnost volby (zašednutí okénka). Ještě se na to mrknu, jen co bude čas. Při posledním lovu, mi slabší stávají mapy moc nepomohli v terénu. Zlatý mapy.cz co tam byly dřív :-)LudekV napsal/a:
Těžko radit. Neznám žádný důvod, proč by mělo nastavení map zešednout, nanejvýš to při vadném map-config spadne.
Popis nastavení máš v dokumentaci, nevím, co k tomu víc dodat. Pokud jsi skutečně jen přejmenoval zazálohovaný soubor na původní, musí to fungovat jako dřív.
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů