a:Drake - vše pro geocaching na Android pro uživatele GeoGetu
Publikováno 18 červenec 2013 - 14:02
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 18 červenec 2013 - 14:05
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Publikováno 19 červenec 2013 - 11:59
Publikováno 20 červenec 2013 - 5:39
Publikováno 20 červenec 2013 - 16:10
Publikováno 21 červenec 2013 - 8:52
Publikováno 21 červenec 2013 - 13:21
Publikováno 21 červenec 2013 - 20:48
geoborg napsal/a:
Ahoj. Chci se zeptat, jestli náhodou někdo ze znalých nemá napsaný zdroj ofline map utm33 pro základní vrstvu. V dokumentaci a:drake je napsaná jen vrstva turistických map. Dík
Aha, ani jsem si nevšiml. Doplněno, nicméně stahování si musíš pořešit sám...
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 21 červenec 2013 - 21:14
zuzastan napsal/a:
Mam problem pri pouziti Corrected Coordinates ...
Já CC nepoužívám, přijde mi to poněkud zmatené. Ani ve snu mě nenapadlo, že přestože vidím na webu jen jedny souřadnice, API pošle celou historii, takže jsem to neřešil. Aspoň že tam mají značku, který CC platí.
Opravím to, dík za upozornění.
Publikováno 21 červenec 2013 - 22:21
Super, diky.LudekV napsal/a:
Já CC nepoužívám, přijde mi to poněkud zmatené. Ani ve snu mě nenapadlo, že přestože vidím na webu jen jedny souřadnice, API pošle celou historii, takže jsem to neřešil. Aspoň že tam mají značku, který CC platí.
Opravím to, dík za upozornění.
CC ma krasne vyuziti se scriptem Geocaching Map Enhancements, kdy na mape v listingu kese vidis prehledne puvodni souradnice i posun na nove, a to cele treba na turisticke mape.
Publikováno 22 červenec 2013 - 8:41
No já spíš myslel jestli se nedá nějak využít přímo aplikace mapy.cz, tj. zavolat je s parametrem a předat jim souradnice bodu, podobne jako je volan Sygic nebo Google navigace. Vim ze neumi navigovat, mnze bys tacilo zobrazeni bodu. V tech ne-turistickych mapach je mi zobrazeni bodu v zelenem fleku celkem k nicemu, kdyz tam nevidim cesticky a vrstevnice.LudekV napsal/a:
Vzhledem k tomu, že mi dost ostře zakázali stahování kachlí nepočítám, že by mi zdarma poskytli knihovnu pro použití offline map. Prosit můžeš, ale budeš se muset spokojit s OSM nebo to u Seznamu vyjednat
Publikováno 22 červenec 2013 - 8:50
Publikováno 22 červenec 2013 - 12:06
No prave, ta znacka je celkem citelny problem. Netusil jsem ze je to problem volane aplikace (ona totiz neni ani v google maps). Muzes mi prosim nejak polopaticky popsat, s jakymi parametry se ta aplikace vola? Diky.LudekV napsal/a:
Aha, tak to jde už teď - v detailu keše menu - Sdílet souřadnice. V nabídce aplikací jsou i mapy.cz, ty vybereš a otevře se ti mapa centrovaná na požadovaný bod. Jen tam není žádná značka, ale to je už věc mapy.cz, ne moje.
Publikováno 22 červenec 2013 - 12:22
Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("geo:<lat>,<long>")); startActivity(intent);
Možná, když tam přidám název bodu, značka se objeví. Prý to funguje pro Google, nevím, co na to seznam. Večer to zkusím.
Publikováno 22 červenec 2013 - 13:14
Díky moc, to bylo super...LudekV napsal/a:
Nevím, jestli ti to k něčemu pomůže:
Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("geo:<lat>,<long>")); startActivity(intent);
Možná, když tam přidám název bodu, značka se objeví. Prý to funguje pro Google, nevím, co na to seznam. Večer to zkusím.
Publikováno 22 červenec 2013 - 15:55
LudekV napsal/a:
geoborg napsal/a:
Ahoj. Chci se zeptat, jestli náhodou někdo ze znalých nemá napsaný zdroj ofline map utm33 pro základní vrstvu. V dokumentaci a:drake je napsaná jen vrstva turistických map. Dík
Aha, ani jsem si nevšiml. Doplněno, nicméně stahování si musíš pořešit sám...
Zdroj map jsem si zkopíroval do .xml souboru, v a:drake se utm3 mapy našly, soubor s mapou jsem přejmenoval na mapy_cz.sqlitedb a zkopíroval do /adrake/maps, ale po spuštění a:drake se mapa neobjevila, teprve když jsem přejel prstem přes display objevila se, ale jak jsem prst odendal zas zmizla.V mapě nebyly zobrazeny kešky,ty se objevily, až mapa zmizla. Nevíte někdo prosím co s tím?
Publikováno 22 červenec 2013 - 15:58
Publikováno 22 červenec 2013 - 17:08
RenierX napsal/a:
Zrus v nastaveni map zatrzitko u turistickych tras a cyklotras.
Bingo!!!!! Všechno funguje jak má až na ty turistické trasy Moc dík
Publikováno 22 červenec 2013 - 17:31
geoborg napsal/a:
RenierX napsal/a:
Zrus v nastaveni map zatrzitko u turistickych tras a cyklotras.
Bingo!!!!! Všechno funguje jak má až na ty turistické trasy Moc dík
Tak to asi budou nějak špatně stažené a neprůhledné, takže překryjí celý podklad.
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů