Přejít na obsah

Fotka

Rumunský banát - článek + info na cestu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#21 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2012 - 10:27

bender-king napsal/a:

Slashiik napsal/a:
...jeste jsem premyslel jestli se nevyhnout tomu prejezdu hor mezi Makedonii a Albanii

Protoze me tvuj napad na prujezd touto trasou zaujal, tak jsem tu tvoji trasu Albanii prosel podrobneji a vypada to, ze i useky, co na fotomapach vypadaji jako sotolina jsou dnes slusna asfaltka, viz fotky na Panoramio a jine.. Zrejme se to tyka cele SH6. Prujezd NP na makedonske strane podle fotomapy take zcela bez problemu. Trasa o ktere se zminuji v predchozim prispevku by tak byla zbytecna zajizdka a navic by ses nevyhnul prujezdu Tiranou, coz vzhledem k albanskemu zpusobu jizdy, by nebylo nic moc prijemneho..

ted jsem se konecne chvilku dostal ke compu, taky koukam na ty fotky, vypada to, ze mas pravdu SH 6 a SH 44 vypadaji po rekonstrukci, vyhnout se Tirane byl muj cil :), jeste jednou moc dik za info.
  • 0

#22 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2012 - 10:38

Vyhnout se Tirane je velice dobry napad :) Pokud se tedy clovek nechce zabavit adrenalinovajema situacema. Pro nejvetsi drsnaky doporucuji provoz kolem hlavniho mesta za tmy. To je neco na zpusob rusky rulety...
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama