SE Xperia Active
Vytvořeno od
geolupen
, bře 28 2012 8:00
7 odpovědí na toto téma
Publikováno 28 březen 2012 - 8:00
Caute, chcem sa opytat na nazor hlavne uzivatelov tohoto telefonu ci su s nim spokojny pri keskovani, ak ho samozrejme niekto vlastni. Mam v plane si ho kupit ale nikde na forach som nenasiel skuskenosti keserov. Tak skusam tu. Ide najma o info:
- presnost GPS
- ci nie je problem s mapami,
- pripadne ci sa nevyskytli nejake ine problemy.
Dik za kazde info.
Publikováno 28 březen 2012 - 8:18
Active je na tom hodne podobne jak Neo (kterej mam a dlouho jsem vahal, kterej z tehle dvou vybrat). GPS je suprova. Problem s mapama telefon sam o sobe nema, zalezi na tom, jakou app si k tomu vyberes.
Publikováno 01 červen 2012 - 17:53
Kvůli lepší výdrži baterie, bych doporučil konkurenční Motorola Defy+ ...od Vodafonu za plnou cenu 4977,-kč
Samsung Galaxy S Relay 4G - nejlepší HW vysouvací qwertz telefon
HTC Kaiser, Samsung i8000 16GB + QStarz BT-Q1000X
Publikováno 01 červen 2012 - 18:37
zacinam se bat, ze se budou plist Acro a Arc.... ale Active mi prisel mnohem praktictejsi tvarem a hlavne tim ouskem :Dskoda, ze jsem si na nej npockala...
Publikováno 01 červen 2012 - 19:23
Viz Paja.V
Sony predstavil dva nove odolne telefony, takze pokud na Active vylozene nespechas, pockal bych trochu az na trhu budou ty nove a u Active spadne cena.
dalsi info zde:
Sony ma dve nove Xperie. Odolaji prachu i vode
Dve odolne novinky od Sony se ukazuji svetu: Xperia go a Xperia acro S
Sony predstavil dva nove odolne telefony, takze pokud na Active vylozene nespechas, pockal bych trochu az na trhu budou ty nove a u Active spadne cena.
dalsi info zde:
Sony ma dve nove Xperie. Odolaji prachu i vode
Dve odolne novinky od Sony se ukazuji svetu: Xperia go a Xperia acro S
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 13 srpen 2012 - 22:11
xheretic napsal/a:
Kvůli lepší výdrži baterie, bych doporučil konkurenční Motorola Defy+ ...od Vodafonu za plnou cenu 4977,-kč
Ohledně výdrže baterky - tomu, kdo nemusí mít nutně "pádlo", doporučuju spíše telefon s menším displejem - jak známo, displej je největším žroutem baterky a malý přeci jen sežere míň a na keškování bohatě stačí. Jen ta odolnost asi bude jinde než třeba právě Xperia Active a jí podobné..
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů