Zánik turistických eventů
Publikováno 05 duben 2012 - 10:50
Publikováno 05 duben 2012 - 10:54
Ooops... Ano, to jsem tvrdil a tvrdím dále. Když si přečteš můj první příspěvek tady v tomto vláknu (jako MR) - najdeš tam:honzak83 napsal/a:
Jen tak na okraj, rubick alias MR mi při schvalování onoho eventu tvrdil, že event s podmínkou nemůže být již od roku 2009, ovšem např. tento event http://www.geocachin...e6-7c9a18102877? Nebo že by pravidla platila jen pro některé v závislosti na osobních sympatiích / antipatiích s příslušným retrívrem? Toto není namířeno proti ownerům onoho zmíněného eventu, ale proti libovůli retrívrů, z nichž někteří mají pocit, že když mají moc, mohou dělat co se jim zlíbí...Bohužel vše je o lidech, např. se Silesian reviewerem jsem neměl při publikaci svých kešek žáden problém, u MR jsou problémy pravidlem...Ono ani jeho jednání v "kauze Těšinocká spirála" bylo více než neobvyklé a díky tomuto jednání se nemalý počet kačerů na tuto sérií chystá na jaře, až roztaje sníh...
Protože jsem jenom člověk a stále dělám chyby, snažím se z nich taky poučit. Proto čas od času pročítám RW fóra s výklady pravidel.
Prostě v souvislosti s jiným eventem jsem na tohle narazil, nechal si to od zkušenějších kolegů vysvětlit a teď podle toho schvaluju. Zpětně musím uznat, že takto schválené to nebylo správně a dnes by to u mě neprošlo. Takových eventů bys našel kupu a já bych ti k tomu dal stejné vysvětlení. V momentě schvalování jsem si myslel, že je to v pořádku, teď vím, že to v pořádku nebylo. OK?
Přijeď na ten junetův event, věřím, že tam rozvineme plodnou diskuzi!
Publikováno 05 duben 2012 - 10:57
Publikováno 05 duben 2012 - 10:58
rubick napsal/a:
Ooops... Ano, to jsem tvrdil a tvrdím dále. Když si přečteš můj první příspěvek tady v tomto vláknu (jako MR) - najdeš tam:honzak83 napsal/a:
Jen tak na okraj, rubick alias MR mi při schvalování onoho eventu tvrdil, že event s podmínkou nemůže být již od roku 2009, ovšem např. tento event http://www.geocachin...e6-7c9a18102877? Nebo že by pravidla platila jen pro některé v závislosti na osobních sympatiích / antipatiích s příslušným retrívrem? Toto není namířeno proti ownerům onoho zmíněného eventu, ale proti libovůli retrívrů, z nichž někteří mají pocit, že když mají moc, mohou dělat co se jim zlíbí...Bohužel vše je o lidech, např. se Silesian reviewerem jsem neměl při publikaci svých kešek žáden problém, u MR jsou problémy pravidlem...Ono ani jeho jednání v "kauze Těšinocká spirála" bylo více než neobvyklé a díky tomuto jednání se nemalý počet kačerů na tuto sérií chystá na jaře, až roztaje sníh...
Protože jsem jenom člověk a stále dělám chyby, snažím se z nich taky poučit. Proto čas od času pročítám RW fóra s výklady pravidel.
Prostě v souvislosti s jiným eventem jsem na tohle narazil, nechal si to od zkušenějších kolegů vysvětlit a teď podle toho schvaluju. Zpětně musím uznat, že takto schválené to nebylo správně a dnes by to u mě neprošlo. Takových eventů bys našel kupu a já bych ti k tomu dal stejné vysvětlení. V momentě schvalování jsem si myslel, že je to v pořádku, teď vím, že to v pořádku nebylo. OK?
Přijeď na ten junetův event, věřím, že tam rozvineme plodnou diskuzi!
V pořádku, toto vysvětlení beru. Ovšem neberu, když zpětně někomu obnoviš jeho log, jenž nesplnil podmínky v tebou schváleném listingu. PS. Na hospodské eventy spočívající v sezení v hospodě nejezdím, byl jsem na jediném a to ještě kvůli získání informací o Beskydských kopečcích...
Publikováno 05 duben 2012 - 10:58
S474N napsal/a:
Dain: treba misto treklogu budes priste predkladat uctenku za chlast :D.
no a nedejboze, aby na ni chybel presny cas. to von saman jak nemas uctenku s presnym casem pocatku a konce kozumace, tak je jak pes a hned maze logy! . a se svymi konexemi chce zavest rovnou mazani uctu! .
honzak83: samozrejme, ze vsechno je o obchodu s reviewery. staci demizon slivovice, par domacich klobas, prihod dvojctihodne kolacky a urcite budou panackovat, jak ty budes piskat. to sis myslel, ze to funguje jinak ?
Publikováno 05 duben 2012 - 11:00
MedoMys napsal/a:
Honzak: tvůj přístup ke hře zvané geocaching, ke hráčům i RW je velmi špatný a nenávistný (těžko říct, z jakých pohnutek tak činíš). Nemá smysl na tebe dál reagovat, zkus se zamyslet nad sebou a nad otázkou, proč jsi tu u nikoho nenašel pochopení a zvou tě hňupem ? Dokud nepřijdeš na odpověď, budou tu tvoje další komentáře naprosto zbytečné.
Můj přístup ke hře zvané geocaching je kladný (jinak bych ji asi neprovozoval a sám nezakládal kešky... Jen se mi nelíbí nejednotný přístup MR a některé jeho nestandartní kroky (schválení svévolné archivace Těšinocké spirály).
Publikováno 05 duben 2012 - 11:03
Děláš ze sebe šaška, akorát všechny okolo nase***
Zalez někam do kouta, než vychladneš, a tady to
ZAMKNI!
BTW z tvého tracklogu, ze kterého jsi odstranil časy, je evidentní, že jsi na souřadnicích cíle nebyl, minul jsi je z větší vzdálenosti, zatímco ti tři tam evidentně přes 20 minut postávali. Takže pokud se chceš dál hádat o splnění podmínek podle listingu, tak splnili je oni, ty ne. A už se na to vys*** (sorry za moji francouzštinu)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 05 duben 2012 - 11:08
Publikováno 05 duben 2012 - 11:10
Publikováno 05 duben 2012 - 11:11
Budeme na tom makat, ale obávám se, že na šamana prostě mít nebudemeaka23 napsal/a:
Dain a Olik: ja myslela, ze do budoucna nebude stacit jen zacatek a konec konzumace, ale taky prekonani hranice prumerneho mnozstvi vypiteho alkoholu...
coz by asi ucastnici i neucastnici tohoto eventu meli udelat....
Publikováno 05 duben 2012 - 11:12
V tom případě by tam podprůměrní pijani vůbec neměli chodit.aka23 napsal/a:
ale taky prekonani hranice prumerneho mnozstvi vypiteho alkoholu...
A co to udělá s průměrem?
Publikováno 05 duben 2012 - 11:14
Publikováno 05 duben 2012 - 11:24
tak to je ovšem krásné DNF...dr.vota napsal/a:
dr.vota přiložil(a) následující obrázek:
Publikováno 05 duben 2012 - 11:27
Publikováno 05 duben 2012 - 11:27
Publikováno 05 duben 2012 - 11:36
Ale tak zase na aprílový event je to podařené, ne?Bobr_ napsal/a:
Jenže teď vyvstává otázka, jak je možné se logovat mimo logovací souřadnice? Protože logbook tam nebyl, ale potom ti kteří tam byli nemohli logovat a tudíž mají též DNF. Takže tento event byl povedená taškařice, která měla skončit 8 DNF logy!!
Publikováno 05 duben 2012 - 11:39
Publikováno 05 duben 2012 - 11:52
Publikováno 05 duben 2012 - 12:00
junet napsal/a:
neni nad to promluvit si s revirnim u piva.
<OT>
I u vína se prima kecá s revírníkem
</OT>
Pro organizátora tohoto eventu mohu jen doporučit poučit se, byl to přece jen první pořádaný event a žádný učený z nebe ještě nespadl, ne
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 05 duben 2012 - 14:44
weri napsal/a:
junet napsal/a:
neni nad to promluvit si s revirnim u piva.
<OT>
I u vína se prima kecá s revírníkem
</OT>
Pro organizátora tohoto eventu mohu jen doporučit poučit se, byl to přece jen první pořádaný event a žádný učený z nebe ještě nespadl, ne
Uznávám svou chybu, že jsem byl cca 10 m od eventových souřadnic. Ovšem to nic nemění na tom, že se mi nelíbí přístup některých kačerů a retrívra...Ono i retrívr má své dny a své favority, jeden betatester by asi o tom mohl hodně povídat...
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů