ČAGeo - co si o tom myslíte?
Publikováno 08 duben 2012 - 18:10
Publikováno 08 duben 2012 - 18:22
Publikováno 08 duben 2012 - 18:33
mirotiro napsal/a:
banány jsou dneska levné... co se zamyslet nad tím co tu padlo, a sice, že diskuse moc kultivovaná není a dávat banány těm co jsou na pěst jinde a opakovaně?
S tím mohu jen souhlasit.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 08 duben 2012 - 18:35
Publikováno 08 duben 2012 - 18:42
Publikováno 08 duben 2012 - 18:58
- Přihláška do ČAGEO právě odeslána.
- O občanském sdružení jsme v Plzni uvažovali už v roce 2007, kdy se řešilo nové logo, geoweb, chystaly se první coiny apod. Jen se nám nechtělo do všeho toho papírování. Tak ať si ho teď "oddře" někdo jiný.
- Projel jsem právě celý web www.cageo.cz a nikde jsem tam tu zde tak pranýřovanou formulaci o zastupování VŠECH geocacherů NENAŠEL. Pokud se pletu a přehlédl jsem se, prosím někoho o konkrétní link.
- Myslím si že ČAGEO může být velkým pomocníkem při jednání s institucemi a úřady. Tam je často problém, když za nimi vyrazí jednotlivec bez nějakého "razítka".
- Ve stanovách klasicky je, že jedná statutár (předseda) a na základě písemného pověření s vymezenými pravomocemi i další osoby. Dovedu si představit regionální zástupce ČAGEO, kteří budou mít možnost jednat v krajích třeba s obcemi podle potřeb toho kterého geocachera, který ČAGEO o konkrétní pomoc požádá.
- Dokážu třeba celkem pochopit Pepu, protože na něm tento web z velké části stojí. A kdyby se někdo mně otíral o mé hýčkané dítě, tak nevím, jak bych se zachoval...
- Nechápu ale vůbec některé reakce o cenzuře, povinném betatestingu, diktování, co se bude a nebude smět atd. atd. Nikde jsem nenašel ani náznak něčeho takového. Přijde mi to jako - dopředu jste se mne nezeptali na názor; jak jste mne, takového úžasného jedince mohli opominout, tak já vám teď ukážu a nakydám na vás co nejvíc.
- To, co tady na fóru někteří předvádí a jak tu žonglují s fakty a jaké píší osobní útoky, to je fakt síla, radši to nebudu komentovat.
- Samotného mne mrzelo, že se ke mně informace o ČAGEO nedostala s předstihem, přece jen jsme se okolo plzeňského geowebu, komunity, coinů a akcí naskákali dost. Ale rozleželo se mi to a řekl jsem si, že takto se v republice jistě naskákaly i stovky jiných. Tak proč zrovna já...
- A pro některé z místních píšu, že vím, co občanské sdružení, jeho založení a fungování obnáší - www.rokycanstipatrioti.cz, zdraví místopředseda. Tak jsem si nakonec udělal i malou reklamu.
#307 Guest_Ištván_*
Publikováno 08 duben 2012 - 19:00
mirotiro napsal/a:
banány jsou dneska levné... co se zamyslet nad tím co tu padlo, a sice, že diskuse moc kultivovaná není a dávat banány těm co jsou na pěst jinde a opakovaně?
S tím nemám problém.
Osobně mám za to, že jak fórum vypadá je vizitka jeho administrátorů.
Publikováno 08 duben 2012 - 19:24
dr.vota napsal/a:
tak kdo ještě si potřebuje nahonit ego prázdným plácáním a pomlouváním na fóru, místo aby šel sám něco pořádného dělat?
Nechci bejt drzej, ale to prostě nejde. A doufám, že neurazím teď tvé ego. Ani počet příspěvků, ani to jak dlouho hraješ GC, tě neopravňuje k tomu aby jsi se povyšoval nad ostatní. Můžeš si stokrát myslet, že tvé smýšlení se ubírá tím nejlepším směrem, ale ostatní to můžou brát jinak. A mají stejné právo vyjádřit se jako ty. Zbytečně zde vlastně provokuješ lidi, tím jaké volíš slova. Přeber si to jak chceš.
Jsi na světě již nějaký ten pátek, já taky a nechci se znova podřizovat ve smyslu hesla O NÁS BEZ NÁS.
A pokud se jak zde mnozí píší můžu svobodně rozhodnout, nechci aby nově vzniklá asociace určovala mé kroky co se GC týče. Ať si rozhodují za členy své asociace a ne za ty co do asociace nevstoupí.
A mám takový dojem, že ČAGeo je proti srsti nejen mně.
Publikováno 08 duben 2012 - 19:42
Publikováno 09 duben 2012 - 0:09
GPSMAP 64s + Honor 9
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů