oslavik napsal/a:
Ale jo, to já taky.
Když jsem začal navštěvovat toto forum, tak zde bylo mnohem méně kontroverznějších myšlenek.
Nevím, proč se tady rozebírají myšlenky ČAGea zprava, zleva a přikládá se jim jiný smysl, než který mají.
Prostě ČAGeo je tady, a je to dobrovolná organizace, která nikoho nenutí, aby se stal jeho členem.
Buďme rádi, že se toho úkolu chopili lidi, kteří snad vědí, co chtějí.
Mají zřejmě oporu i u Groudspeaku, a až čas ukáže, jestli jdou po správné cestě.
Asi jsem v tomhle beznadějný idealista.
Myslím, že by stálo zato tady na tomto foru vytvořit platformu pro sdílení kladů celého geocagingu.
Asi začínám rozumět i tomu, proč se zakládající členové ČAGea nechtěli prezentovat hned na začátku zde, ale dali přednost regionálním sekcím.
Ondřej
Ano ČAGeo nikoho nenutí, aby se stal členem. Nicméně se domnívám, že je to jen slovní hříčka, protože chce jednat prostřednictvím kačerů ČR.
Opora u GS? Co jsem četl tak doposud s GS nejednali..........
Nejsem z těch co by bezhlavě stáli za svým názorem a dokáži přiznat chybu. Ale prozatím si stojím za tím, že tato asociace jen rozdělí kačery na dvě znesvářené strany.
No a pokud by šlo veřejně se ke vzniku asociace vyjádřit na jejich webu, udělal bych to. Ale nejde to.