Tak takovouhle romantickou procházkou bych taky nepohrdl. hihihihihiArandur9424 napsal/a:
Také přispěji svojí troškou do mlýna - log mého kamaráda na jedné mé keši:
TTF 17:27 #374
Že tady Arandur cosi chystá, jsem tušil, nicméne dnes jsem byl trestuhodne nepripraven - baterie do GPS témer prázdné... Navíc z práce jsem se nemohl utrhnout drív než v 16:00. Doma jsem kolem 16:15 váhal, jestli má ješte smysl vyrazit, nakonec jsem se na keš vydal, protože kupodivu ji ješte nikdo nemel zalogovanou. Ted už chápu, proc
Autem jsem to vzal do Vrbna, tam presedlal na kolo, vyrazil k vode, vrátil se a zkusil druhý pokus, tentokrát už jsem most trefil. Lávku pres Vltavu jsem našel snadno. Na druhém brehu všechny mapy slibovaly spoustu cest, na kole to rychle ubíhalo... Až k první odbocce. Tam se cesta krapet zhoršila a ukázalo se, že rovinka zapadaná listím vypadá na první pohled naprosto stejne jako hluboké koleje zapadané listím, jen se v tech kolejích o poznání hur jede. Nevadí, dál to jiste bude lepší... Nebylo. Cesta zvolna prešla v uježdené pole a uježdené pole prešlo v zorané pole. Po nem se nejede dobre. Jít pešky je dokonce o neco rychlejší a daleko méne únavné. Na druhé strane vetrolamu naštestí byl kousek nezoraný, takže až k lesíku jsem jel tudy. Podél lesíka oranište, pak jsem si zrejme vybral špatnou odbocku a postupne dorazil do buše. Srdnate jsem se na kole probíjel vpred, i když me znervóznovalo, že nejen že nevidím na zem pod koly, ale casto nevidím v tráve ani to prední kolo. Nekteré plevele byly vyšší než já a dovolovaly si. Tuknout za jízdy do displeje na navigaci, to byla dobrá zkouška obratnosti. Kupodivu jsem objevil nejakou pešinku mírící vhodným smerem, skoncila ale brzy. Zrovna když jsem se s navigací dohadoval o tom, zda tady ta cesta tedy vede nebo ne, zaútocila mi na prilbu nejaká obzvlášte výbojná vetev, tak jsem hádek zanechal. Zdá se, že cesty na navigaci už dávno nemají s realitou mnoho spolecného. Víceméne souhlasilo jen jakési jezírko, kolem kterého jsem pak musel hopkat koprivama dál. Ze stromu odlétlo nekolik velikých ptáku. Nevím sice, co to bylo, ale neprekvapili by me supi ci krkavci.
Navigace si cestu taky moc neužívala, kilometr pred keší suše oznámila Slabé baterie, tak jsem ji radeji vypnul. Alespon nezustane záznam o tom, jak jsem se tu motal cik cak. Opouštejí mne síly... Opustil me prední blatník... Ty chlápky, co kreslí mapy a krásné rovné cesty na nich, vezmu príšte na lov s sebou. Posledních asi 300 m jsem se plazil závratnou rychlostí 7-10 km/hod. už podél Labe, tam je alespon jakás takás pešinka. Keš na míste objevena záhy, hezké zajištení. Jestli v ní byla hrací kostka jsem ani nemel sílu zjištovat, rozhodne se pro ni ale nebudu vracet Cesta zpet už byla krapet lepší, podél Labe, prubežne zastavovat a vymotávat trávu z prehazovacky a kladek, pak nejakým roštím po prasecí stezce kolmo od Labe, potkat cestu a zpet do Vrbna.
Jako romantickou procházku se slecnou tuto keš rozhodne nedoporucuju, kdo má macetu, zde ji využije. Terénu bych klidne pridal hvezdicku, alespon v tuhle rocní dobu. Díky za nevšední zážitky, revma urcite nedostanu
Není log jako log, ale tenhle stojí za TO !!!
Publikováno 27 duben 2012 - 12:12
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!
*"PlaZem"*
Publikováno 27 duben 2012 - 15:19
GC3E7FE
*788.* prokleté zlato
Joo to nám nedávno povídal po flašce pálenky starý Bill z Valley of the dead frogs, prej že ten neboštík Ou Homole nekde poblíž svýho klainu na divokým Luhacovickým zálesím ukryl vohromnej poklad. A když nám to místní šerif Ví Jagger dnes odpoledne potvrdil, tak to nešlo jinak.
Butche "lalose" Cassidyho jsem nemusel dvakrát pobízet, sebral svou drošku a práskl do koní. Šak jsem na nej už se svým dogem cekal.
Homole nás nezklamal . Fakt tam ta mapa byla. Posilneni porádným hltem whisky Lukasceny jsme vyrazily na tu dlouhou štreku (a to vam povidam - nic pro slabé prdelky).
Houštiny, mexikánci, trní... nic nás nezastavilo a presne podle instrukcí jsme našli to místo. A stálo to za to. Von toho nahamounil.... no sami uvidíte. Nekterí cacheboyové by se klidne vo to zalto porvali. Nedivím se, ze po nem šlo tolik chlápku - šilhavej Joe Ulicik ho málem dostal u Františka, chlupaty Pepek s jednorukym Ergohem zasejc u té vilky . Ale hlavni poklad pripadl nám.
Partak zbalil nejaky listiny a ja zas bankovky. A taky neco málo dovnitr, jako podekování. Víme co se sluší a patrí.
Parádní akce. Opravdu.
Sundance Sky Kid
A vlastně všechny logy jsou super, když to není jen to TFTC.B)
Publikováno 27 duben 2012 - 15:24
Pěkné, mohl by psát scénáře k westernům. Jojojo mohl, stály by za TO! Taky souhlasím, když je pěkný log tak je hned lépe na cacherském světě.homole napsal/a:
Děkuji Skywalkerovi za tento velmi hezký a místu a keši věnovaný log:
GC3E7FE
*788.* prokleté zlato
Joo to nám nedávno povídal po flašce pálenky starý Bill z Valley of the dead frogs, prej že ten neboštík Ou Homole nekde poblíž svýho klainu na divokým Luhacovickým zálesím ukryl vohromnej poklad. A když nám to místní šerif Ví Jagger dnes odpoledne potvrdil, tak to nešlo jinak.
Butche "lalose" Cassidyho jsem nemusel dvakrát pobízet, sebral svou drošku a práskl do koní. Šak jsem na nej už se svým dogem cekal.
Homole nás nezklamal . Fakt tam ta mapa byla. Posilneni porádným hltem whisky Lukasceny jsme vyrazily na tu dlouhou štreku (a to vam povidam - nic pro slabé prdelky).
Houštiny, mexikánci, trní... nic nás nezastavilo a presne podle instrukcí jsme našli to místo. A stálo to za to. Von toho nahamounil.... no sami uvidíte. Nekterí cacheboyové by se klidne vo to zalto porvali. Nedivím se, ze po nem šlo tolik chlápku - šilhavej Joe Ulicik ho málem dostal u Františka, chlupaty Pepek s jednorukym Ergohem zasejc u té vilky . Ale hlavni poklad pripadl nám.
Partak zbalil nejaky listiny a ja zas bankovky. A taky neco málo dovnitr, jako podekování. Víme co se sluší a patrí.
Parádní akce. Opravdu.
Sundance Sky Kid
A vlastně všechny logy jsou super, když to není jen to TFTC.B)
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
*"PlaZem"*
Publikováno 27 duben 2012 - 15:32
Publikováno 27 duben 2012 - 19:06
Publikováno 27 duben 2012 - 19:37
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 28 duben 2012 - 8:58
prazskychytrak napsal/a:
:D:D pobavilo..připomnělo mi to kešku na kterou nějakej mudlodědek zavolal pyrotechniky
Tak prosím, prosím, honem, honem sem snímm ať se bavíme - díky, díky PlaZem
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
*"PlaZem"*
Publikováno 28 duben 2012 - 13:19
------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC
Publikováno 28 duben 2012 - 17:16
. Že ovce můžou být rozmazlené, to můžu potvrdit;). Ale tenhle log mě fakt dostal do kolen:D:D:DPlaZam napsal...
Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.
Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí
Publikováno 03 květen 2012 - 21:28
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
*"PlaZem"*
Publikováno 04 květen 2012 - 12:25
Publikováno 04 květen 2012 - 12:35
Je mi ho až líto :-) Napsali jste mu jak se věci mají?volfcata napsal/a:
Log k prvomájovému eventu od nováčka... http://www.geocachin...21-e222d64e09c3
Publikováno 04 květen 2012 - 12:40
A vysvětlil mu to už alespoň někdo, co je to event? :-)volfcata napsal/a:
To by bylo záslužnější než kafrat o tom na fóru ;-)
Publikováno 04 květen 2012 - 12:51
volfcata napsal/a:
Jen jestli Vy jste nabyly schovaní za šeříkem.. hihihi
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
*"PlaZem"*
Publikováno 04 květen 2012 - 17:54
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 04 květen 2012 - 19:59
Publikováno 04 květen 2012 - 21:53
volfcata napsal/a:
Tak tohle mě fakt rozsekalo. Že jsou lidi pitomci, to vím, ale že takoví, to mě vždycky překvapí. A teď jsem objevil v eventech napravo tento log:
http://www.geocachin...d9-9a727eff8724
Publikováno 04 květen 2012 - 23:42
1) to bych ještě pochopil, ona to je vcelku drajvka u I/11 a když jede jeden kolem, tak koukne co to tu je
2) za dva dny přišlo toto
3) a ve stejný den ještě tento
Publikováno 05 květen 2012 - 9:00
tommyknocker74 napsal/a:
Premysovsky parez
Nalezeno pri ranní projíždce na kole. Odlov byl ztížen snad 15 minutovým soubojem s nejakým bažantem, kterého jsem potkal cca 100m od cílových souradnic a i když se z porátku jevil jako velmi prítulný a na rozdíl od srnky pri mém príchodu neutekl, zacal mne po chvíli zurive napadat a snažil se mne klovnout. Ve snaze zabránit zranení, jsem v první chvíli použil jako štít kolo a snažil jsem se vycouvat pryc, což bylo marné. Vydal jsem se proto na útek, nasedl na kolo a dojel k souradnicím kešky v domení, že jsem jej setrásl. V tom náhle vidím, že se ten operenec za mnou rítí jako rozurený býk. Nerad se vzdávám pred cílem, proto jsem popadl nejbližší delší klacek, kterým jsem útocníka udržoval v uctivé vzdálenosti a druhou rukou lovil keš ze skrýše. Nakonec jsem musel opet prchnout na kole a zastavil jsem až mimo les :-)
Musím konstatovat, že mi zatím žádná keš nedala tak zabrat a pokud se tam ten pták bude zdržovat nadále zvedl bych hvezdicky za obtížnost. Prikládám ješte fotku vetrelce, kterou jsem porídil ješte za domení, že se jedná o mírumilovné zvíre.
Díky za bojovou keš :-)
dávejte k tomu rovnou linky na ty logy pls, když už to kopírujete .. toho opeřence bych si rád prohlédl i bez toho abych to musel googlit a dohledávat
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů