Orxion napsal/a:
tommyknocker74 napsal/a:
Premysovsky parez
Nalezeno pri ranní projíždce na kole. Odlov byl ztížen snad 15 minutovým soubojem s nejakým bažantem, kterého jsem potkal cca 100m od cílových souradnic a i když se z porátku jevil jako velmi prítulný a na rozdíl od srnky pri mém príchodu neutekl, zacal mne po chvíli zurive napadat a snažil se mne klovnout. Ve snaze zabránit zranení, jsem v první chvíli použil jako štít kolo a snažil jsem se vycouvat pryc, což bylo marné. Vydal jsem se proto na útek, nasedl na kolo a dojel k souradnicím kešky v domení, že jsem jej setrásl. V tom náhle vidím, že se ten operenec za mnou rítí jako rozurený býk. Nerad se vzdávám pred cílem, proto jsem popadl nejbližší delší klacek, kterým jsem útocníka udržoval v uctivé vzdálenosti a druhou rukou lovil keš ze skrýše. Nakonec jsem musel opet prchnout na kole a zastavil jsem až mimo les :-)
Musím konstatovat, že mi zatím žádná keš nedala tak zabrat a pokud se tam ten pták bude zdržovat nadále zvedl bych hvezdicky za obtížnost. Prikládám ješte fotku vetrelce, kterou jsem porídil ješte za domení, že se jedná o mírumilovné zvíre.
Díky za bojovou keš :-)
dávejte k tomu rovnou linky na ty logy pls, když už to kopírujete .. toho opeřence bych si rád prohlédl i bez toho abych to musel googlit a dohledávat
Nalezen link:http://www.geocachin...99-f969dc1367da
Krásný jedinec, vůbec se nedivím, že KAČERA napadl. Cítil v něm jistě po právu konkurenci na svém území Přeci jenom KAČER je taky opeřenec :D