Opakovaně si na fóru pár lidí stěžovalo, že je v keších málo GC a TB - mě dneska potěšilo, že jsem v šesti navštívených keších našla hned dva TB. U jednoho je zajímavé, že je někdy v prosinci loňského roku vložený do keše v Izraeli a teď se najednou objevil na poutním místě na Lomci v ČR - asi mé druhé grabnutí, tady nebylo co řešit a psát poslednímu kačerovi by byl nesmysl.
Cestou jsem přemýšlela, jestli TB náhodou nepřivezla Jacka, ale ta je na logování pečlivá. Ať to bylo tak nebo onak, TB mi udělala radost. Kupodivu jsem je nenašla v žádných náročných keších, ke kterým bych musela jít pár km. K jedné jsem se sice schválně i za deště prošla zhruba kilák, abych měla pohyb, ale dala by se v pohodě jako téměř drajvka. Teď jen vymyslet, kam který popovézt, aby měli radost i jejich majitelé. Kanaďanovi asi ke štěstí stačí, že se jeho TB opět dalo do pohybu a není ztracené. Budu doufat, že se podobně objeví i moje ještěrky odvezené z Plumlova německým kačerem - stále je má u sebe, i když jsem se ozvala.