Hm, já zřejmě něco takovýho dnes smazal bez otevření. Tak to už se nedozvím, co pro mě měli za hezký nápad...
Georadostný koutek:)
Publikováno 15 únor 2018 - 14:15
Taky mám keš, kde chyběl rok logování. Ovšem napsal jsem to do OM logu. Recykloval jsem starší pixlu, dal jen nový magnet a nechal v ní logbook, co v ní byl před rokem. Jen prvonálezce se divil, než si při logování přečetl můj log.
Publikováno 17 únor 2018 - 18:41
Ne, že bych se chtěl pobavit na cizí účet...ale pobavilo mne to.
Publikováno 17 únor 2018 - 19:16
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 26 únor 2018 - 17:13
tak trochu něco veselého. Před 2 roky jsme našli v jedné odlehlé keši TB, no vlastně byl to jen plíšek s číslem bez řetízku. Grabli jsme ho a podívali se na jeho listing. Právě přišel z Německa a měl mít přidělanou žlutou minci. Čirou náhodou jsme doma měli něco podobného, i když ne z kovu, ale z nějakého plastu a vůbec jsme už nevěděli, kde jsme k tomu přišli ,ale tak se to podobalo... tak Pája provrtal dírku, sehnali jsme řetízek a pustili TB dál. No a co se nestalo? Už asi tušíte, o víkendu jsme ho vyzvedli v jedné z odlovených keší. Navíc v teprv druhém našem wherigu. Mezitím prošel kus Čech i Moravy. Zvláštní náhoda? Skoro se ho bojím zas vypustit, aby se neztratil.
Tento příspěvek byl upraven od turist: 26 únor 2018 - 17:15
Publikováno 27 únor 2018 - 15:38
Přišel mi WN k eventu, že na daném místě nikdo není. Což o to, sobota je, sedmnáctého také, ale ten měsíc nějak nesedí.
Ne, že bych se chtěl pobavit na cizí účet...ale pobavilo mne to.
Kačer šikula.
Že se někdo splete o den nebo nějakou hodinu jsem u pár eventů četla, byli tací, kteří se dobrovolně přiznali v logu, ale o měsíc, to je rarita.
Sama pořádám event v dobu, která může zmást, o který den se vlastně jedná, takže jsem do listingu napsala větičku, ať si každý dobře přečte datum - už se mi dva lidi při potkání pochlubili, že váhali, kdy že se to vlastně sejdeme.
Publikováno 03 březen 2018 - 22:26
tak trochu něco veselého. Před 2 roky jsme našli v jedné odlehlé keši TB, no vlastně byl to jen plíšek s číslem bez řetízku. Grabli jsme ho a podívali se na jeho listing. Právě přišel z Německa a měl mít přidělanou žlutou minci. Čirou náhodou jsme doma měli něco podobného, i když ne z kovu, ale z nějakého plastu a vůbec jsme už nevěděli, kde jsme k tomu přišli ,ale tak se to podobalo... tak Pája provrtal dírku, sehnali jsme řetízek a pustili TB dál. No a co se nestalo? Už asi tušíte, o víkendu jsme ho vyzvedli v jedné z odlovených keší. Navíc v teprv druhém našem wherigu. Mezitím prošel kus Čech i Moravy. Zvláštní náhoda? Skoro se ho bojím zas vypustit, aby se neztratil.
Takhle jsem měl kdysi v ruce TB - plastového krokodýla. Asi o dva roky později na mne vykouknul z cache, kterou jsem v Rakousku při lyžování vyhrabal ze sněhu.
Publikováno 03 březen 2018 - 23:46
Kačer šikula.
Že se někdo splete o den nebo nějakou hodinu jsem u pár eventů četla, byli tací, kteří se dobrovolně přiznali v logu, ale o měsíc, to je rarita.
Ale tady se to dalo splést, a docela lehce. 17. 2. byla taky sobota a hned v pondělí 19. 2. je v občanském kalendáři svátek Patrika. Pondělí není moc vhodné pro tak velký event a tak ho pořadatel přesunul na sobotu... Je to logické.
Mimochodem - když už jsme u těch Keltů, chystáte se letos na Keltský telegraf? Vloni to bylo v Teplicích moc pěkné, fungovalo to skoro na minutu přesně a bylo pěkně vidět na okolní kopce.
Publikováno 04 březen 2018 - 22:22
mám radost, že jsme dneska mohli po dlouhé době zimní, potěšit svými logy 10 ownerů v okolí Strakonic. A sebe také, úžasná místa, nádherné nedělní procházky a jen díky geocachingu.
Publikováno 15 březen 2018 - 9:37
Publikováno 18 březen 2018 - 0:10
Tak mam radost, ze jsem Vas videl Zverinec, Kulisku a Zvedavko
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 18 březen 2018 - 8:31
Publikováno 19 březen 2018 - 16:25
Publikováno 21 březen 2018 - 12:19
Tak jsem zjistil, že včera (20. března) byl nejen první jarní den, ale i:
- Světový den vrabců
a hlavně
- Světový den štěstí!
A dnes prý je
- Mezinárodní den lesů
- Mezinárodní den zdravého spánku.
Takže hurá do lesa a pak do postele pro zasloužený zdravý spánek!
Publikováno 21 březen 2018 - 14:43
....- Mezinárodní den zdravého spánku.
....
Aha tak proto jsem vytuhl uz v 17 hodin, po te co jsem prisel domu .
Tento příspěvek byl upraven od Solim: 21 březen 2018 - 19:55
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 21 březen 2018 - 15:52
I ja vas rada videla, jen skoda toho pocasi, meli bychom za tepla udelat nejakou vypravu na jih
Jih vás rád přivítá. Jen přijeďte klidně už tuhle neděli. My si trošku přivstaneme.
Kulíškův event byl fajn, až na zimu jak v Rusku. A pro mě osobně to asi byl zatím nejdražší event za celou dobu, co jsem registrovaná.
Publikováno 21 březen 2018 - 16:00
- Světový den vrabců
a hlavně
- Světový den štěstí!
A dnes prý je
- Mezinárodní den lesů
- Mezinárodní den zdravého spánku.
Takže hurá do lesa a pak do postele pro zasloužený zdravý spánek!
Hm, v lese už jsem byla včera, šla jsem vítat jaro odlovem keše v zatím prázdném dnu. Nevím, jestli mám prásknout, jak to dopadlo?
Keš sice nalezena, ale cestou zpátky k autu jsem sebou POPRVÉ za letošní zimu ( asi 20 minut před nástupem jara ) pěkně pleskla na zbytcích sněhu - taková ta několikrát povolená a znovu zmrzlá vrstvička. Odneslo to koleno a rifle, ale potřebovala jsem cestou domů nakoupit ještě pár drobností a tak jsem zastavila v obchodě. Samozřejmě jsem potkala dobře známého kačera a nezbylo než se "pochlubit", odkud jdu s promáčeným a špinavým kolenem. Velice mě potěšilo, že mě trumfl - o víkendu při odlovu keše v sousedním okrese zapadl s autem. Ovšem při vší smůle měl štěstí, domorodci ho sledovali a vytáhli. Prý ho chuť na odlov přešla a radši poděkoval a zmizel.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 21 březen 2018 - 16:06
Publikováno 21 březen 2018 - 16:01
I ja vas rada videla, jen skoda toho pocasi, meli bychom za tepla udelat nejakou vypravu na jih
Jj, jestli bude alespoň malinko tepleji, můžeš okouknout a třeba i trochu vyzkoušet ElGeoBrndu .
Publikováno 21 březen 2018 - 16:09
ElBrnda je super, ta by se Petře určitě líbila. Na Boleváku jsem byla opatrná, abych se nevymázla, ale je to super svezení. Jen ta cena a chystané nové předpisy mě ZATÍM odrazují.
18 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů