Nevím, jestli tohle patří do georadostného koutku.
Z nabádání k mazání logů bez důkazu, že opravdu tam nebyl, je mi smutno. I když se jedná o Joneu. A já to určitě dělat nebudu, pokud bude v logbooku.
To pak může každý smazat log všem.
Neudělal jsem to ani pár dalším, u kterých si myslím, že podvádějí tím, že se vzájemně zapisují, ale jednoznačný důkaz nemám (že v jedné keši jsou z té skupiny zalogováni 3 razítkem a 2 dopsáni tužkou a v druhé zase naopak může mít i normální vysvětlení).
Jak se tak dívám, ještě, že si skoro všechny logy už léta fotím...
Protože stejně tak jako může kdokoliv smazat log mě a manželce, protože máme jedno razítko, kterým logujeme, co když ho použil ten druhý a já tam zrovna nebyl? U jiné keše jsme oba zase zapsáni jen tužkou, jak to, když máme razítko? Že jsme ho třeba zrovna nechali v autě? To bude přece určitě lež! Smazat log! Zapsat je tam mohl kdokoliv.
Vím, že u Jonei je spousta důkazů, že se třeba nedá stihnout tolik keší za den (stejně jako u některých ostatních). Ale na kterých opravdu byl? Které mu oprávněně smazat?
Joneovo chování je bohužel hlavně nemorální. Pokud je v logbooku, tak bohužel dle pravidel na ten log má nárok... Alespoň jestli dobře rozumím pravidlům. Leda, že bychom GS přiměli ke změně pravidel na osobní zápis.
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 27 June 2018 - 7:45