Tentokrát mi udělala radost včasná informace o nedostupnosti serveru příští týden - dřív to bývala běžná věc s proklikem na časová pásma.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 08 září 2018 - 21:08
Publikováno 08 září 2018 - 21:07
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 08 září 2018 - 21:08
Publikováno 10 září 2018 - 9:16
Nevím, zda se mám radovat či nikoli, ale poprvé se mi stalo, že mi můj pětiřádkový log někdo zkopíroval a kromě úvodní věty celý použil jako svůj log. .-)
Publikováno 10 září 2018 - 9:41
Nevím, zda se mám radovat či nikoli, ale poprvé se mi stalo, že mi můj pětiřádkový log někdo zkopíroval a kromě úvodní věty celý použil jako svůj log. .-)
No radovat, blbý log by nikdo nekopčil . Teda člověk se fakt učí celý život, tohle by mě v životě nenapadlo.
Publikováno 10 září 2018 - 11:34
Ja bych se taky radoval, neb takto se pisou diplomove prace a tam se taky kopiruji texty ktere maji hlavu i patu, tak pravdepodobne ten co to kopíroval uznal, že by to líp nenapsal.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 10 září 2018 - 12:37
Třeba v takové Číně se plagiátorstvím projevuje úcta autorovi. :-)Nevím, zda se mám radovat či nikoli, ale poprvé se mi stalo, že mi můj pětiřádkový log někdo zkopíroval a kromě úvodní věty celý použil jako svůj log. .-)
Publikováno 10 září 2018 - 12:54
Prosím tě, kde to je? To bych rád viděl na vlastní oči.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 10 září 2018 - 13:04
Publikováno 10 září 2018 - 13:16
Právě dopsal bakalarku/diplomku stylem ctrl+c ctrl+v a pozapomněl, že toto je něco jiného...
Publikováno 10 září 2018 - 13:41
To by jeden nevěřil, opravdu to tam je. Upravil začátek a konec a ani mu nevadilo, že originál visí jen ob jeden log pod ním.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 10 září 2018 - 13:42
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 10 září 2018 - 13:54
Právě dopsal bakalarku/diplomku stylem ctrl+c ctrl+v a pozapomněl, že toto je něco jiného...
Ctrl+c / ctrl+v jsou zkratky pro control cizí / control vlastní, tak je to vlastně v pořádku .
Publikováno 10 září 2018 - 14:05
Tak teď koukám, že jsem mu křivdila. Mám tam chybu, vypadla mi předložka a to si opravil
Publikováno 10 září 2018 - 14:47
27.9.2013 jsem na dnes již archivované kešce Tam som bol GC2R26K na Choči zapomněl své logovací razítko. Včera mně přišel mail, že to razítko je nyní v kešce Zricenina Parez v Českém ráji. Tak jsem si tam dnes dojel a bylo tam! A dokonce stále funkční. Bylo to dojemné setkání po 5 letech.
Děkuji tímto nejmenovanému kačeru od Kutné Hory, který na tom shledání má největší podíl.
Publikováno 10 září 2018 - 17:34
27.9.2013 jsem na dnes již archivované kešce Tam som bol GC2R26K na Choči zapomněl své logovací razítko. Včera mně přišel mail, že to razítko je nyní v kešce Zricenina Parez v Českém ráji. Tak jsem si tam dnes dojel a bylo tam! A dokonce stále funkční. Bylo to dojemné setkání po 5 letech.
Děkuji tímto nejmenovanému kačeru od Kutné Hory, který na tom shledání má největší podíl.
No co no, zkrátka trackovací razítko .
Publikováno 13 září 2018 - 20:04
Publikováno 13 září 2018 - 21:38
Vždyť nám ta hra dělá radost všem. Jen zkrátka lidé mají potřebu ventilovat spíš to negativní.Není to s gc tak špatné, jak by se dalo usuzovat z geodepresivního a jiných vláken.
Před ownerem, který nejenže připraví pro ostatní event a zábavnou sérii keší s příjemnou procházkou vhodnou pro téměř kohokoliv, ale ještě po tom všem poděkuje mailem za logy, fakt smekám. :-)
Publikováno 06 říjen 2018 - 21:50
Už čtvrtý rok za sebou se mi povedlo navštívit během kalendářního roku všech 14 krajů. A protože mi letos chyběly ještě Jihočeský kraj a Vysočina, tak jsem si dnes kromě sluníčka díky tomu užíval i nádherných PETkových krabiček od Dzimens-sasa právě poblíž rozhraní těchto dvou krajů
Tento příspěvek byl upraven od Vláček: 06 říjen 2018 - 21:50
Publikováno 08 říjen 2018 - 13:21
Nějak jsem se ještě nedostal ke spuštění druhého (cestovního) PC s Windows 10.
A dobře jsem udělal!
viz https://www.novinky....telum-data.html
Publikováno 08 říjen 2018 - 13:26
Zrovna jsem vypla počítač s Aktualizovat a vypnout. :-DNějak jsem se ještě nedostal ke spuštění druhého (cestovního) PC s Windows 10.
A dobře jsem udělal!
viz https://www.novinky....telum-data.html
Publikováno 08 říjen 2018 - 13:29
Nějak jsem se ještě nedostal ke spuštění druhého (cestovního) PC s Windows 10.
A dobře jsem udělal!
Kdo má osobní data na systémovém disku, ať se nediví ... (na pracovním notebooku mám naštěstí Win10 Pro, takže se ty aktualizace dají odložit.)
Publikováno 08 říjen 2018 - 22:52
Myslím, že naprostá většina lidí (stejně jako já) netuší, co je to systémový disk. Já mám v počítači disk jeden, stejně jako asi většina lidí.
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů