Tahle: GC7MNXZ
...
No nevim, ale podival jsem se na ni a do 5-ti minut jsem mel souradnice. Fakt to neni slozite, nehledej v tom zadnou slozitost..
Publikováno 10 prosinec 2018 - 21:32
Tahle: GC7MNXZ
...
No nevim, ale podival jsem se na ni a do 5-ti minut jsem mel souradnice. Fakt to neni slozite, nehledej v tom zadnou slozitost..
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 10 prosinec 2018 - 23:30
To je tak, když máme stereotypy a ty nám brání hledat netradiční ukrytí šifry.
Netradiční? Asi tak netradiční jako růžové písmo na růžovém pozadí, zatímco tradiční je bílé na bílém.
Publikováno 10 prosinec 2018 - 23:59
Tak na netradičním místě, no... Tohle prostě hledám někde jinde a v té záplavě informací jsem si toho nevšiml... Řekl bych, že Aviatik má stejný problém, jako jsem s tím měl ze začátku já...
Publikováno 11 prosinec 2018 - 7:53
To takhle pořád zkoušíte vrtat příklepovkou od Bosche, a ono s ní nejde to, co jde nebozezem ...
(a tím bych to spoilování ukončil)
Publikováno 11 prosinec 2018 - 9:41
Tak ona spousta mysterek spočívá v nějakém nápadu. Kousíček od domova mám mysterku, kde se musí najít souřadnice na webu jisté instituce. Vzhledem k tomu, že programování webů je mým koníčkem, tak jsem se jal zkoumat zdrojáky, sledovat síťovou komunikaci, prohledávat stylesheety... a nic. Po asi třech měsících jsem se k tomu vrátil, ponořil se ještě hlouběji... a zase nic. Pak mě napadl úplně triviální nápad, který by v pohodě dalo i 10-leté dítě. A bylo to ono. Někdy je nejtěžší krok oprostit se od svých představ o řešení.
Aaaaaano. Osobně nemám rád luštění z obrázků a většinou (ne vždy) takové keše zavírám i když jsou D2 a prostě je neluštím a nelovím. Což ví velmi dobře jedna má známá. Když jsem pak publikoval mysterku, která se z obrázku luští a šel tak víceméně proti svým zásadám, měla ohromný problém to lousknout.
Publikováno 11 prosinec 2018 - 10:31
Aaaaaano. Osobně nemám rád luštění z obrázků a většinou (ne vždy) takové keše zavírám i když jsou D2 a prostě je neluštím a nelovím.
Jenom pro úplnost: V mém případě se nejednalo o luštění z obrázku, bylo to ještě jednodušší.
Publikováno 12 prosinec 2018 - 6:14
Konecne jsem se dnes dockal startu zajimave mise NASA InSight aneb geocacher na Mars! :-)
Pridali jste se taky? BoardingPass_MyNameOnInSight ptychozoon.png
Kdo se chce nechat vystřelit do vesmíru, má tady další možnost: Pošlete novoroční pozdrav 6 miliard km od Země
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 12 prosinec 2018 - 9:32
Kdo se chce nechat vystřelit do vesmíru, má tady další možnost: Pošlete novoroční pozdrav 6 miliard km od Země
Děkuji, ale mně stačí, že letím na New Horizons...
Publikováno 17 prosinec 2018 - 16:15
Právě jsem se u logování včerejšího eventu dobře zasmála! Aktuální číslo u nicku mi po přišlo nějaké povědomé....chvíli jsem na ně tak zírala.....až mi bliklo!
A teď zase přemýšlím, jestli jsem ve správném koutku, jestli jsem neměla psát do geodepresivního?
Lehká mysterka?
Publikováno 17 prosinec 2018 - 16:43
Publikováno 17 prosinec 2018 - 16:48
Kéž by. Uhodla jsi, prostě pokročilý střední věk. Ale hlavně, že jsme stále hraví a gc nás baví - jsou i starší kačeři, tak co? Je tu perspektiva, že nám tahle hra ještě chvíli vydrží a to je důvod k radosti.
Publikováno 17 prosinec 2018 - 18:59
Jestli máš na mysli to aktuální číslo tak věř, že jsou tady i tací (mirek454), kteří zjišťují, že jeden a ten samý kopec za pár let nějak povyrost a je příkřejší.
P.S. na to číslo nekoukej, já mám o něco vyšší a ignoruju ho
Publikováno 17 prosinec 2018 - 19:22
Publikováno 17 prosinec 2018 - 19:34
Ale jinak mentálně jsem v pořádku, tak kolem patnácti .
Prej čím starší dědek, tím mladší holky se mu líběj :-) Takže ty už by sis měl dávat bacha na český zákony a nestárnout
Publikováno 17 prosinec 2018 - 19:42
Máme u jedné naší mysterky GeoCheck. Dnes jsem se podíval do statistk a zhruba od konce srpna se v chybných pokusech až na pár výjimek opakují stále stejné souřadnice. Skoro bych si tipl, že za nás někdo udělal dobrou práci a vložil tyto chybné souřadnice na nějaký finálkový server.
Publikováno 17 prosinec 2018 - 19:47
Právě jsem se u logování včerejšího eventu dobře zasmála! Aktuální číslo u nicku mi po přišlo nějaké povědomé....chvíli jsem na ně tak zírala.....až mi bliklo!
A teď zase přemýšlím, jestli jsem ve správném koutku, jestli jsem neměla psát do geodepresivního?
Lehká mysterka?
Já bych to bral, tedy ten věk. To co se v té době kolem mne dělo už radši ne...
Publikováno 17 prosinec 2018 - 19:55
Prej čím starší dědek, tím mladší holky se mu líběj :-) Takže ty už by sis měl dávat bacha na český zákony a nestárnout
Publikováno 17 prosinec 2018 - 22:35
Ajajaj tak to jsem se sek Hluboce se omlouvám, nick mě zmátl
Edit: no ale jsme ve správném vláknu, ne?
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 17 prosinec 2018 - 22:37
Publikováno 18 prosinec 2018 - 0:30
No vzhledem k tomu, že jsem ženská, tak budu doufat, že mě patnáctky nechají v klidu :-D .
Ženských se to týká taky, ty pro změnu koukají po zajíčkách .
Publikováno 18 prosinec 2018 - 6:51
Nick mate, to je pravda, ale Jerry jsem už víc jak třicet let a asi už se to nezmění, někdy mám problém reagovat na své vlastní jméno , co se zajíčků týká, nóóó tak na divoko s domácím knedlíčkem, to si představit umím .
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů