Tak jednu vánoční geopohádku. Mohla by se jmenovat Jak jsem neplánovaně z mudly možná udělala kačera.
Bylo nebylo, v pondělí jsem si tak seděla ve studovně v naší staré knihovně a pilně přepínala na noťasu mezi okny, kde mi běželo kdeco. Občas jsme něco prohodily s příjemnou knihovnicí, ale většinou jsme se každá věnovala svému počítači. I otevřely se dveře a v nich zaburácel rozjuchaný pán, kolik že má přinést kalendářů, kolik nás tu je - přívětivá knihovnice odvětila, že dvě, pán pohledem zkontroloval a odběhl k autu pro kalendáře. Já se domnívala, že kalendář je pro knihovnici a její kolegyni, se kterou se střídá a věnovala se dál svému noťasu. Jenže pán přiběhl s dvěma kalendáři a jeden mi nesl ke stolku. I začala jsem vysvětlovat, že jsem pouhá návštěvnice a ne zaměstnanec. Pán mávl rukou a konstatoval, že kalendář je pro mě a začal vysvětlovat, kolik let ho připravuje, který ročník je on sám a co dělá......až jsme skončili debatu během prohlížení kalendáře někde u integrálů. No a protože jsem sebou žádný dárek na oplátku neměla, nenapadlo mě nic lepšího než vytáhnout alespoň své CWG, které mám sebou téměř v každé kabele. Někteří z vás znají a možná i doma mají takovou tu vysmátou sovičku na bukovém suku pěkně vypálenou od Recoila - pána zaujala, má kolegu, který gc hraje a tak byl zvědavý. Prolétli jsme na noťasu krátkou instruktáž, kde co najde a může nastudovat a loučili jsme se tím, že bude mít deset dní volna a tudíž čas, aby se ve hře zorientoval. To jsem fakt zvědavá, jestli si založí nick, který vymyslel během naší debaty a začne hledat.
PS: Letošní kalendář s fotkami z Písku je moc pěkný - váhám, jestli si ho nechám nebo jestli ho mám věnovat kamarádům, kteří nemají místa z fotek na očích tak jako já některá téměř denně.