Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#2561 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1562 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2019 - 18:48

Dneska mam georadost. Jeli jsme 5 hodin vlakem tam a odlovili nejstarsi kes v CR. Nasledne jeli zase 5 hodin zpatky :)
  • 6

#2562 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2019 - 20:45

I cesta je cíl, a když se k tomu připlete nejstarší česká keš, tak to je super :-).
  • 1
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2563 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2019 - 22:37

Dneska mam georadost. Jeli jsme 5 hodin vlakem tam a odlovili nejstarsi kes v CR. Nasledne jeli zase 5 hodin zpatky :)

Někdy si říkám, že jsem magor. Pak si přečtu takovouhle zprávu a jsem zase v klidu :) .

Ale gratuluju, která to vlastně je?

• 2

#2564 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1562 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 7:45

Ja doufam, ze je to GCE50 TEX-CZECH.
Byla sice hlavnim cilem, ale sekundarni byla navsteva muzea Tatry v nedaleke Koprivnici. Nakonec se vsechno vydarilo a maly synek byl nadseny jak z vystupu na Kotouc, tak z muzea Tatry.
A 8 kesi byl jen bonus pri ceste.

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 24 March 2019 - 8:07

• 1

#2565 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 10:00

Tak to jo, do tatrováckého muzea bych taky rád.

• 0

#2566 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 11:01

Blázni. ;)

• 4

#2567 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1562 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 11:08

Blázni. ;)

Mozna :). Navic autem je to od nas 4 hodiny, takze je to prast jak uhod  :) Brali jsme to jako trening na 9 hodin ve vlaku na ceste do Lichnstejnska. To bude teprve to prave blaznovstvi. Ale uz se tesime do udoli Vaduzu a na 2tis. kese. 

Doporučuji. Opravdu hezká záležitost. Navíc pokud máš děti, dá se za to schovat výlet na  keše :D

Vlacek ze Studenky jede v pohodě.

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 24 March 2019 - 11:11

• 0

#2568 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 11:36

Škoda, že jste nezastihli Slovenskou strelu, která se teď opravuje v Hranicích. https://youtu.be/yCn_5ZHVr_U?t=51

Bude zajimavé porovnat výsledek opravy se stavem před tím.

Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 24 March 2019 - 11:45

• 1

#2569 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1562 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 12:50

No, ja uz tam byl pred dvema lety a to tam jeste byla. No a mladej ji holt uvidi v novem kabate, priste :)
  • 0

#2570 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 15:24

Mozna :). Navic autem je to od nas 4 hodiny, takze je to prast jak uhod  :) Brali jsme to jako trening na 9 hodin ve vlaku na ceste do Lichnstejnska. To bude teprve to prave blaznovstvi. Ale uz se tesime do udoli Vaduzu a na 2tis. kese.

Jako bláznovství mně přijde hlavně ta jízda prakticky na otočku. Ale nic ve zlém, za mlada jsem taky dělával podobné bláznivé kousky.

Jinak 9 hodin je nic vůči železničním soutěžím, které trvají 12 nebo i 24 hodin.

• 0

#2571 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1562 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 15:45

Jako bláznovství mně přijde hlavně ta jízda prakticky na otočku. Ale nic ve zlém, za mlada jsem taky dělával podobné bláznivé kousky.

Jinak 9 hodin je nic vůči železničním soutěžím, které trvají 12 nebo i 24 hodin.

no uplne na otocku to nebylo. V pet rano vyrazime a ve Stramberku jsme v 9:47 zpatky v 15:25 a v osm jsme doma :)  takze krasnych 5 hodinek  na miste.

• 1

#2572 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1126 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 19:52

https://coord.info/GC7XP5H tos čoveče nějak prošvihnul :P

Jinak mi to připomíná tohle: https://coord.info/GLEE47XY

• 0

#2573 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 19:52

Nebo 103 hodin, že ano ;-). Ale na otočku se dá dát leccos. Třeba teď se vracím z jednodenniho výletu do Vídně, kam jsem vyrážel o pulnoci, takže na místě jsem měl skoro 15 hodin.

• 0

#2574 Shashlick

Shashlick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2019 - 20:40

My jsme kdysi v práci jeli na otočku z Brna do Hinterweidenthalu https://mapy.cz/s/3q55x, nebo z Prahy do Bruselu. Na místě jsme byli vždy tak hodinku, dvě :)

• 0

Jde se lovit!

Moje statistiky ZDE

#2575 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1870 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2019 - 11:17

Někdy si říkám, že jsem magor. Pak si přečtu takovouhle zprávu a jsem zase v klidu :) .

Ale gratuluju, která to vlastně je?

No ja si jednou objel republiku vlakem za 22 hodin. Vyrazil jsem o pulnoci a vratil se v 22 hodin, jen v Brne jsem mel asi 3/4 hodiny pauzu. Nekdy okolo 20 hodiny, na Mostecku, jsem totalne vytuhl, jinak jsem celou dobu koukal z okna, pozoroval krajinu a poslouchal jak se meni nareci.

Myslim, ze jsem tehda stihl ulovit jen jednu cache v Brne :rolleyes: .

A pripadam si, ze jsem normalni :unsure: .

No i kdyz nekdy cervicek hloda.

Kdyz jsem u kosteliku na Radhosti nekdy okolo poledniho, kdyz jsem zvykal rohlik, rekl jednomu mistnimu zednikovi, ze jsem prijel vlakem dnes z Prahy. A na druhou otazku kde jsem ubytovany, jsem mu rekl, ze vecer zas jedu vlakem domu do Prahy. Tak se mne tak nejak divne podival a ocividne si neco myslel.

Tento příspěvek byl upraven od Solim: 25 March 2019 - 11:24

• 5

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2576 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1091 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2019 - 12:51

Já na jednodenní vlako keško výlety jezdím aspoň 1x ročně.

Někdy, pro více keší, si sebou beru i kolo :-)

Už jsem tak byl v:
okolí Trutnova, Náchodě, Teplicích v Čechách, Plzni, Táboře, několikrát v Praze a letos něco taky určitě vyjde.

Brzo ráno vlakem pak 5 - 8 hodin na místě a zase zpět.

Já mám jízdy vlakem moc rád, čtu si, dívám se na filmy, pozoruji krajinu, lidi.

• 3

#2577 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1562 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2019 - 13:28

No ja si jednou objel republiku vlakem za 22 hodin. Vyrazil jsem o pulnoci a vratil se v 22 hodin, jen v Brne jsem mel asi 3/4 hodiny pauzu. Nekdy okolo 20 hodiny, na Mostecku, jsem totalne vytuhl, jinak jsem celou dobu koukal z okna, pozoroval krajinu a poslouchal jak se meni nareci.

Myslim, ze jsem tehda stihl ulovit jen jednu cache v Brne :rolleyes: .

A pripadam si, ze jsem normalni :unsure: .

No i kdyz nekdy cervicek hloda.

Kdyz jsem u kosteliku na Radhosti nekdy okolo poledniho, kdyz jsem zvykal rohlik, rekl jednomu mistnimu zednikovi, ze jsem prijel vlakem dnes z Prahy. A na druhou otazku kde jsem ubytovany, jsem mu rekl, ze vecer zas jedu vlakem domu do Prahy. Tak se mne tak nejak divne podival a ocividne si neco myslel.

Tohle by me docela zajimalo. Muzes mi poslat pribliznej plan cesty. Chtel jsem odlovit vsechny kraje za 24 hodin a to vlakem. No a nejak mi to porad nevychazelo casove. projet ano, ale jeste u toho neco odlovit, to uz je orisek.  Takze by me to velmi zajimalo.

Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 25 March 2019 - 13:29

• 0

#2578 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1870 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2019 - 14:50

Tohle by me docela zajimalo. Muzes mi poslat pribliznej plan cesty. Chtel jsem odlovit vsechny kraje za 24 hodin a to vlakem. No a nejak mi to porad nevychazelo casove. projet ano, ale jeste u toho neco odlovit, to uz je orisek.  Takze by me to velmi zajimalo.

Odlovit nejde skoro nic a navic vsechny kraje to nedas. Ja mel za cil cesty prave tu cestu a tak jsem mel jen cas pri prestupu v Brne. A pokud to slo, tak jsem vyuzival jen rychliky. Snažil jsem se to naplánovat na 24 hodin na platnost celodenní síťové jízdenky, ale ty poslední 2 hodiny mne uz nejak nevysly a taky dobre ze nevysly, jelikoz by mne asi museli z toho vlaku vyvezt na rudlu, neb bych asi totalne vytuhl.

cesta:

Noční rychlík: Praha hl.n. - Olomouc - Bohumín

Courák: Bohumín - Ostrava hl.n.

Rychlík: Ostrava - Otrokovice - Břeclav

Rychlík: Břeclav - Brno

Rychlík: Brno - Jihlava - České Budějovice - Plzeň

Rychlík: Plzeň - Cheb

Rychlík: Cheb - Ústí nad Labem - Praha hl.n.

To ještě jezdil Excelsior s odjezdem z Prahy v 00:08 (můj oblíbený vlak) a mnohdy jsem měl na přestup jen 5 minut. Jen v Brně jsem měl cca 3/4 hodiny a tady jsem stihl jen jednu cache.

P.S. omlouvam se za chybejici hacky a carky, ale obcas programuji a prepinat mezi beznym psanim (háčky a čárky) a psanim programu (bez hacku a carek) to nejde.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2579 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2019 - 15:47

No tu jsem hledaj snad hodinu a půl. Nechtěl jsem to vzdát. A tak mi z bookmarku 25 nejstarších keší chybí odlovit jen dvě u Karlových varů. Doufám, že letos padnou.

• 0

#2580 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1091 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2019 - 16:21

Chtel jsem odlovit vsechny kraje za 24 hodin a to vlakem. No a nejak mi to porad nevychazelo casove. projet ano, ale jeste u toho neco odlovit, to uz je orisek.  Takze by me to velmi zajimalo.

Odlovit nejde skoro nic a navic vsechny kraje to nedas. Ja mel za cil cesty prave tu cestu a tak jsem mel jen cas pri prestupu v Brne. A pokud to slo, tak jsem vyuzival jen rychliky. Snažil jsem se to naplánovat na 24 hodin na platnost celodenní síťové jízdenky, ale ty poslední 2 hodiny mne uz nejak nevysly a taky dobre ze nevysly, jelikoz by mne asi museli z toho vlaku vyvezt na rudlu, neb bych asi totalne vytuhl.

Ahoj taky jsem řešil, zda se dá objet republika za den.

Problém jsou kraje Karlovarský, Jihočeský, Vysočina, Liberecký a trochu i Moravskoslezský.

Moravskoslezký proto, že musíš tam a zpět (pokud chceš rychle), ostatní proto, že skoro nejsou na rychlých tratích třeba Liberec je tím úplně drsný :-)
Třeba přejezd Cheb-Plzeň-ČB-Jihlava-Brno trvá skoro 8 hodin s 10 minutovým přestupem v Plzni.

Našel jsem tuto trať:
Cheb-Plzeň-ČB-Jihlava-Brno (kraje KV, PL, JČ, VY, JM)
Brno-Ostrava (ZL, OL, MS)
Ostrava- HK (PA,KH)
HK-Praha- Ústí (SČ, PH, US)
Start v cca 4:00, cíl ve 22:31, projedeš 13 ze 14 krajů, ale do Libereckého se nedostaneš.
A to ještě musí jet všechno v pohodě, protože přestupy jsou tak kolem 10 minut.
Před 4 ráno a po 22 skoro nic nejede.

Netvrdím, že se to nedá, hledal jsem to teď asi 10 minut. A hledal jsem, že se to pojede v sobotu.

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

1 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

vlkys

Reklama