Já se včera i dneska bavila nad PETkami! :-)
V rámci snahy 14 krajů každým rokem jsem jihočeský řešil už 2x právě PETkami u Tábora, Opravdu moc hezky udělané.
Publikováno 30 March 2019 - 23:02
Já se včera i dneska bavila nad PETkami! :-)
V rámci snahy 14 krajů každým rokem jsem jihočeský řešil už 2x právě PETkami u Tábora, Opravdu moc hezky udělané.
Publikováno 31 March 2019 - 18:52
Publikováno 31 March 2019 - 19:43
Publikováno 31 March 2019 - 19:47
Opravdu vsechny? I ten za event ?Mám dvojnásobnou radost, díky PETkám mám všechny karnevalové suvenýry! :-)
Obvykle suvenýrové hry moc nesleduji, ale tady mám kupodivu splněno hodně brzo. Když jsem se podívala na přátele, dokonce jsem předběhla Pavla z KacikTT a to je co říct! Ovšem na ptakopyska1 nemáme, ten má víc než dvojnásobek potřebných bodů. :-)
Jak jste na tom kdo?
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 31 March 2019 - 19:47
Publikováno 31 March 2019 - 20:07
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 31 March 2019 - 20:14
Publikováno 31 March 2019 - 20:12
Jak jste na tom kdo?
Já mám 4 suvenýry z 5 (pokud nepočítám eventový), ale na to stačily dvě kešky, takže žádná sláva. Když bude nejhůř, skočím do Libčic - to je zase náš lokální zdroj úžasných kešek.
Publikováno 31 March 2019 - 20:12
Aha, tak to gratulace. Ja postradam prave ten za event. Ale cert ho vem.Ten jsem z nich získala jako první - byla jsem na eventu v ČB. ;-)
On vlastně přibyl zároveň po zalogovaní eventu i první za nejméně bodů.... takže byly dva za jednu akci.
Publikováno 31 March 2019 - 20:17
takže byly dva za jednu akci.
Tak já jsem za první kešku dostal hned tři.
Publikováno 31 March 2019 - 20:18
Publikováno 31 March 2019 - 20:20
Po včerejšku 166 bodů, 4 suvenýry. Ale že by se mi ty příšerky líbily, to ani náhodou, asi mám jiný vkus.
Publikováno 31 March 2019 - 20:22
Publikováno 31 March 2019 - 20:25
Publikováno 31 March 2019 - 20:26
Vláčku,k vám se už pár let chystám - jestli to konečně letos vyjde, poprosím tě o doporučení pár keší, které bych neměla minout.
Publikováno 31 March 2019 - 20:32
Pepo, jak příšerky? :-) Vždyť to jsou karnevalové masky. ;-)
Ty bys nejel někam na pořádný karneval? Benátky by mě lákaly, jenže by musely být a tím správným doprovodem.
Já vím, ale nejsem jásavý typ, masopust mě moc nebral ani za mlada, nerad chlastám na povel .
Publikováno 31 March 2019 - 20:35
Publikováno 31 March 2019 - 20:37
Obvykle suvenýrové hry moc nesleduji, ale tady mám kupodivu splněno hodně brzo. Když jsem se podívala na přátele, dokonce jsem předběhla Pavla z KacikTT a to je co říct! Ovšem na ptakopyska1 nemáme, ten má víc než dvojnásobek potřebných bodů. :-)
Nojo ony jsou zase nejaky suvenyry. Tak jsem se kouknul a aniz bychom neco udelali tak jsem mel 200 bodu za pridelene FP na nasich kesich. Na to jaka je to s nama ted bida (za letosek mame necelych 60 kesi), tak koukam, ze skore slusny. Odloveno par kesi s velkym poctem FP k tomu par eventu a CITO a mame skoro 500 bodu. A ted uz staci pockat az nam na nektere kesi pristene FP a mame ty priserky vsechny.
No a nez jsem to dopsal, tak nam pristal ten posledni FP a mame splneno, fakt suvenyry na prd. No a jeste 10 bodu a jsme zas pred Tebou
Publikováno 31 March 2019 - 20:48
Publikováno 31 March 2019 - 21:29
Gratuluji, už jsem si všimla, že jste nad 500.
A teď vidím, že je systém až tak vymakaný, že jde u každého z přátel v mém seznamu rozkliknout kde, co a za kolik bodů odlovil nebo za které jeho keše, jako ve vašem případě, mu body naskákaly.
Dekuji ale neni moc k cemu.
Toto uz umel v dobach kdy se jmenoval Friends League, ale celkem jsem ho, krome zacatku kdy to bylo taky kvuli suvenyrum, ignoroval. Kdyz jsem se ted chtel podivat o cem to mluvis, tak jsem to nemohl najit nez mi doslo, ze se to jmenuje Leaderboard. Coz je asi lepsi pojmenovani.
Publikováno 01 April 2019 - 5:52
Publikováno 01 April 2019 - 17:37
Před pár lety mi udělal radost ToniCzech - sám od sebe mi poslal seznam keší, které u vás stojí za návštěvu.
Předpokládám, že dneska už je situace naprosto jiná a pokud se směr Kladno vydám, každou radu uvítám. Ale prosím něco ne moc náročného, mám trochu omezený pohyb.
Zajímal by mne ten seznam, ještě ho máš, že bys mi ho poslala?
Takto na první dobrou ani nevím, co bych ti keškového ukázala, ale procházkového a degustačního, to vím naprosto přesně
Koukla jsem na karnevalové body a nic moc, 165
Me tedy prislo lepsi Friend League. Aspon trosku to v tom naznacovalo, ze jde o pratelskou hru a ne o zavody vedoucich. Uz nazvem se to mene hrotilo.
Já nezkoumala ani jedno, takže moc netuším, k čemu to vlastně má být?
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů