Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#3281 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 10:53

Vaší honbu za žlutým kalendářem nepřímo trochu podporuji i svým zalíbením v multinách. Kde to jde nebo k tomu směřují podmínky, tam uvažuji automaticky nad multinou. Nicméně, nejsem žádný velkozakladatel a ty keše se hodí spíše místním než přespolním.

Tak to mi děláš radost. Když hledám, kam vyrazit, tak naplánuju zajímavou multinu a k tomu, pokud jsou, další keše v okolí.

• 0

#3282 mandevil

mandevil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 13:06

V sobotu jsme udělali kontrolu keše dcerky a nenašli pouze 1 kačera. Ale obráceně, nenašli jsme ho na webu ;)

V logbooku má STF. Předloni na podzim, pro upřesnění ;)

Taky jsme mu napsali.

Já mám na keši fyzický FTF log, který není na webu. Někteří to asi dělají opravdu pro radost...

• 0

#3283 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 13:18

Já se dost divil, že jsou lidi, kteří hledají, do logbooku se píšou, ale na netu nelogují a považují to tak za správné.

• 0

#3284 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 14:34

Já se dost divil, že jsou lidi, kteří hledají, do logbooku se píšou, ale na netu nelogují a považují to tak za správné.

Jak pak poznaji co uz odlovili?
  • 1

#3285 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 15:15

Tak to je jasný, to už je taková rutina. 

Na Seedcorpa by se vyplatil skript. To totiz ani nemusis chodit kontrolovat :)

• 0

#3286 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 15:47

Já mám na keši fyzický FTF log, který není na webu. Někteří to asi dělají opravdu pro radost...

Dotyčný si to normálně píše, asi jenom zapomněl.

• 0

#3287 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 15:48

Jak pak poznaji co uz odlovili?

Jestli jim to nedojde, že tuhle už hledali, tak je to vlastně jedno a radost z nálezu je znova ;)

• 3

#3288 mandevil

mandevil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 16:25

Jestli jim to nedojde, že tuhle už hledali, tak je to vlastně jedno a radost z nálezu je znova ;)

Alzheimer Geocaching Club?

• 1

#3289 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 16:39

Jsem ráda, že do geoAlz.clubu ještě nepatřím. :-) Kolikrát když se dívám do mapy a vidím na známém místě kešku, říkám si, že tam jsem přece už našla. Po rozkliknutí vidím, že jde o nástupkyni původní krabky a při cestě okolo se zastavím. Sice si nevybavím, co jsem měla včera k obědu, ale kešky si (zatím) docela pamatuji, k řadě z nich jsem schopná se po letech vrátit bez navigace. Njn, ale A. se projevuje právě problémy k krátkodobou pamětí. :-( Doufám, že nenastane doba, kdy sice trefim ke keším, ale domů ne.
  • 2

#3290 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 16:52

... Doufám, že nenastane doba, kdy sice trefim ke keším, ale domů ne.

To bude s tebou pak jednoduché. Stačí někde v okolí založit cache, připravit odchytovou síť a domu tě už odvezou :D.

• 5

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3291 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 17:13

Jsem ráda, že do geoAlz.clubu ještě nepatřím. :-)

To já už asi jo. Zítra jdu do míst, kde jsem byl před čtyřmi lety a vůbec si to nevybavuji, ani po zhlédnutí fotek. A to jde o významnou dominantu kraje (Holý vrch u Varhoště), žádné křoví u dálnice. Přitom na jiné věci cestou si pamatuji docela dobře. :huh:

• 0

#3292 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 17:35

To Šolím: Tak trochu doufám, že když si příští semestr juniorka zapíše geocaching, začne se mu věnovat - v pubertě tvrdila, že to není až tak nesmyslná zábava a že až bude dospělá, asi začne hrát. No a pokud bude vědět, kde jsou nejbližší keše, tak si mě snad odchytí. ;-)

Když si vzpomenu, jak si před nějakým rokem užívala event v klášteře v Chotěšově :-)... měla jsem docela obavy, že se tam bez baterky někde ve sklepích ztratí a najdou ji až další den při prohlídce pro mudly. :-) Jo, řada vzpomínek na geo výpravy mi dělá radost v dobách, kdy jsme už dost dlouho bez eventů. Díky eventu jsem si loni objednala a užila malé letadlo, na letošek jsem plánovala vyzkoušet zase jiné - nebýt gc, tak se asi nedokopu do toho vlézt a teď kdyby byla šance, tak létám každý měsíc. Jj, geocaching je radost.
  • 0

#3293 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 18:56

To já už asi jo. Zítra jdu do míst, kde jsem byl před čtyřmi lety a vůbec si to nevybavuji, ani po zhlédnutí fotek. A to jde o významnou dominantu kraje (Holý vrch u Varhoště), žádné křoví u dálnice. Přitom na jiné věci cestou si pamatuji docela dobře. :huh:

Ale vzpomeneš si. Zaparkuj v Hlinné, jdi po žluté na Hradiště, koukni se na Litoměřice a Středohoří, pak zpátky po žluté přes louky, ale nezapomeň odbočit doleva, ať nedojdeš až na Varhošť. Na Holém vrchu vždy na jaře kvetly koniklece, ale loni bylo hrozné sucho a kvetly jenom dva. Na Hradišti ani ň. A když už v těch končinách budeš, tak si odlov Emilovo Apollo.

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#3294 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2020 - 20:05

Neřeší to. Říkají mi při pohledu na mapu: Tady je keška, ale nenašli jsme ji. Říkám, to je moje, ale moc nálezů už nemá. A jak o víš, to počítáš jen ty, co se zapisují na internetu?

• 0

#3295 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2020 - 6:47

Neřeší to. Říkají mi při pohledu na mapu: Tady je keška, ale nenašli jsme ji. Říkám, to je moje, ale moc nálezů už nemá. A jak o víš, to počítáš jen ty, co se zapisují na internetu?

To bude jak v tom filmu 50x a stale poprve :)
  • 0

#3296 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2020 - 19:23

Ale vzpomeneš si.

Záhada paměti vyřešena. Ta skála na Holém vrchu, která je na každé druhé fotce, je vidět jenom z jedné strany. A na té straně jsem minule nebyl.

• 1

#3297 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2020 - 20:03

Připomenulo mi to situace, kdy jsme přespávali už několikrát v autě na parkovišti u Rifugio Auronzo pod Tre Cime di Lavaredo a přijížděli tam lidé, kteří vylezli z auta nebo častěji slezli z motorky, a marně hledali Tre Cime podle těch nejznámějších obrázků. Ty známé impozantní stěny jsou ovšem z druhé strany masivu a od parkoviště jsou ty kopce docela dost nezajímavé, v rámci Dolomit tuctové. Tak dotyční zakroutili nechápavě hlavami a zase odjeli.

• 0

#3298 uz to nehul

uz to nehul

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2020 - 8:29

klepnete nebojte se...

urcite vas to potesi...

toneni reklama...

Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 13 květen 2020 - 15:29

• 0

#3299 vojtisekp

vojtisekp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2020 - 8:43

klepnete nebojte se...

urcite vas to potesi...

toneni reklama...

Zkoušel jste to někdo? Nechtěl bych být první....  :)

• 0

#3300 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2020 - 9:11

Nemám ve zvyku klikat na odkazy z neznámých zdrojů. ;-)
Kdyby to sem dal někdo ze známých nicků....ale tady mám obavy.
  • 2

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama