Možná že už tam nebyla, když jsem ji hledala a možná že ano... ale pořád by mne to zajímalo, jestli jsem ji vůbec měla dobře... Muselo se šplhat kus od cesty nahoru?
Poprvé jsem tam byla v r. 2013, ale to byl junior ještě malý (tuším na tyči za kolo, už ne ve vozíku) a nechtěl zůstat sám u kol a kola a jeho jsem tam tahat nechtěla) a po druhé o rok později a našla jsem prd, to už tam ale byla sada DNF logů...
Jo, jestli jsi lovila jen sama s mladým, tak to tě docela obdivuji, jestli takhle někam lezeš, jestli mu bylo do 4 let... Starší už zvládá počkat (je mu 5) ale mladší chce stále za mnou. Kdybych ho měl na starost sám a nešla se mnou Dana, tak na nějaké T 3 a výš můžeme zapomenout. I když občas mi nadává, kam je až tahám a co budou dělat za pár let, když vidí tatínka lézt pod mosty, do kanálů (kam samozřejmě chtějí taky a my jim to nechceme povolit), nebo lézt na stromy či skály u T 4-4,5... Jen mám trochu zlozvyk, že na terén (krom T5, které mám vyfiltrované) se dívám až na místě...