Spíše jak se píše v knize "Jako v nebi, jenže jinak", zrovna o jihočeském samotáři (a jeho V3S): "A má to technickou?" "Jo, už 20 let".
Georadostný koutek:)
Publikováno 05 June 2020 - 11:15
Jak je vidět, při dostatku známostí projde technickou kontrolou každé auto.
jo... na to jsem se zapomnela zeptat, jak to mohlo jezdit po silnici..
Publikováno 05 June 2020 - 11:23
Normálně, na benzín. Kola to má taky, i volant. Motor vidíš na vlastní oči. Proč by to nejezdilo?
Publikováno 05 June 2020 - 12:10
"prasklý levý přední světlomet"
To se nedivím, že ho zastavili...
Publikováno 05 June 2020 - 13:48
Technicka?Normálně, na benzín. Kola to má taky, i volant. Motor vidíš na vlastní oči. Proč by to nejezdilo?
Publikováno 05 June 2020 - 14:50
Vozidlo se dokáže pohybovat nezávisle na nějakém dokumentu
A pán prostě nějaké dokumenty neřešil, myslím, že ani svoje. Ale jinak solidní člověk, šrot z mé chalupy odvezl naprosto spolehlivě 3x. Já mu ten výdělek z výkupu rád přenechal.
Pasoval by částečně do té zmíněné knihy "Jako v nebi, jenže jinak". Akorát byl celkem normálně v kontaktu s jinými lidmi. Jen žil tak trochu mimo systém. Nic do systému neplatil, nic z něj nedostával. Jako většina těch z té knihy (nebo z té předchozí o šumavských samotářích).
Publikováno 05 June 2020 - 15:31
Vozidlo se dokáže pohybovat nezávisle na nějakém dokumentu
A pán prostě nějaké dokumenty neřešil, myslím, že ani svoje. Ale jinak solidní člověk, šrot z mé chalupy odvezl naprosto spolehlivě 3x. Já mu ten výdělek z výkupu rád přenechal.
Pasoval by částečně do té zmíněné knihy "Jako v nebi, jenže jinak". Akorát byl celkem normálně v kontaktu s jinými lidmi. Jen žil tak trochu mimo systém. Nic do systému neplatil, nic z něj nedostával. Jako většina těch z té knihy (nebo z té předchozí o šumavských samotářích).
Publikováno 24 June 2020 - 10:51
Nemáte pocit, že auta už se moc nelogují? Pořídila jsem podložku pod SPZ kdysi, že se kačeři rádi pozdraví, kde kdo koho potkal. Poslední dobou i sama nějak auta ostatních nesleduji ani na parkovištích při eventech.
Spíš mě bavilo si všimnout auta někde náhodně a podívat se, koho jsem potkala.
Ted s létem si budu víc všímat - moje TB není u ještěrky, což možná mate. Napovím, že často je k vidění u vody, nejčastěji
u pískovny u Veselí nad Lužnicí. Dneska odpoledne to vypadá na Orlickou přehradu u Olešné i s možným bonusem vyzkoušení paddleboardu, pokud jste někdo poblíž. ;-)
Publikováno 24 June 2020 - 11:24
Ja prodal auto i s broukem pred dvema lety a porad mi chodi logy, ze ho nekde nekdo videl. pritom uz ho ma prokazatelne nekdo jinej, nez komu jsem ho prodal
Publikováno 24 June 2020 - 11:48
Publikováno 24 June 2020 - 14:42
Ja mam vetsinou auto zalogovany, kdyz zastavim u nejake "proflakle", nejlepe dost cerstve, serie. Obejevene v provozu, nebo na parkovisti uz nebylo tak 2 roky......
Publikováno 24 June 2020 - 15:03
Takhle jsem kdysi logoval nějaké auto s tím, že se TB volně povalují po ulici
Publikováno 24 June 2020 - 21:40
A když už jsem dneska tak mlsala, zastavila jsem ve Strakonicích na jednom sportovišti a kolem osmé si místo plavání dala alespoň tři okruhy na inlajnech. Dětem končil trénink, dráha prázdná, tak už jsem to vzala jak jsem byla v šatech, jen pridala chrániče na ruce.
Vida, co se dá stihnout při cestě na keše. :-) Jen bych si asi měla udělat C řidičák a pořídit dodávku.:-(
Publikováno 24 June 2020 - 23:44
Dneska jsem byla na dalším letišti, zjistit čím a za kolik létají vyhlídkové lety a samozřejmě jsem se zeptala na kurz k piloťáku na ultralighty, pořád mě láká. Docela mě naštvali, tss, řeči, že mladším stačí míň hodin a významný pohled na mé vlasy! Skoro jsem měla chuť jim ukázat orientaci s GPS a v mapách.
Publikováno 25 June 2020 - 6:25
To mi řekni, jak to stíháš... Já teď s dětmi nestíhám ani založit ty LABky. Je ale pravda, že včera jsem stihl po preventivní návštěvě doktora v nedalekém městě si zaplnit i chlíveček v kalendáři odlovem multiny a mysterky taky (využil jsem, že jsem byl trochu dál od vylovených končin a potřebné keše už nebyly tak daleko), navštívit babičku a po návratu domů ještě posekat zahradu a pohlídat přitom kluky na zahradě (naštěstí nebylo tak špatně, jak předpovídali v počasí, jen chvílemi drobně pršelo při odlovu keší, pak se udělalo i docela hezky - jen oblačno). Ale večer už jsem po uložení kluků do postele nestihl vůbec nic z přípravy na dovolenou, protože jsme řešili do skoro půlnoci různé věci, co je potřeba vyřešit a přes den na ně není čas...
Publikováno 25 June 2020 - 7:10
Ja prodal auto i s broukem pred dvema lety a porad mi chodi logy, ze ho nekde nekdo videl. pritom uz ho ma prokazatelne nekdo jinej, nez komu jsem ho prodal
Jsem si říkal, že už jsem ho v Lysé dlouho neviděl
Publikováno 25 June 2020 - 7:10
12 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů