Což takhle hlasovat místo zachování letního času rovnou pro zachování léta. Aby bylo dlouho světlo po celý rok.
Georadostný koutek:)
Publikováno 01 November 2013 - 16:40
Což takhle hlasovat místo zachování letního času rovnou pro zachování léta. Aby bylo dlouho světlo po celý rok.
Jsem proti, nejlepší roční doba je podzim!
Publikováno 01 November 2013 - 17:56
Jsem proti, nejlepší roční doba je podzim!
Von ten nahoře, když to tady splácával dohromady, hned věděl, že každýmu se nezavděčí, tak udělal pro jistotu hned čtyři roční období... .
A i tak na něj nadávaj...lidi jsou nevděčná pakáž .
Tento příspěvek byl upraven od ssva: 01 November 2013 - 18:06
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 01 November 2013 - 19:28
Zalogována keš s pořadovým číslem 666! Kurňa, to je ale temný pocit!
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 01 November 2013 - 20:08
Publikováno 01 November 2013 - 21:21
Přešels k temné straně síly? možná jsem pověrčivej, ale tohle číslo jsem si musel naplánovat, abych hned odlovil alespon o jednu kešku víc Teď mě v brzku čeká to co Tebe, jen naruby
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 01 November 2013 - 21:22
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 01 November 2013 - 22:25
Zalogována keš s pořadovým číslem 666! Kurňa, to je ale temný pocit!
na tohle je nejlepší recept.. odlovit jako keš 666 nějakou kostelovou :-D :-D
Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....
Publikováno 02 November 2013 - 7:30
Přešels k temné straně síly? možná jsem pověrčivej, ale tohle číslo jsem si musel naplánovat, abych hned odlovil alespon o jednu kešku víc Teď mě v brzku čeká to co Tebe, jen naruby
Přešel, ale jen na chvíli. Bohužel mi to vyšlo, že mám ze středy o jednu navíc , takže jsem si toho krásném temného pocitu užíval jen pár minut, než jsem dologoval...
na tohle je nejlepší recept.. odlovit jako keš 666 nějakou kostelovou :-D :-D
Křížků, božích muk a kosletů jsem našel dost, avšak tahle mi zrovna vyšla na temné místo v odvodňovací trubce (a ještě lovená za tmy!).
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 02 November 2013 - 7:30
Publikováno 04 November 2013 - 13:10
... tak jsem napsal u jedné mysterky zasloužený pochvalný log. Nepovažoval jsem to za nic mimořádného, líbil se mi jak listing, tak luštění, tak provedení keše, tak jsem zcela normálně napsal hezký log.
Co měl ale potěšilo, byla reakce ownerů...
Ahoj, dekujeme moc za mily log u nasi kese a jsme moc radi, ze se libilo lusteni i krabicka. Takovehle logy nas vzdycky poradne nakopnou do dalsiho (nejen geo) zivota a vzdycky moc potesi.
Prijemne podzimni lovy a pekne krabicky preji ...
Za mně musím říct, že takovéto maily zase potěší lovce a nakopnou ho psát i nadále normální lidské logy a ne jen strohá čtyři tiskací písmena či obdobné varianty.
(ačkoli já snad ani nekopávat v tomto smyslu nepotřebuji... doufám )
Publikováno 04 November 2013 - 14:07
Přesně tak - poprvé mě překvapilo, když se takhle owner ozval a doporučil své další keše, ale časem jsem zjistila, že zase až tak neobvyklé to není. Na většině keší se najde něco, co se dá pochválit a ownerovi tak za jeho práci poděkovat.
Publikováno 04 November 2013 - 14:21
Mně osobně owner za log poděkoval poprvé; takže ano, jsem příjemně překvapen
Publikováno 04 November 2013 - 16:06
I sám občas píši nějakou tu zpětnou vazbu na něčí log. :-)
Publikováno 04 November 2013 - 19:11
Občas se zejména v konkurenčním koutku objevují stesky na vykrádání CWG z keší. Právě jsem si dělal svou vlastní malou statistiku: K dnešnímu dni jsem našel 958 keší, ze kterých jsem 160 CWG získal a 200 vložil. To není vůbec tak špatný výsledek, jak by se podle geodepresivního koutku mohlo zdát.
Publikováno 04 November 2013 - 19:33
Á, brzy bude koťátko.... Co třeba vánoční oběť??
Publikováno 04 November 2013 - 20:05
Á, brzy bude koťátko.... Co třeba vánoční oběť??
Vánoční oběť k vánočnímu obědu ?
Publikováno 08 November 2013 - 10:02
Publikováno 08 November 2013 - 11:13
Mně pro změnu udělal vedle eventu v ČB radost i suvenýr - opravdu pěkný, vedle srpnových obzvlášť vyniká.
Škoda, že ze stejné dílny nebyly i ony tolik diskutované........
Publikováno 08 November 2013 - 11:26
Von ten nahoře, když to tady splácával dohromady, hned věděl, že každýmu se nezavděčí, tak udělal pro jistotu hned čtyři roční období... .
Jo, to udelal schvalne. Aby nas... uplne vsechny
Publikováno 08 November 2013 - 11:34
Jo, to udelal schvalne. Aby nas... uplne vsechny
Já teda tady z toho mam pocit, že ty stejný lidi si stěžujou střídavě na jaro, léto, podzim i zimu . Jiní jsou naopak spokojení v každé roční době. Já osobně jsem například letošním nádherným podzimem přímo nadšena!
Publikováno 08 November 2013 - 23:13
Dneska odpoledne jsem byl vybrat a popřípadě koupit si nové lyžařské boty v Mostě a tak mě napadlo, že bych si zkusil odlovit nějakou tu kešku, když už budu v tom Mostě.
Po menší zdržení (ale dobrovolném, v kanclu u známého bylo teplo ) jsem se vydal na autobus a cestou zkusil mysterku Mostecke budky. Už jsem tak nějak tušil, ale díky atmosféře večerních ulic Mostu to byl super zážitek! Finálku sice ještě nemám, ale bohatě stačily stage s telefony. Člověk si připadá jak ve filmu s mafiány...no úžasné! Až odlovím, bude jistě FP, protože by byl hřích ho sem nedat.
A jak to krásně člověku zvedne náladu
P.S. A lyžáky jsem si koupil, krásné, i mojí velikost měli. :-)
Publikováno 08 November 2013 - 23:38
Já teda tady z toho mam pocit, že ty stejný lidi si stěžujou střídavě na jaro, léto, podzim i zimu . Jiní jsou naopak spokojení v každé roční době. Já osobně jsem například letošním nádherným podzimem přímo nadšena!
Já si rozhodně nestěžuju na všechna roční období, mám ráda hned 3: léto, léto a léto
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů