P€T@: Tak to si pomyslně znamenám, pro případ, že bych rozbil či pohřešil, zajímavá informace. Jaké je to ve srovnání co do velikosti písmenek a číslic (na Legendu jsou na mě názvy waypointů a souřadnice až moc drobně psané, to je asi nejpodstatnější jeho nectnost ve vztahu ku mně)?
zvedavkanocni: Po třístovkových šňůrách se netahej, za tu rachotu s logováním to pak nestojí, ale jinak se do Němec neboj vlka nic, v žaláři jsem neskončil ani já, a to spíš připomínám nějaký kriminálně závadový typ, než ty. V Bavořích se mnou policajti jednali zdořile a v rukavičkách.(doslova), a Sasíci? Ani před Schengenem jsem tamním příslušníkům BGS nestál za pozornost. Pro každý případ pak není na škodu nastudovat Vykoupení z věznice Shawshank (GC1FNDC /tahle se dokonce celkem dobře prostorově kombinuje s obsahem toho, co jsme nedávno probírali mezi čtyřma očima/).
phrkt: Šikula! Tak ať tě to i směrem ke druhému koťátku baví neméně a hlavně ať je pořád dost zajímavých a pěkných keší, které mu na hrobeček budeš moci natrhat. Ale těch černých se musím se vší vážností zastat. Smrť má rád kočky všechny, ať jsou barvy jakékoli. Náhodou, jsou země, kde naopak černá kočka nosí štěsí. A mně osobně, jakož i svým soukmenovkyním jinobarevným, už některé černé kočky stačily prokázat služby neocenitelné (a to nemluvím jen o přinášení myší a podobné havěti - taková úplně obyčejná černá micka, která s láskou a pečlivostí vychová úplně bílé pohozené cizí kotě, ta by měla být i nemálo lidem za příklad...)...