Jojo, milerád:) Poměníme!
Akorát jsem zvedav, zda se "čtverák" vejde kvuliva svymu tvaru do takovy ty obří petky, kam se akorát vejde drivko. Ty petky jsem videl ted často v ramci hodne peknejch kesek:)
Publikováno 15 August 2014 - 17:32
Jojo, milerád:) Poměníme!
Akorát jsem zvedav, zda se "čtverák" vejde kvuliva svymu tvaru do takovy ty obří petky, kam se akorát vejde drivko. Ty petky jsem videl ted často v ramci hodne peknejch kesek:)
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 15 August 2014 - 17:36
Když mně se ten nápad s těmi SQ trochu zdá jako opakovaný vtip.
A už tak si nadávám, že přes prvotní odmítání se mi v krabici hromadí CWG
Publikováno 15 August 2014 - 17:54
V krabici jako v kesi, kterou vlastnis? ;-) To mas dobry!
Publikováno 15 August 2014 - 19:04
Vejde :-) ale jen tak tak a jen "na stojáka".
Publikováno 15 August 2014 - 19:38
Kdepak, ve velke krabici uz se mi hromadi druha stovka.V krabici jako v kesi, kterou vlastnis? ;-) To mas dobry!
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 15 August 2014 - 19:41
Publikováno 17 August 2014 - 17:31
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 18 August 2014 - 6:12
Jojo, to ja jsem tezce v minusu - rozdal jsem asi padesát puku a vymenil sotva patnact... Ale to by bylo do jiného vlakna:)
Publikováno 20 August 2014 - 18:09
Ač jsem se zařekl, že se o FTF pokoušet nebudu, jelikož mi přináší smůlu, včera se mi jedno krásné čisté FTF podařilo! Při cestě jsem kouknul na email a v něm notifikace o nové tradičce nacházející se ve vesnici, kterou jsem ani ne hodinu předtím projížděl. No nic, vracet jsme se nechtěli, takže smůla... O nějaké čyři hodiny později kouknu na listing a pořád žádný zápis. Trasa návratu vedla jen pár kilometrů mimo, tak proč nepokusit získat místo na pomyslné bedně? Nikterak jsem nespěchal, přeci jen měli místní lovci skoro pět hodin náskok, ale při otevření krabky na mě koukal čistý logbook. Krásné zakončení dne.
Publikováno 24 August 2014 - 22:02
Není to ještě tak zlé. Dělal jsem si malou statistiku a z 27 TB/GC, které mi prošly rukama a poslal jsem je dál jsou dvě údajně stále v keších přes 4 měsíce a další tři drží kačeři asi měsíc bez záznamu. Ostatní vykazují trvalý pohyb!
Publikováno 25 August 2014 - 11:23
Tak mám zase jednou radost - byla mi publikována cache a po prvních devíti návštěvách má hezké score:
found it: 9x
basic member: 1x
premium member: 8x
favorite point: 7x
Co by ownera mne velmi potěšilo, že se líbí
Publikováno 03 September 2014 - 19:09
Tak jsem se chtěl jenom podělit o svou radost. Dnes jsem poprvé ulovil kešku scela sám a udělalo mi to obrovskou radost. Zatím jsem keškoval pouze v doprovodu a dnes jsem měl premieru sám. Myslel jsem, že sám nikdy nic nenajdu. Kešku kterou jsem si dnes ulovil je vzdálena asi 5 minut od místa výkonu práce. Mám z toho velkou radost. Tak snad v tomto duchu to bude pokračovat :-)
Publikováno 09 September 2014 - 7:54
O víkendu jsme byli lovit nějaké nočky v Ústí a okolí, známý akorát včera dopsal log a musím říct, že takhle dlouho jsem se už nepobavil. http://www.geocachin...9-5f96ba6602cf
Ostatně, ono i první WN u keše je velmi vtipné. A listing sám o sobě doporučuju přečíst nahlas, nejlépe před větší skupinou lidí, je prostě geniální. Člověk pak GC zase víc baví.
Publikováno 09 September 2014 - 12:46
O víkendu jsme byli lovit nějaké nočky v Ústí a okolí, známý akorát včera dopsal log a musím říct, že takhle dlouho jsem se už nepobavil. http://www.geocachin...9-5f96ba6602cf
Ostatně, ono i první WN u keše je velmi vtipné. A listing sám o sobě doporučuju přečíst nahlas, nejlépe před větší skupinou lidí, je prostě geniální. Člověk pak GC zase víc baví.
Skoro to vypadá,že ten log psal mentálně postiženej cikán. No nevím jestli takováhle pěkná keš si zaslouží takovýhle log,spíš bych se styděl.
Publikováno 09 September 2014 - 14:26
Listing psal opilý americký pirát, tak se ta čeština dá pochopit.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 09 September 2014 - 19:45
Mě teď potěšily 2 WN u jedné mé kešky... Byly nezávisle od 2 různých kačerů, kteří na té kešce byly po letech znovu a opět se jim lov moc líbil :-).
Publikováno 09 September 2014 - 21:21
Skoro to vypadá,že ten log psal mentálně postiženej cikán. No nevím jestli takováhle pěkná keš si zaslouží takovýhle log,spíš bych se styděl.
Koukám, další, co si nepřečetl aspoň část listingu a už kritizuje, spíš bych se styděl za to. Pokud by ses tam podíval, zjistíš, že listing je napsán úplně stejnou formou a je to ZÁMĚR.
Publikováno 10 September 2014 - 18:15
Tak mi v jednom týdnu podruhé vykradli kešku pár hodin po obnovení. Nejdřív jsem byl nas...j, ale nakonec mám radost. Schránka, jejíž výroba mi dala dost práce, zůstala nepoškozená. Dokonce jediná věc, která zůstala uvnitř, bylo CWG.
Publikováno 21 September 2014 - 19:24
Řekla bych, že je podstatně víc příspěvků v depresivním koutku než tady a proto :
- včera mi udělal radost odlov minisérie v místech, která znám z dětství, jen nějak nebyl čas se vypravit správným směrem - děkuji vzdáleným kačerům, že mě sem vytáhli
- ještě asi větší radost mi udělal pohled na jednoho ze zúčastněných - netušila jsem, že sbírání hub cestou může udělat takovou radost a to sama houbařím moc ráda
- další radost byl moc pěkně připravený sobotní event, rozhodně jsem nečekala, že setkání bude až takhle prima a do detailů promyšlené včetně tisku nalepovacích vizitek na místě - moc hezký a moderně pojatý návrat ke zvykům, o kterých slyším vyprávět od "služebně starších" kačerů
- mno a poslední radost byla dnes, kdy jsem se k oné minisérii vrátila a díky včerejšímu průzkumu při kešování si domů přivezla velký nákupní košík převážně hříbků
Docela jsem vzpomínala na dobu před cca 2 roky, kdy mi někdo prorokoval, že jak si zvyknu na GPS, tak si bez ní za chvíli ani nedojdu kamsi - ještě je to zřejmě OK, zatím s ní chodím jen na houby. Včera jsem si totiž dost dobře zapamatovala, poblíž kterých keší jsou vysloveně houbová místečka - jen než jsem se k nim probojovala tentokrát zkratkou za šipkou, košík byl z poloviny plný. Bohatě by mi takový úlovek stačil, jenže zpátky k autu to bylo za šipkou zase jinudy a tak jsem neplánovaně dosbírala.....otázka je, jestli až teď po vychladnutí nálevu a chvíli relaxu, budu zavařovat, neskončím taky v depresivním koutku
Publikováno 23 September 2014 - 9:15
Naprosto mě vykostili Fexti !
Takové epické DNF jsem už dlouho nezažil.
Bylo to ale neskutečné. Super příroda, skály, jeskyňka, liduprázdno.....
Doporučuji
*
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů