Jestli se ti líbilo na Fexti, tak si Wennymu (WMH) napiš o jeho knížku povídek z lezeckého prostředí. Jmenuje se "Hore zdar" a je to neskutečná pecka.
Nebo přijeď na 4.JC event, tam bude mlátit do bicích, a můžeš se mu poklonit osobně
Publikováno 23 September 2014 - 11:13
Jestli se ti líbilo na Fexti, tak si Wennymu (WMH) napiš o jeho knížku povídek z lezeckého prostředí. Jmenuje se "Hore zdar" a je to neskutečná pecka.
Nebo přijeď na 4.JC event, tam bude mlátit do bicích, a můžeš se mu poklonit osobně
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 23 September 2014 - 12:20
Jo, Fexti. Tam taky musim zajit. Taky to mam na ToDo listu uz asi 2 roky.
Publikováno 23 September 2014 - 12:23
Sky: můžeš na tu taškařici dát odkaz, simtě? A svoje fotky z odlovu, nejlépe v plavkách, někde máš?
Publikováno 23 September 2014 - 12:37
Jop
GC1NT75
hele kdyby se někdo chystal, tak snad v listopadu tam někde budu, tak bych se přidal :-)
sem došel docela daleko
ad fotka - mam jenom selfie me hlavy v kalibrační škvíře, sem se tam sekl, tak kdybych tam zustal, že by byla památka :-)
Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 23 September 2014 - 13:15
*
Publikováno 23 September 2014 - 15:44
No - já bych jela hned - jenže jak ten tvuj log čtu, tak když tobě se tam zasekla hlava, tak mi by se při mých 95 kilo zasekly zaručeně jiné partie a kdo by mi odtamtud vyhrabal, no?. A skákat z jedné skály na druhou taky teda nehodlám .
Publikováno 23 September 2014 - 16:39
*
Publikováno 28 September 2014 - 16:43
<velka_radost>
Když jsem před pár lety začínal, netušil jsem, že lovením krabiček tak trochu nakazím i přítelkyni. Stalo se. Měl jsem radost.
Ale že se mnou bude v šestém měsíci těhotenství dobrovolně lézt kolem pískovcových skal (a tak trochu po nich) kvůli jedné earthce - a po dosažení cíle se přizná, že má radost (!) z místa - to už na mě bylo moc...
</velka_radost>
Publikováno 28 September 2014 - 18:12
To vypadá, že ještě větší radost vás čeká někdy kolem vánoc, jen už buď na nastávající maminu trochu opatrnější a přizpůsobte kešovací program. Riskovat v tomhle období ..... ať jste především všichni v pořádku, keše neutečou.
Publikováno 28 September 2014 - 19:45
To vypadá, že ještě větší radost vás čeká někdy kolem vánoc, jen už buď na nastávající maminu trochu opatrnější a přizpůsobte kešovací program. Riskovat v tomhle období ..... ať jste především všichni v pořádku, keše neutečou.
Až v lednu. A zapomněl jsem k tomu napsat, že volba cesty nebyla v mých rukách, nýbrž v jejích. Ale pochopitelně šetření se je v popisu každodennosti.
Publikováno 29 September 2014 - 6:42
Moje žena cca tři týdny po porodu císařským řezem rozhodla, že začneme lovit každý den aspoň jednu krabku. Což jsem vůbec nečekal. Radost z miminka je po dvou a půl měsících stále obrovská, ale tahle taškařice mě taky velmi baví.
Publikováno 29 September 2014 - 14:56
Miminek v kačeří komunitě hezky přibývá, nechcete si založit vlákno věnované přírůstkům, ať se dozvíme, kdo se rozmnožil a popř. už založil potomkovi nick? I u nás na jihu jezdí na eventy s rodiči čím dál víc miminek a batolat, je to vždycky radost i pro nás ostatní, co máme děti odrostlé, ale na vnoučata si budeme muset ještě chvíli počkat. Ráda si děti na chvilku půjčím a pozoruji, jaký udělaly za 2-3 měsíce pokrok. Když na eventu byly, považuji za správné, že jim rodiče event zalogují. Znám pár rodin, kde logují jen eventy, keše ne, což mi přijde logické.
Publikováno 29 September 2014 - 15:17
Sice už to proběhlo, ale pro inspiraci uvádím: Odkulacený event :-)
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 04 October 2014 - 15:59
Tak jsem dneska našel zajímavej "materiál" na výrobu schránky. Stále jsem vymýšlel a vymýšlel, nechtělo se mi schovávat klasickou lock/lock a navíc do té skrýše co mám v plánu by se dát nedala.
Dneska jsem v Hornbachu narazil na plastové nohy k nábytku a bylo vybráno. Stačilo přikoupit gumové těsnění. doma najít šroubek a matičky a lehce zapilovat konzoli určenou k přišroubování na skříňku, která původně byla čtvercová. No a poměrně hezká schránka je na světě. Snad se Vám to jako tip bude někdy hodit
Foto:
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 04 October 2014 - 18:58
Kolik za to chtějí? Nejsou HT odpadové trubky levnější?
Publikováno 04 October 2014 - 19:15
Člověče ta noha vyšla na 65,- Kč a k tomu velkej o-kroužek (musel jsem ho taky drobet upravit) a vypadá to docela dobře. No, už se těšim jak to dám do schránky. Skrejš do který to pujde už je asi hodinu v terénu, pokud se přes vejkend neztratí nebo jí někdo nezničí, je skovaná dobře, dodám do ní tuhle potvůrku z fotky s logbookem a tužkama a posílám k publikaci
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 14 October 2014 - 20:46
Po čase mám jako owner radost z nálezců. Před dvěma týdny mi z nové keše někdo ukradl logbook (bohužel, keš mám z ruky, takže údržba se nekoná hned) a dnes mi v logu přišla zpráva, že kačer MARTIN 1408 donesl nový logbook a provedl údržbu za mě.
EDIT: A také jsem konečně opravil i všechny keše v Žatci a okolí, tudíž po delší době žádný disable na mých keších.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 14 October 2014 - 20:48
Publikováno 15 October 2014 - 7:07
Poslední log na mém 2. Dálkovém wherigu mi opravdu udělal velikou radost.
Navíc hluboce smekám před kačerkou ptacopysk, která to dala i s kočárkem.
Nemluvě o krásném videu, které z cesty udělala.
Ještě jednou díky a smekám.
Publikováno 15 October 2014 - 8:40
Pecka A navíc, SAMA s kočárkem...
Má to mrně svůj účet?
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 15 October 2014 - 10:00
Musím říct, že obdivuji. 29 km by mě bolely nohy i samotného, natož s kočárem a takovýmhle terénem... Řekl bych, že dobrý terén pro otestování, co daný kočár vydrží... Uvažuji, že bychom časem vyzkoušeli :-). Škoda, že je to od nás tak daleko.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů