Má to mrně svůj účet?
Mělo by mít. S takovýmhle začátkem bude ale až vyroste lovit asi jen T5
Publikováno 15 říjen 2014 - 10:05
Má to mrně svůj účet?
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 15 říjen 2014 - 10:20
... a nebo jen drive-in kešky
Publikováno 15 říjen 2014 - 10:42
Jej, co my jsme se s hlubokým kočárem Liberta najezdili. A to ještě nebyla bantamová kolečka. Po jedné výpravě dvaceticentimetrovým sněhem na horu Úhošť jsem dokonce musel na opravu použít svářečku .
Publikováno 15 říjen 2014 - 15:21
Asi všici kačeři tedy ovládají karate
Publikováno 15 říjen 2014 - 15:57
Publikováno 15 říjen 2014 - 16:51
Poslední log na mém 2. Dálkovém wherigu mi opravdu udělal velikou radost.
Navíc hluboce smekám před kačerkou ptacopysk, která to dala i s kočárkem.
Nemluvě o krásném videu, které z cesty udělala.
Ještě jednou díky a smekám.
No to je paráda, smekám před výkonem i logem
Publikováno 15 říjen 2014 - 19:46
Taky mě napadlo vyrazit tam s kočárkem, teď jen čekám, až tam dá Kapsa patřičný atribut :-)
Publikováno 17 říjen 2014 - 19:55
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 17 říjen 2014 - 20:03
Že by se blýskalo na lepší časy?
A to i díky jednomu aktivnímu kačerovi co chodí i sem, co jsem se dozvěděl. A jsem za to rád i přesto že šlo o "cizí" kešky.
Publikováno 17 říjen 2014 - 23:18
Určitě ten, kdo pomohl - a někteří asi tušíme podle dřívější diskuze, kdo to byl , zaslouží poděkování nejen od ownerů keší v postižené oblasti, ale i ostatních.
Už jen jako výstraha, že je dohledatelný, může některé od podobné činnosti odradit.....
Publikováno 18 říjen 2014 - 9:16
Taky mě napadlo vyrazit tam s kočárkem, teď jen čekám, až tam dá Kapsa patřičný atribut :-)
Ten tam fakt asi nedám, přeci jen to pro "běžné" kočárkáře fakt asi není úplně ideální.
Publikováno 20 říjen 2014 - 10:15
Je radost na lovu potkat kešku, která je nacpaná hodnotnými věcmi, jako jsou razítka, pouzdro na mobil, šňůra na navigaci kolem krku, a ve které se nenachází žádný bordel. Inkriminovaná keš se nachází v Sadské a je to multina. Opravdu radost lovit. Měl jsem u sebe jen cwg, takže v hodnotě 10 Kč nebylo co vyměnit, abych neudělal downtrade. Tak jsem jen doplnil "něco na podpal".
Fajn, že v době humuskeší, šílených petek v příkopech a všudypřítomných zlodějů, finálkářů a ničitelů se najde takováhle perla, děkuji:)
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 27 říjen 2014 - 15:42
Po půl roce se objevil jeden z mých mnoha ztracených coinů. :-) Někdo ho z Německa odvezl do USA, ale nezalogoval žádné vložení, tak jsem ho dal jako ztracený. Pak najednou tři kačeři logovali Discovered v New Yorku a pak ho někdo grabnul a uložil do keše zase v Německu. Takže cestoval přes půl Zeměkoule tam a zpět a nezískal z toho ani kilometr. :-) Hlavně, že je zase zvěstný (jestli je to opak pro nezvěstný...).
Publikováno 30 říjen 2014 - 7:52
Když se tak všihni honí za těma bodama, sériema, obrazcama a PWT, tak jsem se nechal zlákat i já a po pěti a půl letech jsem konečně dokončil jednu fakt "brutální" sérii.
Neodradilo mě ani mnoho kilometrů chůze lesem, několik neúspěšných pokusů, plavání přes přehradu a ani několik nocí pod širákem.
Byla to fakt makačka, ale nezalekl jsem se a všechny tři kešky + bonusovku jsem nakonec úspěšně dokončil !
Joj, jakou já mám georadost !!
P.S. - A všem ostatním vřele doporučuju - Hrad Kraví hora
Publikováno 30 říjen 2014 - 8:07
Tento týden jsem se konečně pustil do jedné multiny v okolí Vysokého Mýta, kterou jsem cca dva roky odkládal... jaké bylo moje první zklamání, když jsem zjistil, že stage číslo 4 chybí a z internetových zdrojů mi to házelo výsledek kamsi dopryč...
Dva dny na to si to tak brouzdám všude možně na lovu jiných kešek v okolí a přemýšlel jsem, kde by mohla být finálka... jdu přes jeden geobjekt, říkám si podívám se pod něj a BYLA TAM... na silném magnetu. Lehké a neplánované BFko, ze kterého jsem měl radost a bylo to prima zpestření.
Publikováno 01 listopad 2014 - 20:55
Taky Vás ta vaše "káčata" takhle bez odmlouvání následují? (starší ale stále super)
Publikováno 03 listopad 2014 - 18:12
U jedné keše jsem narazil na "log" od mudly, při jehož čtení jsem se pěkně zasmál. Dotyčné osobě budiž ctí, že keš vrátila na místo kam patří. Kéž by byl každý takový.
viz.
Publikováno 03 listopad 2014 - 18:55
U jedné keše jsem narazil na "log" od mudly, při jehož čtení jsem se pěkně zasmál. Dotyčné osobě budiž ctí, že keš vrátila na místo kam patří. Kéž by byl každý takový.
U nějaké keše jsem narazil na fotku logbooku, kde byl vzkaz pro ownera od "huličů", že ji prý našli s kamarády náhodou při večerním jointu, a aby měl majitel radost, tak mu taky jeden menší ubalili a nechali v keši.
Publikováno 03 listopad 2014 - 19:08
U nějaké keše jsem narazil na fotku logbooku, kde byl vzkaz pro ownera od "huličů", že ji prý našli s kamarády náhodou při večerním jointu, a aby měl majitel radost, tak mu taky jeden menší ubalili a nechali v keši.
To mi připomíná odlov jedné keše v Praze na výstavišti (u Stromovky).
Publikováno 04 listopad 2014 - 19:07
Právě mi do emailu přistál nový log na jedné z mých keší:
,,Odloveno s kamarádem. Otravný děda se pořád vyptával a pořád okukoval. Nastala fiktivní nabídka o koupi jeho zahrady a jakmile jsem zalogoval, tak byl prodej u konce :D"
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 04 listopad 2014 - 19:23
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů